dhea biosteron gibi bi ilaç dimi canım.çok uygunmuş gerçekten.
Biosteron dhea markası canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dhea biosteron gibi bi ilaç dimi canım.çok uygunmuş gerçekten.
hepinizin bir an önce hayırlısı ile yavrularına kavuşma dileği ile iyi geceler kızlar :)
sizleri bilgilendirmek istedim bugün ilk kntrol oldu iğnelerin 5. günü e2 265 çıktı bana düşük geldi doktorum gayet güzel dedi 9 folükülle başladık artması gerekirken 2si firari yok hatta nereye kaybolmuşlar dedim benim bay rahat doktor gelecekler dur daha dedi en büyüğü 12mm diğerlerini söylemedi eski doktorum tek tek yazdırırdı bu sanırım kayıd ediyor anlamıyorumda artık çapı kaç diye sordum en büyüğü 12 dedi yani pek birşey anlamış değilim sadece şuna çok sevindim rahim kalınlığım hep 7 de kalırken şuan 7 nar sularım yalan oldu eşime dokundurtmuyordum bugün tekini uçurdu..... bulamayanlar varsa migroslarda oluyor kızlar ben ankamal migrosdan almıştım yani böyle gelişmelerden sizide haberdar ederim hepinizi sewgiyle öpüyorum şimdidlik hoşçakalın....
nar suyu neye iyi geliyor?
insan hiç bilmediği bir şeyi özler mi? hiç bilmediğini. nasıl bir duygu olduğunu bilmeden. içinde uyanan duyguları insan bilmeden ister mi? acaba minik kelebekler mi uçuşur içinde. bir gülümsemesiyle mesela. emzirmeyi uyutmayı üstünü örtmeyi özene bezene giydirmeyi hiç bilmeden insan hiç özler mi? o büyüdükçe her bir sevincini kederini minik mutsuzluklarını sarıp sarmalayıp avutmayı oyuncağını alan komşu çocuğunu kardeş o kardeş demeyi özler mi? ben özlüyorum.
rahim kalınlığı yeterli kalınlığa gelmiyorsa deniliyor canım nekadar sonuç veriyor bilemiyorum.....
kızlar cuma günü aksilik olmazsa folüküller toplanacak doktorum boyutunu söylemiyor hiç rahim kalınlığınıda nezaman sorsam 7 diyor iyice sinir oldum7 kalırsa transfer istemiyeceğim zaten yumurta sperm kalitesiz birde o iyice şansım yerlerde sürünecek bugün konuşacağım bana dua edin lütfen.....
insan hiç bilmediği bir şeyi özler mi? hiç bilmediğini. nasıl bir duygu olduğunu bilmeden. içinde uyanan duyguları insan bilmeden ister mi? acaba minik kelebekler mi uçuşur içinde. bir gülümsemesiyle mesela. emzirmeyi uyutmayı üstünü örtmeyi özene bezene giydirmeyi hiç bilmeden insan hiç özler mi? o büyüdükçe her bir sevincini kederini minik mutsuzluklarını sarıp sarmalayıp avutmayı oyuncağını alan komşu çocuğunu kardeş o kardeş demeyi özler mi? ben özlüyorum.
canımsın gece gece ne kadar duygulandırdın beniinsan hiç bilmediği bir şeyi özler mi? hiç bilmediğini. nasıl bir duygu olduğunu bilmeden. içinde uyanan duyguları insan bilmeden ister mi? acaba minik kelebekler mi uçuşur içinde. bir gülümsemesiyle mesela. emzirmeyi uyutmayı üstünü örtmeyi özene bezene giydirmeyi hiç bilmeden insan hiç özler mi? o büyüdükçe her bir sevincini kederini minik mutsuzluklarını sarıp sarmalayıp avutmayı oyuncağını alan komşu çocuğunu kardeş o kardeş demeyi özler mi? ben özlüyorum.
inşallah herşey yolunda gider canım..dr a da gitmişsin gerçi, nolmuş yaa herkes de bi gerginlikrahim kalınlığı yeterli kalınlığa gelmiyorsa deniliyor canım nekadar sonuç veriyor bilemiyorum.....
kızlar cuma günü aksilik olmazsa folüküller toplanacak doktorum boyutunu söylemiyor hiç rahim kalınlığınıda nezaman sorsam 7 diyor iyice sinir oldum7 kalırsa transfer istemiyeceğim zaten yumurta sperm kalitesiz birde o iyice şansım yerlerde sürünecek bugün konuşacağım bana dua edin lütfen.....
canım kızlar,
wannabemummycim benimmm
ben hamile bir hanimla kucuk ogluşunu güle oynaya giderken gordum. dedim ki kendime ne üzülüyorsun. bilmiyorsun ki ne oldugunu. salaksın salak dedim. aglayarak yazdim. simdi de agliyorum. vardir bunda bir hayir.
asil sebeb; benim tum tedavi hayalleri baska bir zamana ertelendi. saniyorum fıtık ameliyatı olacagim. onumuzdeki gunlerde belli olacak. her düşüncem her ümidim dağıldı gitti.
allaha sığınıyorum.
ahh wannacim macunlar yalan oldu. adetin 16. gunu benim endo 4 mm... bari 5 mm olaydı. hiç mi etkilemedi yedigim içtiğim onca şey. bir de üstüne fıtık çıktı.
picassoo cum doktoru iyice sıkıştır. kafasının etini ye. inşallah tutar be güzelim. dualarımdasın.
sizi de üzdüm. özürlerimi kabul edin.
sizi cok seviyorum.
mantıcımmm canımmmsınnn kader arkadaşımm macuncularınn sultanısınnncanım kızlar,
wannabemummycim benimmm
ben hamile bir hanimla kucuk ogluşunu güle oynaya giderken gordum. dedim ki kendime ne üzülüyorsun. bilmiyorsun ki ne oldugunu. salaksın salak dedim. aglayarak yazdim. simdi de agliyorum. vardir bunda bir hayir.
asil sebeb; benim tum tedavi hayalleri baska bir zamana ertelendi. saniyorum fıtık ameliyatı olacagim. onumuzdeki gunlerde belli olacak. her düşüncem her ümidim dağıldı gitti.
allaha sığınıyorum.
ahh wannacim macunlar yalan oldu. adetin 16. gunu benim endo 4 mm... bari 5 mm olaydı. hiç mi etkilemedi yedigim içtiğim onca şey. bir de üstüne fıtık çıktı.
picassoo cum doktoru iyice sıkıştır. kafasının etini ye. inşallah tutar be güzelim. dualarımdasın.
sizi cok seviyorum.
canım kızlar,
wannabemummycim benimmm
allaha sığınıyorum.
sizi cok seviyorum.
huhuuu kızlarr dumann wanna neredesinizz??
Benim folikül büyümedi kendiliğinden kaldı bu ayda pas geçiyorum..
Bu arada geçen haftalarda bende emra falan çekildim bel fıtığı başlangıcım çıktı doktor egzersiz verdi olmazsa eğer fizik tedavi dedi..Ama çok başlangıçmış sadece dikkat et dedi.Çok ağrım oluyor benim gerçi 4 ay akuya gittiğimde tamamen geçmişti.Hergün sağlıklı uyanıyordum..Akuyu bıraktığımdan beri tutuldum 1 kere çok kötü oldum..
kizzzlar
hepinizi optum tek tek...
iyi ki varsınız. o mesajlarim aslinda hepimizin ortak duygulari, biliyorum. o yuzden olsa gerek biribirimizi gormesek de desteklerinizi yazdiginiz herseyi kalbimde hissediyorum, ben de yaşıyorum.
benim fitik karin bolgesinde daha once gecirdigim ameliyat sonrasi kesi yerinde meydana geldi. ben de tup bebek icin geri sayım yaparken olunca beynimden vurulmuşa döndüm. karin bolgesinde olunca olasi bir hamileligin ileri ki asamalari nasil olacak sorusu beynimi kemirmeye basladi. dun gittim ilk doktor ameliyat olursan cok agrı cekersin ama olmazsan da komplikasyonlar var dedi!!! bagirsagin o bosluktan disari cikmasi gibi. kangren olmasi gibi. hamilelik surecinde de ameliyat yapmak istemiyoruz dedi. diger doktor da kesinlikle olmalisin diyor. karin duvarini guclendirmek icin diyor. bir geri bir ileri oldu. kadin dogumcuyla gorusemedim daha. bakalim o diyecek.bir doktorla daha gorusecegim o da ameliyati yapan doktor. berna3572 dedigin ozon tedavisi ben de uygulanabilir mi bir sorucam. nerede yapılıyr bir bilgin var mı?
yani hamile kalabildim de bir de sonraki asamalar komplikasyonlar var sırada.
picassocum insallah bu tedavi de rahim duvarin tam kıvamına gelir. ayy ne iyi olur. iyi haberlere her zamankinden cok ihtiyacim var. gunesli gunlerimiz gelsin artık.
dumacim wannacim kizlar canımsınız...
gozde3 canım allah sana da en sagliksini en hayırlısını versin. hepimize ayrı ayrı dua ediyorum...
kızlar bugün yumoşlarım toplandı çok az ama olsun içimde bir rahatlık var birde dün gece çok güzel dualar ettik burdan sadece bir aklımda kalan mantı senin nickin olmuş çok sevdiğim yemek ondan olsa gerek nickinle senidde söyledim son anda dumanı hatırladım sonra diğerleri hepsi aklımda onun şöyle olmuştu şunu yazmıştı felan diye aklımda ama nicklerini bir türlü hatırlayamadım sinir oldum bende topiğin ismini söyleyip burdaki bütün arkadaşlarım dedim inşallah rabbim kabul eder kızlar....
canım kaç tane toplandı senin benim de az da merak ettim inş ii olur önemli olan biliyosun döllenmesi ve kaliteli olması.herşey güzel olur inş
5 adet canım diğerleri küçük diye almamışar 5dende fire veren olacaktır önemli olan söylediğin gibi kaitesi rabbim hayırlısını nasip eder inşallah.....