- 24 Eylül 2022
- 11
- 15
- 3
- 24
- Konu Sahibi respect321
-
Olabilir hamilelikArkadaşlar merhaba bakireyim. Ben geçen ay 29unda sadece sürtme ile birşey yaşadım vajinayi zorlama yada vajina girişine değme gibi birşey olmadı, sadece üst kısma biraz sürttü azıcık zevk suyu değmiş olabilir bende internetten bakarak kafamda çok kurdum acaba hamilelik olur mu diye. Adet oldum tam günümde ama kanım 2 gün normal sonradan çok az geldi acaba strese bağlı olabilir mi yardım eder misiniz hamilelik yoktur dimi??
İlk ve son diyebilirim bu stres bana yeterStrese bağlı olabilir. Bir şey olacağını sanmıyorum. Korkuyorsanız lütfen herhangi bir vesileyle ilişki yaşamayınız. Vücudunuza boşuna stres yüklüyorsunuz.
Keşke güzel dille yorum yapsanız anlayışlı olupTebrikler canım hamilesin. Sağlıkla al kucağına bebişi
Adet koduysanız hamile olma ihtimaliniz yokArkadaşlar merhaba bakireyim. Ben geçen ay 29unda sadece sürtme ile birşey yaşadım vajinayi zorlama yada vajina girişine değme gibi birşey olmadı, sadece üst kısma biraz sürttü azıcık zevk suyu değmiş olabilir bende internetten bakarak kafamda çok kurdum acaba hamilelik olur mu diye. Adet oldum tam günümde ama kanım 2 gün normal sonradan çok az geldi acaba strese bağlı olabilir mi yardım eder misiniz hamilelik yoktur dimi??
İnsan gibi soru sormuşum insan gibi cevaplasanız keşkeHamilesiniz tebrikler.
Yalniz tebrikler tum dunyayi yerinden oynatacak ONEMLI bir konuymus surtunmeniz gercekten.
Yazdığımın neresi çirkin dil? Kalp emojisi bile koydum halbukiİlk ve son diyebilirim bu stres bana yeter
Keşke güzel dille yorum yapsanız anlayışlı olup
Dalga geçmek yerine insan gibi cevap verebilirsiniz insan beşer bazen şaşar.Yazdığımın neresi çirkin dil? Kalp emojisi bile koydum halbuki
İlk defa böyle bir hataya düşmüşüm insanlar neden bu kadar bencil acaba.Bi Sürtünme konusuyla daha güne başladık
Canım madem korkuyorsun bu stresi uzutuyu yaşıyorsun nefsine hakim ol yapıyorsunuz ediyorsunuz sonra korkuyorsunuz yorum yapanlara da karisamazsinizİlk ve son diyebilirim bu stres bana yeter
Keşke güzel dille yorum yapsanız anlayışlı olup
Ablacım anlık oldu ve stresten mahvoldum birdaha olur mu asla sadece fikir almak istemişim insanların böyle yaklaşması çok yanlışCanım madem korkuyorsun bu stresi uzutuyu yaşıyorsun nefsine hakim ol yapıyorsunuz ediyorsunuz sonra korkuyorsunuz yorum yapanlara da karisamazsiniz
Olan olmuş canım artık sende stres yapmaAblacım anlık oldu ve stresten mahvoldum birdaha olur mu asla sadece fikir almak istemişim insanların böyle yaklaşması çok yanlış
İnsanların dalga geçmesini istemiyorsanız mantık çerçevesinde konular açınız.Burada zibilyon tane sürtünme konusu var ve hepsi birbirine benziyor.29 yaşındasınız ve bu şekilde hamile kalinmayacagini idrak etmeniz gerekiyor.Bir test alıp uygulamak ya da kan testi yaptırmak çok zor değil.Dalga geçmek yerine insan gibi cevap verebilirsiniz insan beşer bazen şaşar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?