Jinekoloji Hamilelik yoktur değil mi?

respect321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2022
11
15
3
24
Arkadaşlar merhaba bakireyim. Ben geçen ay 29unda sadece sürtme ile birşey yaşadım vajinayi zorlama yada vajina girişine değme gibi birşey olmadı, sadece üst kısma biraz sürttü azıcık zevk suyu değmiş olabilir bende internetten bakarak kafamda çok kurdum acaba hamilelik olur mu diye. Adet oldum tam günümde ama kanım 2 gün normal sonradan çok az geldi acaba strese bağlı olabilir mi yardım eder misiniz hamilelik yoktur dimi??

Strese bağlı olabilir. Bir şey olacağını sanmıyorum. Korkuyorsanız lütfen herhangi bir vesileyle ilişki yaşamayınız. Vücudunuza boşuna stres yüklüyorsunuz.

Olabilir hamilelik

Strese bağlı olabilir. Bir şey olacağını sanmıyorum. Korkuyorsanız lütfen herhangi bir vesileyle ilişki yaşamayınız. Vücudunuza boşuna stres yüklüyorsunuz.
İlk ve son diyebilirim bu stres bana yeter
Tebrikler canım hamilesin. Sağlıkla al kucağına bebişi
Keşke güzel dille yorum yapsanız anlayışlı olup

Adet koduysanız hamile olma ihtimaliniz yok

Dalga geçmek yerine insan gibi cevap verebilirsiniz insan beşer bazen şaşar.
İnsanların dalga geçmesini istemiyorsanız mantık çerçevesinde konular açınız.Burada zibilyon tane sürtünme konusu var ve hepsi birbirine benziyor.29 yaşındasınız ve bu şekilde hamile kalinmayacagini idrak etmeniz gerekiyor.Bir test alıp uygulamak ya da kan testi yaptırmak çok zor değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…