- 25 Temmuz 2013
- 13.356
- 54.547
- 798
- Konu Sahibi respect321
-
Test negatif çıktı ama korkuyorum hamile miyim?İnsanların dalga geçmesini istemiyorsanız mantık çerçevesinde konular açınız.Burada zibilyon tane sürtünme konusu var ve hepsi birbirine benziyor.29 yaşındasınız ve bu şekilde hamile kalinmayacagini idrak etmeniz gerekiyor.Bir test alıp uygulamak ya da kan testi yaptırmak çok zor değil.
Geç dalganıÜrkütmek gibi olmasın da zevk suyu göbek deliğine geldiyse hamile olma ihtimalin var
Bir de önemli!.. diye başlık atmış,işi gücü bırakın bana bakın der gibiTest negatif çıktı ama korkuyorum hamile miyim?
Beş aydır adet görüyorum ama kilo aldım hamile miyim?
Şeklinde konular da var.Test mest hikaye bu türlere.
Ay evet o konuyu ben de atlamışım. Göbek deliğinden göbek kordonuyla direkt rahime gidiyor spermler konu sahibi. O konuda daha dikkatli olmalıydınız.Ürkütmek gibi olmasın da zevk suyu göbek deliğine geldiyse hamile olma ihtimalin var
Küçük bir öpücük anlık olur da bayaa çabalamalı sürtünmeye de anlık oldu demezsin yaniiiiiAblacım anlık oldu ve stresten mahvoldum birdaha olur mu asla sadece fikir almak istemişim insanların böyle yaklaşması çok yanlış
Geçmiş sayfalarda sizin probleminize dair çok konular açıldı. Bencillik değil de buradaki arkadaşlar da epey sıkıldı.İlk defa böyle bir hataya düşmüşüm insanlar neden bu kadar bencil acaba.
Sürtünme çok önemli bir konu ama. Haklı yani. Bir kıvılcım çıksa bütün dünya yanabilir. Tehlikeli bir taraftan ama işte o tehlike kısmı işi daha cazip kılıyor.Bir de önemli!.. diye başlık atmış,işi gücü bırakın bana bakın der gibi.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.Geçmiş sayfalarda sizin probleminize dair çok konular açıldı. Bencillik değil de buradaki arkadaşlar da epey sıkıldı.
Hamile olma ihtimaliniz yok. Bekaret sizin için değerliyse bu tür eylemlere izin vermeyin.Bana sorarsanız sevişmek de bekaret kadar önemli. Hata olarak görmeniz iyi. Umarım bir daha aynı sıkıntıları yaşamazsınız.
Rica ederim. İçiniz ferah olsun.Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
Kapıdan ikisi de aynı anda geçmeye çalışmış bence, ikisinin de kıyafetleri kapıya takılıp sıyrılmış ve anlık bir sürtünme yaşanmış.Küçük bir öpücük anlık olur da bayaa çabalamalı sürtünmeye de anlık oldu diyemezsin yaniiiii
adet oldum diyorsunuz daha ne hamileliği?Arkadaşlar merhaba bakireyim. Ben geçen ay 29unda sadece sürtme ile birşey yaşadım vajinayi zorlama yada vajina girişine değme gibi birşey olmadı, sadece üst kısma biraz sürttü azıcık zevk suyu değmiş olabilir bende internetten bakarak kafamda çok kurdum acaba hamilelik olur mu diye. Adet oldum tam günümde ama kanım 2 gün normal sonradan çok az geldi acaba strese bağlı olabilir mi yardım eder misiniz hamilelik yoktur dimi??
Boşver sen her sürtünme konusuna öyle yazıyolla bencil anlayışsızlarİlk defa böyle bir hataya düşmüşüm insanlar neden bu kadar bencil acaba.
AaaKapıdan ikisi de aynı anda geçmeye çalışmış bence, ikisinin de kıyafetleri kapıya takılıp sıyrılmış ve anlık bir sürtünme yaşanmış.
Parecim bana da bakar mısınız rica etsem?Bir sürtünme ve hamilelik
Ateş-i keşfetmek gibi bir şey sürtünerek çıkan o ateş ve tutku bir değil ikiz bile olabilir
Ates alır barut patlar spermler o hızla rahime ulaşır ve mutlu son
Kafamda fazla kurduğum için yerleşme kanaması vs. Olabilir mi diye düşündümadet oldum diyorsunuz daha ne hamileliği?
Normal ev kapısı ama hint dizisi gibi düşün.Aaa
Kapı han kapısı gibi büyükse tabiii geçtik ettik derken hop sen sürtünüver
İnsan gibi soru sormuşum insan gibi cevaplasanız keşke
Olabilir tabi. Yerleşme kanaması nasıl olur, miktarı nasıldır gibi şeyleri araştırabilirsiniz.Kafamda fazla kurduğum için yerleşme kanaması vs. Olabilir mi diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?