Jinekoloji Hamilelik yoktur değil mi?

Test negatif çıktı ama korkuyorum hamile miyim?
Beş aydır adet görüyorum ama kilo aldım hamile miyim?
Şeklinde konular da var. Test mest hikaye bu türlere.

Test negatif çıktı ama korkuyorum hamile miyim?
Beş aydır adet görüyorum ama kilo aldım hamile miyim?
Şeklinde konular da var. Test mest hikaye bu türlere.
Bir de önemli!.. diye başlık atmış,işi gücü bırakın bana bakın der gibi.

Ürkütmek gibi olmasın da zevk suyu göbek deliğine geldiyse hamile olma ihtimalin var
Ay evet o konuyu ben de atlamışım. Göbek deliğinden göbek kordonuyla direkt rahime gidiyor spermler konu sahibi. O konuda daha dikkatli olmalıydınız.
Hamile kalmakta zorlananlara göbekli ilişki tavsiye ediyor doktorlar genelde.

Ablacım anlık oldu ve stresten mahvoldum birdaha olur mu asla sadece fikir almak istemişim insanların böyle yaklaşması çok yanlış
Küçük bir öpücük anlık olur da bayaa çabalamalı sürtünmeye de anlık oldu demezsin yaniiiii

Son düzenleme:
İlk defa böyle bir hataya düşmüşüm insanlar neden bu kadar bencil acaba.
Geçmiş sayfalarda sizin probleminize dair çok konular açıldı. Bencillik değil de buradaki arkadaşlar da epey sıkıldı.
Hamile olma ihtimaliniz yok. Bekaret sizin için değerliyse bu tür eylemlere izin vermeyin.Bana sorarsanız sevişmek de bekaret kadar önemli. Hata olarak görmeniz iyi. Umarım bir daha aynı sıkıntıları yaşamazsınız.

Bir de önemli!.. diye başlık atmış,işi gücü bırakın bana bakın der gibi.
Sürtünme çok önemli bir konu ama. Haklı yani. Bir kıvılcım çıksa bütün dünya yanabilir. Tehlikeli bir taraftan ama işte o tehlike kısmı işi daha cazip kılıyor.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

Küçük bir öpücük anlık olur da bayaa çabalamalı sürtünmeye de anlık oldu diyemezsin yaniiiii
Kapıdan ikisi de aynı anda geçmeye çalışmış bence, ikisinin de kıyafetleri kapıya takılıp sıyrılmış ve anlık bir sürtünme yaşanmış.

Bir sürtünme ve hamilelik

Ateş-i keşfetmek gibi bir şey sürtünerek çıkan o ateş ve tutku bir değil ikiz bile olabilir

Ates alır barut patlar spermler o hızla rahime ulaşır ve mutlu son

adet oldum diyorsunuz daha ne hamileliği?

Bir sürtünme ve hamilelik

Ateş-i keşfetmek gibi bir şey sürtünerek çıkan o ateş ve tutku bir değil ikiz bile olabilir

Ates alır barut patlar spermler o hızla rahime ulaşır ve mutlu son
Parecim bana da bakar mısınız rica etsem?
Geçen ay hamile değildim, bu ay sürtünmedik ama bodoslama bir şeyler yaşanmış olabilir. Korunduk hamile kalmamak için ama bazı spermlerin prezervatifi delip geçtiğini okudum internetten. Adetime 9 gün var, yumurtlamanın üzerinden de 9 gün geçti. Bu dokuzun bir önemi olduğunu düşünüyorum.
Sizce hamile olma ihtimalim var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…