Jinekoloji Hamilelik yoktur değil mi?

Olabilir tabi. Yerleşme kanaması nasıl olur, miktarı nasıldır gibi şeyleri araştırabilirsiniz.
Ben mesela her ay yerleşme kanaması yaşarım.
Ya sen insan olmayı denesene bi. Git az ötede dalganı geç araştırmadigimi test yaptırmadigimi nerden biliyorsun. Kafamda kuruyorum diyorum keşke Biraz rahatlatmayi deneseniz.

Ya sen insan olmayı denesene bi. Git az ötede dalganı geç araştırmadigimi test yaptırmadigimi nerden biliyorsun. Kafamda kuruyorum diyorum keşke Biraz rahatlatmayi deneseniz.
Bilim önemsiz diyorsunuz resmen ama ben mi insan olmayı deneyeceğim? Denemedigimi nereden biliyorsunuz? Yapamıyorum diyorum. Keşke biraz daha aklınızı kullanmayı deneseniz.

Isin püf noktası biliyorsun bu konuda bir uzam arkadaş var şuan taaa kendisiyle konuşuyorum
Hep derki kot olucak bide fotokopi kağıdı gerçi a 4 de olur ya neyse işi yarayanlar süzülüp geçicek yaramiyanlar kotun dokusunda kaybolacak

Sana gelince az daha gayret 5 ay sonra bile hamilemiyim deyip üstüne 10 kes adet gördüğü halde hamile olanlar var herşey mümkün sen o engin bilgili hocamıza git kuzum

Kafamda fazla kurduğum için yerleşme kanaması vs. Olabilir mi diye düşündüm
yerleşme kanaması yaşamış biri olarak söylüyorum normal regl gibi olmuyor internetden araştırıp doktorculuk oynamayın bu kadar endişe duyan biriysenizde mutlaka sevgiliniz korunsun

Ya şey desene... İnşallah başına gelir de hamile kalırsın gibi bir seyler desene noolur.

bence bi ergen sürekli aynı karakterle bu konuyu bıkmadan usanmadan açıp banlanıp tekrar buraya geliyo. hayır bide hep aynı cümleler. sürtünme, zevk suyu, intten araştrdm, korkuyorum, bakireyim, bi daha asla yapmam, ühühüüü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…