HAMİLELİK YOLUNDA 💗

Freshmommy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
10.307
9.812
248
merhaba arkadaşlar buraya geldiyseniz plan var demektir umarım herkes bebişlerini kucağına alır en yakın zamanda benim gibi olanları sohbete bekliyorum gebelik için birlikte gün sayalım

Valla ilk transferim negatifti şimdi adet dönemini. Bekliyorum 2. Transfer yapılacak

Valla ilk transferim negatifti şimdi adet dönemini. Bekliyorum 2. Transfer yapılacak
İnşallah gebelik gerçekleşir moralini bozma yüksek Moral yüksek motivasyon lazım stres en önce üreme organını etkiliyormuş zaten Yani rahim sağlığı çok önemli bebeğin tutunması için biliyorsun

Biliyorum evet inşallah ya bi sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin Allah isteyen herkese

merhaba arkadaşlar buraya geldiyseniz plan var demektir umarım herkes bebişlerini kucağına alır en yakın zamanda benim gibi olanları sohbete bekliyorum gebelik için birlikte gün sayalım
bende heyecanla bekleyenlerdenimmmm
25 haziranda çatlama iğnesi oldum cuma günü kan ver dedi doktorum onu bekliyorum, küçük küçük belirtilerimde var hayırlısı olsun inşallahhh

bende heyecanla bekleyenlerdenimmmm
25 haziranda çatlama iğnesi oldum cuma günü kan ver dedi doktorum onu bekliyorum, küçük küçük belirtilerimde var hayırlısı olsun inşallahhh
Hoş geldin canım belirtilerin neler çok az kalmış

Biliyorum evet inşallah ya bi sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin Allah isteyen herkese
Amin canım teşekkür ederim Ben 2.bebeğim için çalışmalara Mayıs ayında başladım şuanda 5.5 yaşında kızımvar

Ve göğüs uclarım cok belirginleşti acıyorlar
Gebelikte en belirgin fark aslında göğüs ucu hassasiyeti oluyor dokununca acıyorsa ihtimal çok gibi geldi bana da ben biraz test yapanlardan erkenden sen ne düşünüyorsun

Gebelikte en belirgin fark aslında göğüs ucu hassasiyeti oluyor dokununca acıyorsa ihtimal çok gibi geldi bana da ben biraz test yapanlardan erkenden sen ne düşünüyorsun
Valla dokununca çok acıyor evet.
Ya ben iki gün önce iki erken gebelik testi yaptım ikisinde de çook silik çizgi çıktı, sabah uyandığımda kaset test yaptım onda da sadece benim görebildiğim bir çizgi gördüm, ama hala çatlama iğne etkisidir diye inanamıyorum sonuca çok silikti çizgiler birde yüklerim fotoğrafta, doktorumla görüştüm cumaya kdar bekleyelim regl olmazsan kan testi ver cuma günü dedi. Onu bekliyorum işte :)

Eklentiler

• IMG_9378.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_9380.webp
    19 KB · Görüntüleme: 41
Çizgileri ben de görüyorum 2 günün var ozman dmı ay hadi İnşallah ya

Kızlar bende varım bı oğlum var 5 buçuk yaşında diğer oğlumu 6 ay önce kaybettim şimdi yeni bı bebek istiyorum bakalım bu arada bende pcos var hem duphoston hemde femara kullanicam inşallah hayırlısıyla tutar

Merhaba canım Allahım sabırlar versin doğmadan mı oldu kaybın benim kızım da 5.5 yaşında 2018 Aralık doğumlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…