çok şükür RABBİme canım çok şükür.canım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz inanki dediğin gibi daha çokşey var öyle byle bak kaçayımız geçti ben bazen düşünüyorumda ne kadar şükretsek az çünkü evde yalnızız kimse karışmıyo nasıl biliosak öyle yapıyoruz işlermiz f-geri kalsada yemek yapamasakda eşlerimiz destek oluyo ee canları sağ düşünsene oflum hasta olduğunda diyoruzki tek sağlıklı olsunda huysuz olsun yada sütümüz yetmediğinde tek olsunda herşeye razıyız gibi çok şükürki rabbim büyük dertler vermiyo neler okuyorum ben birde ev hanımıyız yaa çalışanlr ne yapıcak bırakıcak gidicek biz her zaman her anında yanındayız bıcırıkların çok zor ama rabbim sabrını veriyo bir şekilde yetrkş canımız sağ olsun kakasını benimkide ilk doğduğunda çok yapardı sonra yapamadı uyarmadan yapamadı derken oflum 2 haftadır çok şükür kendisi yapıyo hergün 2-3 kere gazıda sayende çok rahatladık Allah razı olsun balım çapaklanmayıda dediğim gibi ben ilacı kullandım 1 kerede geçirdi istersen ismini vereyim bir doktoruna sor çünkü fark oluyo doktordan doktora pipiside eşim diyoki sünnet diyoalrsa yaptıesın enfksiyon olur sünnet rahatlık diyo ama tabi küçükolduğundan insan düşüncesi bile üzüyo o ayrı bezide bilmiyorum ben ilk defa senden duydum denemk istiyosan bence önce görümcen görümcesinden 2-3 tane alsın bir dene mennun kalırsan al canım birde kalmazsan paranda boşa gider bezde ziyan olur ama yinede sen bilirsin cnım benim ben prima aktif kullanıyorum 3 deyiz 2. ayda geçmiştik hala 3deyiz
kaynanam da bugün memleketine gitti.
sunnetten korkmuyorum da düşüncesi uzuyo benı işte.
kendi doktoru gerek görmedi.
aslında resmi atsaydın ii olacaktı ya karşılaştırırdık.
olmazsa ben zaten ürologa götürcem.
kaynanam dedi kızım bekle benı beraber götürürüz.
sünnet derlerse tek başına kalma diye.
ıkı hafta yok buralarda.
gelsin de bakalım götürcez.
haklısın ben isteyeyım ondan en iyisi göndersin bana zaten çok pahalı değilmiş kız 15 lira bişeymiş.
50 tane varmış içinde
iyi dilkelerin için çook teşekkür ederim rabbim korusun inşallah o kdaar mutluydum ki bu günü bekliodum resmen yıkıldım. ama rabbim neyi yazdıysa onu yaşıcazz. dışarıdan hiç kanamam olmadı ama içerde varmış işte.sizdende ricam nolursunuz benm ve bebim için dua edin onu o kadar çok seviorum ki kaybetmek istemiorum nolur dua edin kızlar..
canım hoşgeldin.
kanama varsa yatmalısın benım hamileliğin ilk üç ayı kanamayla geçti yattım sonra geçti.
kalp atımına gelince 4+5 haftalık bebeğin kalbı atar mı hemen.. ben 6 haftalıkken duydum bazıları 6. haftada 8. haftada bile duyuyolar.
bence sen farklı bir doktora git.
baştan olumsuz konuşan bir doktor ilerde sana pek yarımcı olamaz gibi geliyor bana