Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

merhaba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.anlattığın şeyleri ilk gebeliğimde bende yaşadım.herşey normalken 8.haftada kanama kalp atışı durması vs...betahcg düşüktü tabi.ve küretaj yaptılar bana öldü bebeğim.ama çok üzüldüm tahmin edersin.şimdi yine hamileyim doğuma günler kaldı Allahın izniyle...hayırlısı diye dua et.dr bana demiştiki,sakat bi çocuğun olsa daha mı iyi,üzülme sabır dile.hak verdim toparladım kendimi.üzülme kardeşim hayırlısını dile.rabbim sabır versin.

ayrıca kanama için progesatn verdi yat ve bu hapı kullan dedi. şiömdi çok dikkat ediorum. betah hcg değerim cuma günü 1700 dü dün 3009çıktı sence düşük mü doktor 4000 olması lazm dior ama hastandene hastaneye test değerleri değişemez mi çnk aynı hastanede yaptırmadım.

ilk defa bakıldı canm işte normalde son adet tarihim 24 mart hesapladığımda dün 6+1 oluodu karından ultrasonda baktı ama vajinal ultrason verdi. vajinal ultrasonda 4+5 günlük çıktı. erken gebeliktir kontrolü önerilir yazıo. ayrıca kese boyutu 7.4 mm ve 4.4*3 mm kadar kanama var dio. nomalde 6 haftalık die hesapladım sat'a göre ama ultrasonda 4+5 çıktı. ya bide doktor olumlu konuşmadı gibi ypoksa ben mi abartıorum bilemedim. gerçi doktorun dediği diilde rabbimin dedii oluırda inşallah rabbim korusun yavrumu onu bu kısa sürede o kadar seviorum o kadar alıştım ki ondan arılmak istemiorum sırtım yatağa geçti resmen kalkmıorum bilee umraım hersey yoluna girer. kalp atışı için erken mi?

canım geçmiş sayfada yazmıştım sana ama sen benım yazdıklarımı okumamışsın galiba.
ultrason ölçümleri aynı olmuyo bunlara takılma.
kalp atışı için erkn ben bebek 5+5 için gördüm ki sata göre 6+2 falandım.
son adet tarıhıyle ultrason örtüşmüyor.
ilerleyen zamanlarda da bu böyle .
ölçümlerden kaynaklı yani.
sana kanaman için progestan falan vermedi mi peki merak ettim?
sen yatmaya devam et ve kanaman kırmızı mı yoksa leke şeklinde mi?

ayrıca kanama için progesatn verdi yat ve bu hapı kullan dedi. şiömdi çok dikkat ediorum. betah hcg değerim cuma günü 1700 dü dün 3009çıktı sence düşük mü doktor 4000 olması lazm dior ama hastandene hastaneye test değerleri değişemez mi çnk aynı hastanede yaptırmadım.

iyi progestan vermiş düşük engellesin diye.
beta değerin ikiye katlamamış aslında ama hastaneden hastaneye değişebiliyor değerler.
nerde yaptırdıysan istersen yarın tekrarla.
yünkü ikiye veya ikiden fazla katlaması lazım sağlıklı bi gebelik olması için.
inşallah meleğin senınle kalır sağlıkla dunyaya getirirsin canım..

canım geçmiş sayfada yazmıştım sana ama sen benım yazdıklarımı okumamışsın galiba.
ultrason ölçümleri aynı olmuyo bunlara takılma.
kalp atışı için erkn ben bebek 5+5 için gördüm ki sata göre 6+2 falandım.
son adet tarıhıyle ultrason örtüşmüyor.
ilerleyen zamanlarda da bu böyle .
ölçümlerden kaynaklı yani.
sana kanaman için progestan falan vermedi mi peki merak ettim?
sen yatmaya devam et ve kanaman kırmızı mı yoksa leke şeklinde mi?

kanamam içten dışardan hiç kanamam yok çok şükür içerden de çok küçük. pazar günü çok gezdim sanıreım ndan mı oldu die vicdan yapıorum kendime aglayarak bebeğiiz üzmek istemiorum kesem görünüo ama kalp atışı yok. buda beni endişelendirio dediğin gibi erken sanırım . erken gebelik yazıo ztn sanuçta.

iyi progestan vermiş düşük engellesin diye.
beta değerin ikiye katlamamış aslında ama hastaneden hastaneye değişebiliyor değerler.
nerde yaptırdıysan istersen yarın tekrarla.
yünkü ikiye veya ikiden fazla katlaması lazım sağlıklı bi gebelik olması için.
inşallah meleğin senınle kalır sağlıkla dunyaya getirirsin canım..

allah razı olsun ii dileklerin için burdan anlatınca rahatlıorum biraz düşnmeden duramıorum. perşembe tekrar çağırdı hiç kalmka dedi. kardeşim geldi o herşeyimi yapıor sağolsun.ama merak etmeden de duramıorum. nolur Allahım sen yardım et benm bebeğimi koru yarabbim sen yaratansın nolur duy sesimii. dualarımızı bekliorum şimdiden ALllah heinizden razı olsun.

allah razı olsun ii dileklerin için burdan anlatınca rahatlıorum biraz düşnmeden duramıorum. perşembe tekrar çağırdı hiç kalmka dedi. kardeşim geldi o herşeyimi yapıor sağolsun.ama merak etmeden de duramıorum. nolur Allahım sen yardım et benm bebeğimi koru yarabbim sen yaratansın nolur duy sesimii. dualarımızı bekliorum şimdiden ALllah heinizden razı olsun.

RABBIM GONLUNE GÖRE VERSIN inşallah benım ıkı dusuğum vardı oğlumu da kolay dunyaya getırmedım duc ay yattım iğneler haplar derken tirodim de vardı tabi RAABİm yar ve yardımcın olsun ınsallah

oflum cnaım kusuruma bakma ne olur pc bozuldu mutfağa gitim geldimki kapanmış açıladı bunada girmedim oğlum yüzünden şimdi haber edbildim yarına gemeye çalışırım inş ben ıslak mendil huggies yeni doğan kullanıyorum ilacıda sana çok yazdım ama görmedin kuzum çok işe yaradı Allah razı olsun hem onu kullanmaya başlayalı kakasını çok rahat ypıyo papatyam gittiğimiz yerler babamlara yakın yereleri yazdığımdan kardeşim gelirdiye düşünüyoduk omadı herşeyde br hayır var ne yaoalım bne çıkıyorum şimdi haber edeyim dedim ayıp olmasın canlar öpüldünüz görşürüzz

oflum cnaım kusuruma bakma ne olur pc bozuldu mutfağa gitim geldimki kapanmış açıladı bunada girmedim oğlum yüzünden şimdi haber edbildim yarına gemeye çalışırım inş ben ıslak mendil huggies yeni doğan kullanıyorum ilacıda sana çok yazdım ama görmedin kuzum çok işe yaradı Allah razı olsun hem onu kullanmaya başlayalı kakasını çok rahat ypıyo papatyam gittiğimiz yerler babamlara yakın yereleri yazdığımdan kardeşim gelirdiye düşünüyoduk omadı herşeyde br hayır var ne yaoalım bne çıkıyorum şimdi haber edeyim dedim ayıp olmasın canlar öpüldünüz görşürüzz

anladım canım. Gel ya canım sıkılıyo. Ben sizden sebep pcyi yAptırtdm. Erken gelmeye çalış :) görmedim canım ya ilaç ise yaradysa ne mutlu bana :) çok sevindim alışe yardımcı olduysam eğer. Bizde saat yedi de kalktık malum. Şimdi uyutmaya çalışıyorum ama pek niyetli değil. Sesler çıkartıyo uykum yok demek istiyo ama yemezler uyuyacaksin Emir Mert :)

anladım canım. Gel ya canım sıkılıyo. Ben sizden sebep pcyi yAptırtdm. Erken gelmeye çalış :) görmedim canım ya ilaç ise yaradysa ne mutlu bana :) çok sevindim alışe yardımcı olduysam eğer. Bizde saat yedi de kalktık malum. Şimdi uyutmaya çalışıyorum ama pek niyetli değil. Sesler çıkartıyo uykum yok demek istiyo ama yemezler uyuyacaksin Emir Mert :)

kuzum günaydın bende 6 dan beri ayaktayım yedş ömrümü bu sıpa yedi bende çok gelmek istiyorum oflum vallaha dün nazarım değdi sanrsam pcye eim götürdü aldığıkişi arkadaşı abi pc çok temiz falan demiş 350tl ye aldı eşim ama eğerki yapılamayacaksa verecek geri alıcak paramızı geri ben demiştim o çocuğun lafına güven omaz diye bişrde bana telde abla bak çok temiz pc 500 tllik ama size o kadara verdim diye övündü şimdi ben onu dövmiyimde ne yapıyım :47::47:burdan durabildiğim kadar durucam oflum ilaç işe yaramazmı hemde nasıl yaradı vallaha ne kadar dua etsem azdır bu arada ben fotoları çektimde inş istediğin gibi olmuştur :44::44::44:kuzum:17:

kuzum günaydın bende 6 dan beri ayaktayım yedş ömrümü bu sıpa yedi bende çok gelmek istiyorum oflum vallaha dün nazarım değdi sanrsam pcye eim götürdü aldığıkişi arkadaşı abi pc çok temiz falan demiş 350tl ye aldı eşim ama eğerki yapılamayacaksa verecek geri alıcak paramızı geri ben demiştim o çocuğun lafına güven omaz diye bişrde bana telde abla bak çok temiz pc 500 tllik ama size o kadara verdim diye övündü şimdi ben onu dövmiyimde ne yapıyım :47::47:burdan durabildiğim kadar durucam oflum ilaç işe yaramazmı hemde nasıl yaradı vallaha ne kadar dua etsem azdır bu arada ben fotoları çektimde inş istediğin gibi olmuştur :44::44::44:kuzum:17:

ayy sınır oldum anacım ya telden yazdım yazdım şarj bıttı sılındı her şey pcye geldim bende.
benımkı de uyandı malum çok uyudu teyzesi ondan hemencecık uyandı.
ılacın işe yaramasına sevıdndım kuzum ne mutlu bana yardımcı olabildiysem.
resımlerı hotmailden gönderirsin kuzum olur mu?
bı de okuz adam sızı mı kandırmıs.
inş fazla masrafsız olayı kapatırsınız kuzum o pcye ıhtıyacımız var :27::27:

ayy sınır oldum anacım ya telden yazdım yazdım şarj bıttı sılındı her şey pcye geldim bende.
benımkı de uyandı malum çok uyudu teyzesi ondan hemencecık uyandı.
ılacın işe yaramasına sevıdndım kuzum ne mutlu bana yardımcı olabildiysem.
resımlerı hotmailden gönderirsin kuzum olur mu?
bı de okuz adam sızı mı kandırmıs.
inş fazla masrafsız olayı kapatırsınız kuzum o pcye ıhtıyacımız var :27::27:

oflum kusuruma bakma canım babam aradaı teldeydim sonra altını değiştridim derken ancak yazdım bende yaa sorma çok uyuyolar yarım saat 1 saati etmiyo bücürler işte :37::37:yardımcı ne kelime kuzum şifa oldun resmen yine 6 da uyanıyo ama hani uykusunu alıyo ıkınmıyo artık ayaklarını kaldırıyo pırrrttt diye bir atıyo sonrakendi şeyindne korkuyo sıçrıyo manyek oğlum tmm balım uyutayımda bakayım göndereyim bunu şimdi kucağımda yazmak bile işkence bunula:27::27::27:

oflum kusuruma bakma canım babam aradaı teldeydim sonra altını değiştridim derken ancak yazdım bende yaa sorma çok uyuyolar yarım saat 1 saati etmiyo bücürler işte :37::37:yardımcı ne kelime kuzum şifa oldun resmen yine 6 da uyanıyo ama hani uykusunu alıyo ıkınmıyo artık ayaklarını kaldırıyo pırrrttt diye bir atıyo sonrakendi şeyindne korkuyo sıçrıyo manyek oğlum tmm balım uyutayımda bakayım göndereyim bunu şimdi kucağımda yazmak bile işkence bunula:27::27::27:

tamam canım sorun değil.
sevındımd pırt pırt gaz cıkartmasına :60:
bak sen alişe buralardayım ben

gunaydın kıslar bıleyydim erkenci oldugunuzu bende gelirdim bugun 7.30 da kalktım da.:47::47:
esim giderken tuvalete kalkıyorum bayadır geriş yatıyodum ama bugun uyuyamadım apartmanda habire ses geldi sinir oldum kalktım bnende 8 de.:47::47:
napıyonuz nasılsınız bakıyım.

gunaydın kıslar bıleyydim erkenci oldugunuzu bende gelirdim bugun 7.30 da kalktım da.:47::47:
esim giderken tuvalete kalkıyorum bayadır geriş yatıyodum ama bugun uyuyamadım apartmanda habire ses geldi sinir oldum kalktım bnende 8 de.:47::47:

hoşgldınn canmmm naslsın dıcektm ama sınırlkısın galıba :))

:1:tamm cnm beklıyorummmmmmm :46:
geldim oflum deli oldum yaaa emmiyor bu eşşek emmior çıldırıcam yaaa nasıl ağlıyo nenyapıcam ben bunu yaaa

günaydın melisam hoşşgeldin erkenciyizde neoolucak bu eşşek beni öldürüyo emmiyo deli oluyorum yaaa vallahaaa

hoşgldınn canmmm naslsın dıcektm ama sınırlkısın galıba :))
canım son rahat ayım ondada en gec 9 da uyanıyorum ya uykuya iyice doyacagıma. bugun hele. temelli erken kalktım:1::1:
neyse heyecandanmmı ne uyuyamıyorum ole ya
geldim oflum deli oldum yaaa emmiyor bu eşşek emmior çıldırıcam yaaa nasıl ağlıyo nenyapıcam ben bunu yaaa

günaydın melisam hoşşgeldin erkenciyizde neoolucak bu eşşek beni öldürüyo emmiyo deli oluyorum yaaa vallahaaa

allah allah elifim oglen nıye bole yapıyosa bu cocuk ya.:47::47::47:
alişiin poposunu cekte cıplak poposunu bı pataklayım hele:60::60::60::60:

canım memenden ağzına süt sık tadını alsdın sonra emer blkı denedn mi

oflum mail atamadım bundaki msn yni srğm diyo aman asıl birşey yaptılrsa anlamadım bende albüm yaptım inş dediğin gibi çekmiimdir vallaha bilemedim şimdi:44:

Back
X