Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

selam kızlar ben geldm aşımısı oldukk çok ağladı cadı kızım şimdi uyuuyor kilo alımı boyumuz herşeyimiz çok güzel şükür hiç bi sorun yokk geçmiş kandiliniz mübarek olsun:16::16::16::16::16::16:

kızlar cadı kızımın resimlerine Albüm yaptın bakın gıııı atıcam yeni yeni resimler inşşşş

KIZLAR YA EŞİM İZMİRE GİTTİ 3 arkadaşıyla beraber asker arkadaşlarını almaya gittiler çanakkaleye felan gitcekler pazar günü dönücekler ben şimden çok özledimm her saat başı arıyorr:16::16::16::16::16::16:bnde annnemlerde kalıyuorumm

selam kızlar ben geldm aşımısı oldukk çok ağladı cadı kızım şimdi uyuuyor kilo alımı boyumuz herşeyimiz çok güzel şükür hiç bi sorun yokk geçmiş kandiliniz mübarek olsun:16::16::16::16::16::16:

KIZLAR YA EŞİM İZMİRE GİTTİ 3 arkadaşıyla beraber asker arkadaşlarını almaya gittiler çanakkaleye felan gitcekler pazar günü dönücekler ben şimden çok özledimm her saat başı arıyorr:16::16::16::16::16::16:bnde annnemlerde kalıyuorumm

allah kavuştursun cnm, kızçen çok tatlı maşallah
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

alıntıdr

Bebekler neden emmek istemeyebilir?

Bebek aç olmasına rağmen emmeyi reddeder, memeyi tutar, ancak emmez, yutmaz veya çok zayıf emer; bazen anne emzirmeye çalışırken bebek ağlar ve memeyle adeta kavga eder. Bazen de bir memeyi emer ama diğerini reddeder.

Memeyi reddetme öncelikle annede bazı negatif düşüncelerin ortaya çıkmasına neden olur. Bebeğinin kendisini reddettiğini, yani bir bakıma onu istemediğini düşünebileceği gibi; bebeğinin bir daha emmeyeceğini, sütünü bıraktığını ve beslenmesinde sıkıntıların olacağını da akla getirebilir. Mamaya mı başlamam gerekiyor kaygısı ortaya çıkar. Genellikle memeyi ani olarak reddetmenin önemli nedenleri vardır. Bu nedenler aranırsa çözüm kolaylaşır:

Burun Tıkanıklığı: Burnu tıkanık olan bebekler sık sık emmeye ara verir ya da emmek istemezler. Burundan nefes alamayan bebek memeyi bırakarak ağzından nefes almaya çalışır. Eğer bebeğinizin burnu tıkalıysa, doktorunuzun önereceği burun damlasını kullanın ve bir aspiratör yardımıyla burnunu açmaya çalışın.

Emzirme Pozisyonu ve Tekniği: Emzirme pozisyonunuz ve tekniğiniz hatalı olabilir. Bebeğin memeyi tutması için başından iterseniz size direnç gösterir, kafasını geri çeker, emmek istemez. Ya da meme tıkandığı için bebek zorlanıyor olabilir.

Pamukçuk: Bebeğinizin ağzında pamukçuk oluşmuş olabilir. Bu mantar enfeksiyonu, genellikle yenidoğan bebeklerde görülse de bazen büyük bebeklerde de olabilir. Bebeğin yanaklarının özellikle iç tarafında, dilinde ya da damak ve diş etlerinde peynire benzeyen beyaz lekeler şeklindedir. Kabukları almaya kalktığınızda altında kırmızı bir bölge fark edebilirsiniz ve bazen kanama bile görülebilir. Ağzında pamukçuk görülen bebekler emerken acıdığı için emmeyi reddedebilir. Doktorunuzun düzenleyeceği tedaviyi uygulayın. Hem bebeğinizin tekrar emmesini sağlar hem de enfeksiyonun meme ucundan size geçmesini engellemiş olursunuz.

Sütünüzün Tadı: Yeni gıdalar veya beslenme değişiklikleri sütünüzün tadını değiştirebilir. Özellikle acı ve koku içeren besinler (karnabahar, lahana gibi), sütünüzün tadını değiştirir. Eğer böyle bir yiyecek yediyseniz ve bebeğiniz emmek istemiyorsa, sütünüzü sağarak boşaltın ve birkaç saat sonraki sütünüzle emzirmeyi tekrar deneyin. Yalnızca anne sütü aldığı dönemdeyse, acil durumlar için buzluğunuzda depo ettiğiniz sütünüzle besleyebilirsiniz. Eğer dondurulmuş sütünüz yoksa mama ile besleyin. Ancak bir iki sefer emzirmeyi atlamaya rağmen hala emmek istemiyorsa başka bir sorun olabileceğini düşünün.

Stres: Annelik çok zor bir meslek. Üstelik belirli mesai saatleri de yok. Böyle bir mesleğin getirdiği stres sizi nasıl etkiliyorsa emin olun bebeğinizi de o kadar etkiliyor. Strese girdiyseniz çözüm yolları aramaya başlayın. Çözüm konusunda eşinizden ve çevrenizden destek istemekten çekinmeyin. Ayrıca emzirmeden önce sizi sakinleştirebilecek, gerginliğiniz azaltacak yöntemler uygulayın. Kendinizden emin olduktan sonra emzirmeye başlayın. Unutmayın emzirmek size de iyi gelecektir. Çünkü emzirirken mutluluk hormonu olarak da adlandırılan Oksitosin salgılarsınız.

Emzirme Saatleri: Emzirme saatlerini değiştirmeniz onu etkileyebilir.

Diş Çıkarma: Bebeğiniz diş çıkarıyor olabilir. Emme sırasında şiş olan dişetleri acıyacağı için huysuzlaşır ve emmek istemez. Emmeyi reddeden bebeğinizin diş etlerini kontrol edin. Damakları ve diş etleri şiş, kızarık olabilir. İçi sıvı dolu diş kaşıyıcılarını buzdolabında soğutarak kullanabilirsiniz. Ayrıca eczanelerdeki diş çıkarma dönemi için olan jel/kremleri kullanabilir, fazla sıkıntısı olursa ağrı kesici fitil veya şurup verebilirsiniz.

Yüksek Sesli Tepkiler: Bebeğiniz göğüs ucunuzu ısırdığında yüksek sesle tepki verirseniz onu korkutursunuz.

Biberon Alışkanlığı: Sütünüzü ara ara biberonla veriyorsanız, bir süre sonra bebeğiniz biberona alıştığı için sizi emmeyi reddeder. Bu nedenle bebeğinizi mümkün olduğunca emzirmeye çalışın. Emziremediğiniz durumlarda da sütünüzü biberonla değil, kaşıkla verin.

Sütünüz Yavaş Geliyorsa: Yeni doğan bebekler az ve sık emerler. Mide hacimleri küçük olduğu için az miktardaki süt onları doyurur. Bebeğiniz emdikçe sütünüz çoğalır ve onun ihtiyacını karşılar. Ama yorgunluk, stres, hastalık gibi bazı durumlarda sütünüzün gelmesi yavaşlayabilir. Bu gecikme bebeğinizin tepki göstermesine neden olur. Emmeye başlar başlamaz sütün ağzını doldurmasını isteyen bebeğiniz, sinirlenerek memeyi bırakmak isteyebilir. Böyle bir durumla karşılaştığınızda göğsünüzü işaret ve başparmağınızın yardımıyla U şeklinde sıkıp sütün geliş miktarını kontrol edebilirsiniz.

Sütünüz Fazla Geliyorsa: Annede fazla süt üretimi varsa bebek ağzına hızlı bir şekilde süt dolacağı için memeyi bırakarak ağlıyor olabilir.

Sütünüz Miktarı Yetersizse: Doğumdan sonraki günlerde bebeğinizi sık sık emzirirseniz sütünüz çoğalır ve bebeğinizi doyurabilirsiniz. Ancak bazen 4. aydan sonra iştahlı bebeklerin doymasına yetmez, bebek huysuzlaşır ve emmek istemez. Emzirmekte ısrarcı olun. Sık emzirdikçe süt üretiminiz artar. Emzirin ve geriye kalan eksikliği depolanmış süt veya mama ile tamamlayın

Kokular: Parfümünüzün kokusundan rahatsız olmuş olabilir.

Kulak Enfeksiyonu: Bebeğiniz kulak enfeksiyonu geçiriyor olabilir. Kulak ağrısı çeneye yayılır ve emerken yutkunarak çenesini oynatmak zorunda kalan bebeğiniz daha çok ağrı hissedebilir. Genellikle bakteri ve virüsler enfeksiyonun esas nedenidir. Östaki borularının kısa ve dar oluşu, kulak iltihabına yol açabilecek üst solunum yolları hastalıklarına yakalanmalarını kolaylaştırır. Ayrıca bağışıklık sistemlerinin gelişmemiş olması ya da genellikle beslenme biçimlerinin sırt üstü olması da orta kulak iltihabına neden olur. Böyle bir durumda doktorunuza danışmanız uygun olacaktır.

Çalışmaya Başladıysanız: Annenin çalışmaya başlaması bebeği etkileyebilir veya bakıcı değişikliği yapılmış ise bebek yeni gelen bakıcıya alışmamış olabilir.

Yeni Bir Hamilelik Söz Konusuysa: Annenin yeniden gebe kalması durumunda salgılanan hormonlar nedeniyle sütün tadı değişebilir ve bebek memeyi reddedebilir.

Bebeğiniz Büyüdüyse: Memeyi reddeden büyükçe bir bebek artık meme istemiyor olabilir.

Peki, Ne Yapacağım?!

Her şeyden önce sakin olun. Bebeğinizin hangi nedenle emmeyi reddettiğini bulursanız nedeni ortadan kaldırdığınızda sorun kendiliğinden çözülür. Bebeğiniz meme emmediği dönemde memenizi düzenli bir şekilde sağarak süt yapımının devamlılığını sağlayın. Sütünüzün kesileceği endişesinden uzak durun ve bu dönemin çoğunlukla geçici olduğunu unutmayın.

elifim bence iyi bir çocuk dr git ve önce kulaklarına baktır oğlunun ve pamukçuk olayını çözünn düzelcek:16:

slm kızlar naıslsınız geçmişe bakamdım valaha bir tek bu sayfayı okudum moonum gittim anacım 2 ayrı doktora yok kulak tmeiz ağzı temiz anlamadım nasıl iş bence bırakıyo başka açıklaması yok ne yapıcam bilmiyorum artık sütü geçtim huysuzluğu aldı başını gidiyo :50::50:kevserim demek kocişinden ayurıldın hee 3 güncük beaa sabret bacım benden durumar aynı artık nasıl gziyorum doanıyorumbilmyorum oyantamaya az kaldı doktorum nerde :27::27::27:geçen sene bugün 10 günüm vardı hamile olduğuımu öğrenmeye yarın kan testine gidicektim ama çıkmıycaktı hey gidi günler heey :32::32::30:

günaydın kızlar nasılsınız kimsecikler yok melisam düğün nasıl geçti acaba papatyam doğurmuşdur almıştır miniğini kucağına şimdi ayy çok heyecanlı keşke o dönemleri olsa nasıl rahatlıkmış vallaha yaaa papatyam canım benim tae annişim gözün aydın olsun inş kkolay geçmiştir doğumun canım benim Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun :nazar::nazar::nazar::nazar:

:31:kızlar gelmeiyorum ben artık gerçkten hiç fırsatım olmuyo hiç durmuyo çok yoruluyorum birde bugünde rahatsız gibi beni pek sarmıyo durumu doktora gidicez yinee bu sefer başka bir yere bakalım tabi eşim gelebilrse karakol taşınıyo onunla uğraşıyolar sinirlerim çok bozuk zaten birde çevremden konuşup beni deli ediyolar biraz önce halam aradı dedi ne yapıyosun mama yediriyorum dedim kızdı hayııırrrrrrrrr sakın o daha kaç aylık en az 2.5 sene emziriceksin giiblerden konuştu dedim hala ben istemezmiyim emmesini ama emmyior kaşıkla yediriyodum 2 gündür onuda almak istmeiyo mamayı daha iştahlı yiyo sonunçta sağarak sütümde yetmiuo bir yerden sorma mama mecbur vericem hayoır verme çok kızarım bak diyo bir daha duymuyım bırak ağlasın ağlasın yorgun düşşün memeye dalsın iyide dedim kaç saat göz göre göre nasıl ağlatıyım çocuğumu ağlasın bırak birşey olmaz memedenmi keiseksin diyo daha o nee mama yedirilirmi o ne aptamil işte aptal mama adı üstünde diyo Allahım tersledim biraz şimdide içime dert oldu neden böyle boş konuuyolar anlamıyorum ben sorf iki yudum emsin diye hiç bir iş yapmadan yemek bile yiyemeden nöbet tutyorumkinedir uyku sırasında emsin gecelri kaç kere kalkyıorum emsin diye sanki işime kolayıma geliyomuş gibi konuşuyolar ben kafayı yiyiceme mmiyo diye birde boş boş konuşuyolar emmiyosa emmiyo ne yapalım zorlamı acıksın apğlasın yorgun düşüşün insanın içi dayanımrı yaa off lohulsaık depresyonuna geri döndüm resmen eşimlede aram iyi değil çok tersilyorum çok bağıyorum hele geçen gün bir bağırdım neymiş efendim biberonu zolrluyo lsında bana kolaylık olsun diye meğersem kapağı kapanmamış üstüne akıştmış ıslanmış oda içiyo diye seviniyo bir bağırdım böyle çocuklar gibi sustu kaldı garibim sonra ağladım geli sarıldı geçicek dedim yaa bana neden iyi davranıyosun dedim geçicek canım sabrediyorum dedi sarıldık falan bugünde yinee klaf ettim sonra senden nefret ediyorum dedim odas bunu bilyiorum zaten dedi sustuk ikimizde anlayacğınız kızlar şöle biryerler ekaçsam kimselr olmasa kendim toplasam ama mümkün değil işte ne kadar zor birşey bu annelik nefes almaıyorum artık çok güzel birşey ama çok zor ytemediğimi bakamadığımı dşünce ben benlikten çıkıyorum offfffffffffffffff:31:

Selam kızlar nasılsınız. Elifim işin çok zor ya Allah sabır versin canım benim ya inşallah çabuk düzelir bu durum çok üzülüyorum ya

Selam kızlar nasılsınız. Elifim işin çok zor ya Allah sabır versin canım benim ya inşallah çabuk düzelir bu durum çok üzülüyorum ya

As selam oflummmmm

Selam kızlarrr bn kocama ve evime kavuştum çok şülür şu anda evimizdeyiz

Elifim inan çok üzüldüm ne diceğimi bilemiyorum çık zor ya bizîm cadı da zOrla emmeye başladı
Hoplaya zıplayaa emziriyorum eşimle şarkı söylüye söylüye ne kadar zor annelik yarabbim genede şükür ler olshnnn siLeri de çok öLedim buarada

Allahm hava çok sıcak ya emir de bugün hiç durmuyo. Bende sıcaktan patladım kaka yapmıyo iki üç gündür onun sıkıntısı var sanırım :( allahım yardım etsin bizlere :( :2:

:31:kızlar gelmeiyorum ben artık gerçkten hiç fırsatım olmuyo hiç durmuyo çok yoruluyorum birde bugünde rahatsız gibi beni pek sarmıyo durumu doktora gidicez yinee bu sefer başka bir yere bakalım tabi eşim gelebilrse karakol taşınıyo onunla uğraşıyolar sinirlerim çok bozuk zaten birde çevremden konuşup beni deli ediyolar biraz önce halam aradı dedi ne yapıyosun mama yediriyorum dedim kızdı hayııırrrrrrrrr sakın o daha kaç aylık en az 2.5 sene emziriceksin giiblerden konuştu dedim hala ben istemezmiyim emmesini ama emmyior kaşıkla yediriyodum 2 gündür onuda almak istmeiyo mamayı daha iştahlı yiyo sonunçta sağarak sütümde yetmiuo bir yerden sorma mama mecbur vericem hayoır verme çok kızarım bak diyo bir daha duymuyım bırak ağlasın ağlasın yorgun düşşün memeye dalsın iyide dedim kaç saat göz göre göre nasıl ağlatıyım çocuğumu ağlasın bırak birşey olmaz memedenmi keiseksin diyo daha o nee mama yedirilirmi o ne aptamil işte aptal mama adı üstünde diyo Allahım tersledim biraz şimdide içime dert oldu neden böyle boş konuuyolar anlamıyorum ben sorf iki yudum emsin diye hiç bir iş yapmadan yemek bile yiyemeden nöbet tutyorumkinedir uyku sırasında emsin gecelri kaç kere kalkyıorum emsin diye sanki işime kolayıma geliyomuş gibi konuşuyolar ben kafayı yiyiceme mmiyo diye birde boş boş konuşuyolar emmiyosa emmiyo ne yapalım zorlamı acıksın apğlasın yorgun düşüşün insanın içi dayanımrı yaa off lohulsaık depresyonuna geri döndüm resmen eşimlede aram iyi değil çok tersilyorum çok bağıyorum hele geçen gün bir bağırdım neymiş efendim biberonu zolrluyo lsında bana kolaylık olsun diye meğersem kapağı kapanmamış üstüne akıştmış ıslanmış oda içiyo diye seviniyo bir bağırdım böyle çocuklar gibi sustu kaldı garibim sonra ağladım geli sarıldı geçicek dedim yaa bana neden iyi davranıyosun dedim geçicek canım sabrediyorum dedi sarıldık falan bugünde yinee klaf ettim sonra senden nefret ediyorum dedim odas bunu bilyiorum zaten dedi sustuk ikimizde anlayacğınız kızlar şöle biryerler ekaçsam kimselr olmasa kendim toplasam ama mümkün değil işte ne kadar zor birşey bu annelik nefes almaıyorum artık çok güzel birşey ama çok zor ytemediğimi bakamadığımı dşünce ben benlikten çıkıyorum offfffffffffffffff:31:

cnm sen kimsenin dediğni takma kuzum boşver sanki keyiftenmi verdin insan yapmam dediği şeyleri yapmak zorunda kalıyor annelik çok zor gerçekten bide böyle çok bilmişler olunca dahada zor.allah akıl fikir versin onlara sende kendini topla cnm gerekirse psikolojik destek al tatlım bebeğin için sen lazımsın eşine de iyi davran gerçekten seni seven kıymetini bilen bir eşin var kuzum gerekirse sade mama yer zor zamanınız bitmek üzere şu iki ayıda atlatsan gerçekten rahatlıcan kuzum birazdaha sabır ve dua ..

kıslar selamlar nasılsınız. dugunu atlattım annemlerde bu sabah gittiler ancakgelebildim
kardesim cok guzel bi gelin oldu prensesler gibiydi:16::16:
insallah cokda mutlu olur. kac gündür habire kadıkoye gitmekten canım cıktı ayaklarım davul gibi oldu cok sisti. ödem toplamaya basladım sanırım bu yorgunluktsnmı doguma kadar bolemı olcek bilmiyorum. ayak bileklerim iki katına cıktıelde sıslık yok ma yuzumdede var sislik neyse kalıcı yada gecici oldugunu yarından sonra anlarım artık.bugunde camasırları yıkıyouerum ev aldı basını gitti temıslık yapcam ttoparlıcam evi. yorulurum yanı bugunde.
benden bu kadar anlatılacaklar bitti:1::1:
sizler nasılsınız ne var ne yok papatya dogurdu demı kıslar haber edebildimi:44::44:

canım ya sen bosver mılletin dediklerini sen kendini bil yeter biz bile o kadar sahit olduk sutu içirmek için nelere katlandıgını nasısl sabrettigini canım ya. halanda sankı emıyoda vermıyosun gibi muamele etmiş sacmalamıs ya. aman bosver elifim ya gönul isterdiki tabiki en ax bi sene emzirmek olmuyodsa olmuyodur işte mamaya devam et kuzu alişimiz ac kalmasın kuzum ya. sutun cok guzeldi naszarlar degdi sanırsam elifim ya .
pamucak yoksa kulakta burunda bişi yoksa tek kelime nazar yanı iki doktorda aynı seyleri diyosa dogrudur ama sen yine istersen baska bi doktorada goster kuzum.:26::26:

canım oflum gerçkten işim çok zor yani içim acıyo elimde değil ya emmesini istiyorum onuda geçtim canı sağolsun diyorum olsun sütüm oldukça kaşıkla aldığıda yeter mamayla devam ederim ek gıdalra başlarım diiyorum ama melse sadece bu değilki oğlum huysuzlaştı beni istiyo ama emmiyo hırçınlaşıyo artık elimi tutmadan uyumuyo deli gibi göğsüme kapanıyo oyun yapıyo memeyi arıyo verince kıyamet kopuyo onun için çok üzlüyorum böyle zoraki emse yada uykudayken emipde uykusunuda alıyosa nasıl keyifli 1 saat öyle bakınıyo kendi kendine oynuyo ben de dinlerniyorum yada yemeğime bakıyorum ama acıkınca uyku sıkıştırınca Allahhhhhhh ne sen sor nede ben söyliyim oflum:50::50::50::50:
As selam oflummmmm

Selam kızlarrr bn kocama ve evime kavuştum çok şülür şu anda evimizdeyiz

Elifim inan çok üzüldüm ne diceğimi bilemiyorum çık zor ya bizîm cadı da zOrla emmeye başladı
Hoplaya zıplayaa emziriyorum eşimle şarkı söylüye söylüye ne kadar zor annelik yarabbim genede şükür ler olshnnn siLeri de çok öLedim buarada
kevseirm snenkidmei başladı yaa ne oluyo arkadaşım bu veletlere anlamıyorum vallaha herkesin sütü olmaz içiremez bizim var emmezler rabbim hayırlı kaı açsın yardımcımız olsun ne iyeyim kelimeler yetersiz kalıyo cidden bende sizleir çok özlüyroum kızlar şu pc bir gelse yapılmışda henüz elimeize geçmedi malesef
Allahm hava çok sıcak ya emir de bugün hiç durmuyo. Bende sıcaktan patladım kaka yapmıyo iki üç gündür onun sıkıntısı var sanırım :( allahım yardım etsin bizlere :( :2:
ayyy oflum sorma sıcaklar bir geldi pir geldi vallaha durulmuyo birde sürekli hareket halindeyiz dahada bunaltıryo camalrıda karşılıklı açamıyoruz sıpalr üzünden Allahım yardımcıız olsun bu yaz daha feci sıcaklar olucakış :18::18:
cnm sen kimsenin dediğni takma kuzum boşver sanki keyiftenmi verdin insan yapmam dediği şeyleri yapmak zorunda kalıyor annelik çok zor gerçekten bide böyle çok bilmişler olunca dahada zor.allah akıl fikir versin onlara sende kendini topla cnm gerekirse psikolojik destek al tatlım bebeğin için sen lazımsın eşine de iyi davran gerçekten seni seven kıymetini bilen bir eşin var kuzum gerekirse sade mama yer zor zamanınız bitmek üzere şu iki ayıda atlatsan gerçekten rahatlıcan kuzum birazdaha sabır ve dua ..
moonum takmamak eldemi öyle bir konuşyoki canım sıkılıyo verdiğim micadeleyi görmüyo ben nasıl yiyorum aman sütüm olsun bir sürü çaylr içiyorum nedir en azından sağıyorum diye ama yok çok şükür sütüm var ama artık yeterlimi geliyo kaşıkla en fazla ne kadar içebilirki oyunlar yapa yapa neler çekiyorum ee yetmediğinde mamayı veiryorum ne yapablirim hem sevdide oğlmum bebelac sevmedi ama aptamili löpür löpür yutuyo açmı kalsın düşüncesizler çok malesef dua ediyorum sabır diyorum moonum inş rabbim hayırlı bir kapı açıcak sıkıntılar bitmiyo amayinede çokşükür diyorum bunada şüür canımız sağ ben biraz yoldan çıktım ama rabbime sığınıyorum haklısıneşimden gerçkten Allah razı olsun babam bu kadar nazımı çekmedi ki benim babambana annelik yapmış adam hakikten eşim sağlolsun o böyle olmasa ben ne olurdum bilmiyorum :26::26:
canım ya sen bosver mılletin dediklerini sen kendini bil yeter biz bile o kadar sahit olduk sutu içirmek için nelere katlandıgını nasısl sabrettigini canım ya. halanda sankı emıyoda vermıyosun gibi muamele etmiş sacmalamıs ya. aman bosver elifim ya gönul isterdiki tabiki en ax bi sene emzirmek olmuyodsa olmuyodur işte mamaya devam et kuzu alişimiz ac kalmasın kuzum ya. sutun cok guzeldi naszarlar degdi sanırsam elifim ya .
pamucak yoksa kulakta burunda bişi yoksa tek kelime nazar yanı iki doktorda aynı seyleri diyosa dogrudur ama sen yine istersen baska bi doktorada goster kuzum.:26::26:

melisam öncleikle rabbim kardşeini bir yastıkta kocaltsın diyorum :16::16:canım benim bir ömür mutlu olsunlar inş bahtı da kendi gibi güzel olsun hep mutlu olsun iyi geçmiş sevindim pazar günü hep seni söyledim eşime acep oynuyomu ne yapıyo diyee oynadınmı kızzz:1::1:göbüşünü sevdiğim zaten çok yorulmuşşun işleirde bölerek yap bak şişlikde oluyo diyosun dikkat et kendinee kuzum papatyam doğurdu muhtemelen dün çok merak ediyorum inş iyilerdir paşamla bana gelince ben hunimi taktım geziniyorum evde canım yandıkça eşime çtıyorum maaşallah eşimdeki abıra vallaha artık diyoki elif çık gez sen ben bakarım çocuğa git kuaföre saçlarını yaptır yada in sahlie gez inanamıyorum ne kadar bunalmışımki eşim bana bensiz git diyo ama gitmek keşkekkolay olsu snaiye benzsiz dururmu bu sıpa acep bop konuşalara canım sıılıyo emmemsine sıkılıo eşime krşı tavırlaırm sıkıyo beni sıkıla sıkıla patlıyorum habire Allah sonumu hayır etsin ne diyeyim:27::27:

slm kızlar biz dün gittik başka doktora oda baktı herşeyine kan idrar tahlili yapıldı temiz arkadaş cin gibi bu çocuk diyo ama habirede ellerini yiyo ememk gibi bişey nasıl oluyo baksana nasıl aktif diyo şapur şupur emiyo elleirni doktor da kaşıkla içirdiğimi duyunca kızdı dedim 4 çeşit biberon ldık almıyo ne yapablşirim gıcık etti benim kaç doktorda birşey yok dedi artık ne diyeiblrimki hakkımızda hayırlısı inş emmeye devam eder kzılar sizde dua edin kuzuma olurmu:26:

kızlar hoşgeldiniz fındığım nasılsın canım özledim kızzz artık kılzar çok ayrı düştük vallaha pc ne zamandır açık başında dğeilim uyutyurum koyorum hoşş ağlııyo şimdi yine uytutum bakalım ne akdar srecek:36::36::36::36::36::36:

arkadaşlar tatlı anneler ve gebişler nasılsınız bei soracak olursanızzzzzzzzzzzzzzzzzzz ooofffffffffffff oooofffffffffffffff kayınvalidemin o sinsi hastalığı tekrar başlamış bitti diye seviniyorduk ama tekrar başlamış..eşimin psikolojisi berbat ben berbatım eşim çok üzgün.bugün aldığım en güzel haber ablam hamileymiiişşşşşşşşşşşş düşünmüyordu ama Allahım kurban olduğum uygun görmüş ve kısmet etmiş..darısı bana benimde adetim yeni bitti benmde başlıyacam bu ay inşallah rabbim bekletmeden hayırlısıyla nasip eder...

kızlar hoşgeldiniz fındığım nasılsın canım özledim kızzz artık kılzar çok ayrı düştük vallaha pc ne zamandır açık başında dğeilim uyutyurum koyorum hoşş ağlııyo şimdi yine uytutum bakalım ne akdar srecek:36::36::36::36::36::36:

bende sizleri çok özledim vallahi..istanbulda geçen hafta geldim iş güç hastalıklar derken böyle işteee..alişim ile sıkıntı varmış geçer elifim herşey geçer sıkıntı yaparsa sütün kesilr dikkat et kendinee...ya elifim azranın durumu nu merak ettim varmıbir gelişme birde ketenhelvanın...

Back
X