Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar ben geldm aşımısı oldukk çok ağladı cadı kızım şimdi uyuuyor kilo alımı boyumuz herşeyimiz çok güzel şükür hiç bi sorun yokk geçmiş kandiliniz mübarek olsun![]()
KIZLAR YA EŞİM İZMİRE GİTTİ 3 arkadaşıyla beraber asker arkadaşlarını almaya gittiler çanakkaleye felan gitcekler pazar günü dönücekler ben şimden çok özledimm her saat başı arıyorrbnde annnemlerde kalıyuorumm
Selam kızlar nasılsınız. Elifim işin çok zor ya Allah sabır versin canım benim ya inşallah çabuk düzelir bu durum çok üzülüyorum ya
kızlar gelmeiyorum ben artık gerçkten hiç fırsatım olmuyo hiç durmuyo çok yoruluyorum birde bugünde rahatsız gibi beni pek sarmıyo durumu doktora gidicez yinee bu sefer başka bir yere bakalım tabi eşim gelebilrse karakol taşınıyo onunla uğraşıyolar sinirlerim çok bozuk zaten birde çevremden konuşup beni deli ediyolar biraz önce halam aradı dedi ne yapıyosun mama yediriyorum dedim kızdı hayııırrrrrrrrr sakın o daha kaç aylık en az 2.5 sene emziriceksin giiblerden konuştu dedim hala ben istemezmiyim emmesini ama emmyior kaşıkla yediriyodum 2 gündür onuda almak istmeiyo mamayı daha iştahlı yiyo sonunçta sağarak sütümde yetmiuo bir yerden sorma mama mecbur vericem hayoır verme çok kızarım bak diyo bir daha duymuyım bırak ağlasın ağlasın yorgun düşşün memeye dalsın iyide dedim kaç saat göz göre göre nasıl ağlatıyım çocuğumu ağlasın bırak birşey olmaz memedenmi keiseksin diyo daha o nee mama yedirilirmi o ne aptamil işte aptal mama adı üstünde diyo Allahım tersledim biraz şimdide içime dert oldu neden böyle boş konuuyolar anlamıyorum ben sorf iki yudum emsin diye hiç bir iş yapmadan yemek bile yiyemeden nöbet tutyorumkinedir uyku sırasında emsin gecelri kaç kere kalkyıorum emsin diye sanki işime kolayıma geliyomuş gibi konuşuyolar ben kafayı yiyiceme mmiyo diye birde boş boş konuşuyolar emmiyosa emmiyo ne yapalım zorlamı acıksın apğlasın yorgun düşüşün insanın içi dayanımrı yaa off lohulsaık depresyonuna geri döndüm resmen eşimlede aram iyi değil çok tersilyorum çok bağıyorum hele geçen gün bir bağırdım neymiş efendim biberonu zolrluyo lsında bana kolaylık olsun diye meğersem kapağı kapanmamış üstüne akıştmış ıslanmış oda içiyo diye seviniyo bir bağırdım böyle çocuklar gibi sustu kaldı garibim sonra ağladım geli sarıldı geçicek dedim yaa bana neden iyi davranıyosun dedim geçicek canım sabrediyorum dedi sarıldık falan bugünde yinee klaf ettim sonra senden nefret ediyorum dedim odas bunu bilyiorum zaten dedi sustuk ikimizde anlayacğınız kızlar şöle biryerler ekaçsam kimselr olmasa kendim toplasam ama mümkün değil işte ne kadar zor birşey bu annelik nefes almaıyorum artık çok güzel birşey ama çok zor ytemediğimi bakamadığımı dşünce ben benlikten çıkıyorum offfffffffffffffff
![]()
kızlar gelmeiyorum ben artık gerçkten hiç fırsatım olmuyo hiç durmuyo çok yoruluyorum birde bugünde rahatsız gibi beni pek sarmıyo durumu doktora gidicez yinee bu sefer başka bir yere bakalım tabi eşim gelebilrse karakol taşınıyo onunla uğraşıyolar sinirlerim çok bozuk zaten birde çevremden konuşup beni deli ediyolar biraz önce halam aradı dedi ne yapıyosun mama yediriyorum dedim kızdı hayııırrrrrrrrr sakın o daha kaç aylık en az 2.5 sene emziriceksin giiblerden konuştu dedim hala ben istemezmiyim emmesini ama emmyior kaşıkla yediriyodum 2 gündür onuda almak istmeiyo mamayı daha iştahlı yiyo sonunçta sağarak sütümde yetmiuo bir yerden sorma mama mecbur vericem hayoır verme çok kızarım bak diyo bir daha duymuyım bırak ağlasın ağlasın yorgun düşşün memeye dalsın iyide dedim kaç saat göz göre göre nasıl ağlatıyım çocuğumu ağlasın bırak birşey olmaz memedenmi keiseksin diyo daha o nee mama yedirilirmi o ne aptamil işte aptal mama adı üstünde diyo Allahım tersledim biraz şimdide içime dert oldu neden böyle boş konuuyolar anlamıyorum ben sorf iki yudum emsin diye hiç bir iş yapmadan yemek bile yiyemeden nöbet tutyorumkinedir uyku sırasında emsin gecelri kaç kere kalkyıorum emsin diye sanki işime kolayıma geliyomuş gibi konuşuyolar ben kafayı yiyiceme mmiyo diye birde boş boş konuşuyolar emmiyosa emmiyo ne yapalım zorlamı acıksın apğlasın yorgun düşüşün insanın içi dayanımrı yaa off lohulsaık depresyonuna geri döndüm resmen eşimlede aram iyi değil çok tersilyorum çok bağıyorum hele geçen gün bir bağırdım neymiş efendim biberonu zolrluyo lsında bana kolaylık olsun diye meğersem kapağı kapanmamış üstüne akıştmış ıslanmış oda içiyo diye seviniyo bir bağırdım böyle çocuklar gibi sustu kaldı garibim sonra ağladım geli sarıldı geçicek dedim yaa bana neden iyi davranıyosun dedim geçicek canım sabrediyorum dedi sarıldık falan bugünde yinee klaf ettim sonra senden nefret ediyorum dedim odas bunu bilyiorum zaten dedi sustuk ikimizde anlayacğınız kızlar şöle biryerler ekaçsam kimselr olmasa kendim toplasam ama mümkün değil işte ne kadar zor birşey bu annelik nefes almaıyorum artık çok güzel birşey ama çok zor ytemediğimi bakamadığımı dşünce ben benlikten çıkıyorum offfffffffffffffff
![]()
canım oflum gerçkten işim çok zor yani içim acıyo elimde değil ya emmesini istiyorum onuda geçtim canı sağolsun diyorum olsun sütüm oldukça kaşıkla aldığıda yeter mamayla devam ederim ek gıdalra başlarım diiyorum ama melse sadece bu değilki oğlum huysuzlaştı beni istiyo ama emmiyo hırçınlaşıyo artık elimi tutmadan uyumuyo deli gibi göğsüme kapanıyo oyun yapıyo memeyi arıyo verince kıyamet kopuyo onun için çok üzlüyorum böyle zoraki emse yada uykudayken emipde uykusunuda alıyosa nasıl keyifli 1 saat öyle bakınıyo kendi kendine oynuyo ben de dinlerniyorum yada yemeğime bakıyorum ama acıkınca uyku sıkıştırınca Allahhhhhhh ne sen sor nede ben söyliyim oflumSelam kızlar nasılsınız. Elifim işin çok zor ya Allah sabır versin canım benim ya inşallah çabuk düzelir bu durum çok üzülüyorum ya
kevseirm snenkidmei başladı yaa ne oluyo arkadaşım bu veletlere anlamıyorum vallaha herkesin sütü olmaz içiremez bizim var emmezler rabbim hayırlı kaı açsın yardımcımız olsun ne iyeyim kelimeler yetersiz kalıyo cidden bende sizleir çok özlüyroum kızlar şu pc bir gelse yapılmışda henüz elimeize geçmedi malesefAs selam oflummmmm
Selam kızlarrr bn kocama ve evime kavuştum çok şülür şu anda evimizdeyiz
Elifim inan çok üzüldüm ne diceğimi bilemiyorum çık zor ya bizîm cadı da zOrla emmeye başladı
Hoplaya zıplayaa emziriyorum eşimle şarkı söylüye söylüye ne kadar zor annelik yarabbim genede şükür ler olshnnn siLeri de çok öLedim buarada
ayyy oflum sorma sıcaklar bir geldi pir geldi vallaha durulmuyo birde sürekli hareket halindeyiz dahada bunaltıryo camalrıda karşılıklı açamıyoruz sıpalr üzünden Allahım yardımcıız olsun bu yaz daha feci sıcaklar olucakış :18::18:Allahm hava çok sıcak ya emir de bugün hiç durmuyo. Bende sıcaktan patladım kaka yapmıyo iki üç gündür onun sıkıntısı var sanırımallahım yardım etsin bizlere
:2:
moonum takmamak eldemi öyle bir konuşyoki canım sıkılıyo verdiğim micadeleyi görmüyo ben nasıl yiyorum aman sütüm olsun bir sürü çaylr içiyorum nedir en azından sağıyorum diye ama yok çok şükür sütüm var ama artık yeterlimi geliyo kaşıkla en fazla ne kadar içebilirki oyunlar yapa yapa neler çekiyorum ee yetmediğinde mamayı veiryorum ne yapablirim hem sevdide oğlmum bebelac sevmedi ama aptamili löpür löpür yutuyo açmı kalsın düşüncesizler çok malesef dua ediyorum sabır diyorum moonum inş rabbim hayırlı bir kapı açıcak sıkıntılar bitmiyo amayinede çokşükür diyorum bunada şüür canımız sağ ben biraz yoldan çıktım ama rabbime sığınıyorum haklısıneşimden gerçkten Allah razı olsun babam bu kadar nazımı çekmedi ki benim babambana annelik yapmış adam hakikten eşim sağlolsun o böyle olmasa ben ne olurdum bilmiyorum :26::26:cnm sen kimsenin dediğni takma kuzum boşver sanki keyiftenmi verdin insan yapmam dediği şeyleri yapmak zorunda kalıyor annelik çok zor gerçekten bide böyle çok bilmişler olunca dahada zor.allah akıl fikir versin onlara sende kendini topla cnm gerekirse psikolojik destek al tatlım bebeğin için sen lazımsın eşine de iyi davran gerçekten seni seven kıymetini bilen bir eşin var kuzum gerekirse sade mama yer zor zamanınız bitmek üzere şu iki ayıda atlatsan gerçekten rahatlıcan kuzum birazdaha sabır ve dua ..
canım ya sen bosver mılletin dediklerini sen kendini bil yeter biz bile o kadar sahit olduk sutu içirmek için nelere katlandıgını nasısl sabrettigini canım ya. halanda sankı emıyoda vermıyosun gibi muamele etmiş sacmalamıs ya. aman bosver elifim ya gönul isterdiki tabiki en ax bi sene emzirmek olmuyodsa olmuyodur işte mamaya devam et kuzu alişimiz ac kalmasın kuzum ya. sutun cok guzeldi naszarlar degdi sanırsam elifim ya .
pamucak yoksa kulakta burunda bişi yoksa tek kelime nazar yanı iki doktorda aynı seyleri diyosa dogrudur ama sen yine istersen baska bi doktorada goster kuzum.:26::26:
kızlar hoşgeldiniz fındığım nasılsın canım özledim kızzz artık kılzar çok ayrı düştük vallaha pc ne zamandır açık başında dğeilim uyutyurum koyorum hoşş ağlııyo şimdi yine uytutum bakalım ne akdar srecek![]()