Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

melisammmm iyimm şekerim sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor iyiz çok şükür ayağımda sallıyorum uyutmaya çalışıyorummm cnmmm

bende iyiyim canım dugun telasesinı atlattık yorgunlugu yenı yenı atıyorum uzerimden. ayaklarım nasıl sısmıstı bi görseydim korktum odem toplamaya basladım diye ya simdi düzeldi geçti sislikler.
iki haftam var gün sayıyorum doguma artık.
son eksikleri bitirmeye calısıyorum işte.
havalarda fena sıcak oldu ya hele bugun nedir bu rutubet anlamadım gitti.:27::27:

bende iyiyim canım dugun telasesinı atlattık yorgunlugu yenı yenı atıyorum uzerimden. ayaklarım nasıl sısmıstı bi görseydim korktum odem toplamaya basladım diye ya simdi düzeldi geçti sislikler.
iki haftam var gün sayıyorum doguma artık.
son eksikleri bitirmeye calısıyorum işte.
havalarda fena sıcak oldu ya hele bugun nedir bu rutubet anlamadım gitti.:27::27:

allah iyilik versin cnm kardeşinde inşallahhh bir ömür boyu mutlu olur aman iyi cnm ödem şişlik çk kötü ay ben baya top gibi olmuştum ya çok zor geçmişti şimdi diyoum ne ççabuk geçtiii

evet ya bi anda çok sıcak oldu havalar ne etcez bu sıcaklarda bilmyorummm allah yardımcımız olsun hele hamilelerin daha çok yardımcısı olsun

ya sendede unutkanlık baslamısmıydı
ben cok fenayım kevserim ya hamıleliktenmı nedir bes dakka once ysptıgım seyi unutuyorum :44::44:

ya sendede unutkanlık baslamısmıydı
ben cok fenayım kevserim ya hamıleliktenmı nedir bes dakka once ysptıgım seyi unutuyorum :44::44:

başlamaz olurmu cnm ya doğumdan sonra bnm daha çok arttı hç bişeyi hatılamıyorum nereye koyduğumu bilmiyorum kafayı yicek gibi oluyorumm

allah iyilik versin cnm kardeşinde inşallahhh bir ömür boyu mutlu olur aman iyi cnm ödem şişlik çk kötü ay ben baya top gibi olmuştum ya çok zor geçmişti şimdi diyoum ne ççabuk geçtiii

evet ya bi anda çok sıcak oldu havalar ne etcez bu sıcaklarda bilmyorummm allah yardımcımız olsun hele hamilelerin daha çok yardımcısı olsun

allahtan hazıranın bası gibi doguracamda temmuz agystosuda gecirmek zorunda olsaydım ya tam zamanında bebem cıkacak hayırlısıyla.:16::16:

elifim cok sevindim emmesine insallha bole devam eder ya gurultuyle emsinde yeterki calıştırırsın kurutma makınesini falan. gelecegin mozartı bethowenı mı olcek ne e kıs bu aliş ses seviyo he enteresan:9::9:

Elifim cok sevindim senin bebis kolik ozaman buziki orhan dinlet emer oyle camasir makinasida sever

Allah kolaylık versin canım yaaa vallaha zaten zorlanıyoruz birde sağlımız da sıkıntı olunca hepten zora giriyo:26::26:

meraba canım hoşgeldin inş rabbim gönlüne göre nasip eder kaçyıllık evlisin

haziranda bir yıl olucak her ay heycanlanıorum sizin bebeiş var mı

Elifim sen yatarak emzirmeyi sormussun en rahat sekil bence saga don yada sola oglunuda sana donuk olsun karniniz birbirine degcek gibi boynun altina yastik al agrimasin diye oteki elinlwde bebesin totsundan tutki dengede dursun bu kadar benim sipa simdi prof oldu bu konuda emerken ayaklariyla oynuyo:1:

Elifim nasilsin alis nasil duzeldimi emme olayi:54:

elifim cok sevindim emmesine insallha bole devam eder ya gurultuyle emsinde yeterki calıştırırsın kurutma makınesini falan. gelecegin mozartı bethowenı mı olcek ne e kıs bu aliş ses seviyo he enteresan:9::9:
ah melisam bu eşşek kafalı oğluşum şekilden şekile sokyuyo beni zati kurtma makinayla uyuyordu şimdi emmeyide yapmaya başladı ama yine çok etkili olmamaya başladı arada işte oda 2-3 dk emip bırakıyo sıpa işte sıppaa
Elifim cok sevindim senin bebis kolik ozaman buziki orhan dinlet emer oyle camasir makinasida sever
moonum dinletiyorum dinliyo böyle gözlerini açarak kolik zati ben çoktan dedim bu oğlan kolik diye açıyorum oyank müzikleri nasıl dinmliyo
haziranda bir yıl olucak her ay heycanlanıorum sizin bebeiş var mı
hakkında hayırlısı olsun cnaım inş sanada herkese tatdırsın rabbim ama hayırlısı ise çünküçok büyük sorumluluk benim 1 hafta sonra 4 aylık olucak oğluşum nasipse canım
çok güzel darısı bizlere dualrınızda bizide unutmayın:emir_bebek:
inş canım inş hem çok güzel bir duygu hemde çok zor şunu bilnki olmuyosa vardır bir hyır hani bebek deyince sadece sevmek akla geliyo sorululkların bu kadar ağır olacaını düşnemiyoruz o yüzden hayatınızı olsun diye zehir etmeyin keyfini çıkarın çünkü olunca bebişşiniz herşey değişiyo geriye dönmiyosun attığın her adımı ona uyarşıyosun rabbim herkesin gönlüne göre hayırlı olanı naisp etsin
Elifim sen yatarak emzirmeyi sormussun en rahat sekil bence saga don yada sola oglunuda sana donuk olsun karniniz birbirine degcek gibi boynun altina yastik al agrimasin diye oteki elinlwde bebesin totsundan tutki dengede dursun bu kadar benim sipa simdi prof oldu bu konuda emerken ayaklariyla oynuyo:1:
heee bak sen paşama nasılda ustalaşmış desene yerim ağzını biliyo keyfini anasının göbüşüne veiryo göbüşünü yerim ben onun:56::56::56:bende deniyim bakalım inş işe yarra zafere giden yolda herşey mİbahhhhh:27::27::27::1:
Elifim nasilsin alis nasil duzeldimi emme olayi:54:

moonum bir emiyo bir emmiyo genelde dün gece iyiydi emdi 3 satte bir kalktı emdi ama uyanıkken çok zorlanıyorum makinayla alıyo memeyi 2-3 dk emiyo bırakıyo sopnra oyuna çeviriyor emiyo bırakıyo yada hiç istemiyo bir kaç gündür sütümde yoktuüzüntüden bugün biraz dolmuş çok şükür kafama takmıycam inş en azından sütüm olsun geceleri emsin gündüzleride kaşıkla ne alırsa kardır ne yapayım zehir oldu hayatımız birazda sabırlıolablirsem daha sakin olup ilgilneirsem belki hırçınlanmaz ne bileyim çok uyku sıkıştırmadan çok acıkmadan yedirip uytmaya çalışırsam belki atlatabiliriz bilemiyorum hayırlısı Allahtan zaten gündüzleri yarım saati geçmiyo uykusu hiç bir iş yapamıyorum anacım bazen duruyo uykuyu almışşsa yerde yorgan seiyorum yatıyo oynuyoda yemeğimi koyabiliyorum acelden işte:37::37::37:

kızlar günaydın nasılsınız ben hala uğraşıyorum aynı sorunlarla bakalım ne zaman son bulacak inatçı oğlumun nazları :31::31::31::31::32:vallaha diyorumki eşime ne kadar ağır sorumlulukmuş olması için neler yaptım geçen sene bu zaman adet tarihim 23 nisandı mayıs 24 oldu adet olmadım ah 2 gün 3-4 -5 -6 7- derken aaaa hamileyim dedim çok sevindim çok şüür rabbime naisp ettiği için ama şu bir gerçkki sadece bebeğim olsun seveyim oynayyaım diye düşünmüşşüm isterken ağır sorumluluk yok altı yok üstü emzirmesi gece gündüz uykusu hastalığı huysuzluğu hiç bunları düşünmemişim sanmışımki ben kafamda nasıl tasarladıysam o şekilde olucak işte ben istediğimde sakince uyur isteidğimde kalker ben yine işelrimi yaarım değişiklik olmaz dışarı çıkarız gezeriz engfel olmaz işte günlük hayata devam ama bütün bunları yaşadıkça anlıyorumki herşey ne kadarda zormuş ısmarlama olmuyomuş yada sipariş üzerine her anı her snaiyesi büyük sorumluluk o kadar küçük ki melek daha onlar konuşamıylar dertlerinden anlyabilyosak ihtiyaçlaırnı karşılıyoruz yada anlayana kadar ağlatıyoruz bir saniye nefes almıyoruz herşeyden ödün veriyoruz butün bunlar olurken eşim sağolsun bana en büyük destekçim ya diyorum olmasa çok şükür maddi sorunumuzyok ne isityosam geliyo istmesem sürpriz yapıyo uykusunu bölüyo bakıyo çocuğa sabırla güler yüzle ya eskiler kayınvalide kayınperdle birlikte olan kocaısnın yüzünü görmeyen bezleri yıkayan yaa o kadar dein düşünüyorumki şükrediyorum ama yinede işte bazen ağır geliyo ne yaramazlığı nede huysuzluğu hiç birşey umurumda değil yeterki canı sağoslun emsin karnı doysun içim o kadar rahatlıyoki o zaman herşeyine razııym çünkü gerisi bir ekilde yoluna giriyo Allah yardımcımız olsun rbabim kimsnein bbeşini sütten kesmesin sağlık verisn acılaırnı yaşatmasın AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:14::14::14::14::14:

Back
X