arkadaslar hosgeldiniz buyrun hep birlikte sohbet edelim birbirimizi tanıyalım![]()
merabalar ben yeni üye oldum çözmeye çalışıorum burayı naıslsınz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar hosgeldiniz buyrun hep birlikte sohbet edelim birbirimizi tanıyalım![]()
merabalar ben yeni üye oldum çözmeye çalışıorum burayı naıslsınz
kevserim canım nasılsın bi denem. beben nasıl neler yapoıyonuz bakım![]()
melisammmm iyimm şekerim sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor iyiz çok şükür ayağımda sallıyorum uyutmaya çalışıyorummm cnmmm
bende iyiyim canım dugun telasesinı atlattık yorgunlugu yenı yenı atıyorum uzerimden. ayaklarım nasıl sısmıstı bi görseydim korktum odem toplamaya basladım diye ya simdi düzeldi geçti sislikler.
iki haftam var gün sayıyorum doguma artık.
son eksikleri bitirmeye calısıyorum işte.
havalarda fena sıcak oldu ya hele bugun nedir bu rutubet anlamadım gitti.![]()
ya sendede unutkanlık baslamısmıydı
ben cok fenayım kevserim ya hamıleliktenmı nedir bes dakka once ysptıgım seyi unutuyorum :44::44:
allah iyilik versin cnm kardeşinde inşallahhh bir ömür boyu mutlu olur aman iyi cnm ödem şişlik çk kötü ay ben baya top gibi olmuştum ya çok zor geçmişti şimdi diyoum ne ççabuk geçtiii
evet ya bi anda çok sıcak oldu havalar ne etcez bu sıcaklarda bilmyorummm allah yardımcımız olsun hele hamilelerin daha çok yardımcısı olsun
allahtan hazıranın bası gibi doguracamda temmuz agystosuda gecirmek zorunda olsaydım ya tam zamanında bebem cıkacak hayırlısıyla.![]()
başlamaz olurmu cnm ya doğumdan sonra bnm daha çok arttı hç bişeyi hatılamıyorum nereye koyduğumu bilmiyorum kafayı yicek gibi oluyorumm
Allah kolaylık versin canım yaaa vallaha zaten zorlanıyoruz birde sağlımız da sıkıntı olunca hepten zora giriyo:26::26:
meraba canım hoşgeldin inş rabbim gönlüne göre nasip eder kaçyıllık evlisin
bizler muradıma erdik meleklerimize kavuştuk inş bekleyen isteyen herkesde kavuşur hayırlısylaa topiğimize bekliyoruzz kızlar haydi gelinnn bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
ah melisam bu eşşek kafalı oğluşum şekilden şekile sokyuyo beni zati kurtma makinayla uyuyordu şimdi emmeyide yapmaya başladı ama yine çok etkili olmamaya başladı arada işte oda 2-3 dk emip bırakıyo sıpa işte sıppaaelifim cok sevindim emmesine insallha bole devam eder ya gurultuyle emsinde yeterki calıştırırsın kurutma makınesini falan. gelecegin mozartı bethowenı mı olcek ne e kıs bu aliş ses seviyo he enteresan![]()
moonum dinletiyorum dinliyo böyle gözlerini açarak kolik zati ben çoktan dedim bu oğlan kolik diye açıyorum oyank müzikleri nasıl dinmliyoElifim cok sevindim senin bebis kolik ozaman buziki orhan dinlet emer oyle camasir makinasida sever
hakkında hayırlısı olsun cnaım inş sanada herkese tatdırsın rabbim ama hayırlısı ise çünküçok büyük sorumluluk benim 1 hafta sonra 4 aylık olucak oğluşum nasipse canımhaziranda bir yıl olucak her ay heycanlanıorum sizin bebeiş var mı
inş canım inş hem çok güzel bir duygu hemde çok zor şunu bilnki olmuyosa vardır bir hyır hani bebek deyince sadece sevmek akla geliyo sorululkların bu kadar ağır olacaını düşnemiyoruz o yüzden hayatınızı olsun diye zehir etmeyin keyfini çıkarın çünkü olunca bebişşiniz herşey değişiyo geriye dönmiyosun attığın her adımı ona uyarşıyosun rabbim herkesin gönlüne göre hayırlı olanı naisp etsinçok güzel darısı bizlere dualrınızda bizide unutmayın![]()
heee bak sen paşama nasılda ustalaşmış desene yerim ağzını biliyo keyfini anasının göbüşüne veiryo göbüşünü yerim ben onunElifim sen yatarak emzirmeyi sormussun en rahat sekil bence saga don yada sola oglunuda sana donuk olsun karniniz birbirine degcek gibi boynun altina yastik al agrimasin diye oteki elinlwde bebesin totsundan tutki dengede dursun bu kadar benim sipa simdi prof oldu bu konuda emerken ayaklariyla oynuyo![]()
Elifim nasilsin alis nasil duzeldimi emme olayi![]()