- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
esimde bi dunya isim yazmıs getirmıs dun bakalım aralarından belirlicez artık iki isimmi koysak dedi yok dedim iki isim zor oluyo gfereksiz oluyo biri unutuluyo zatı bir isim kullanıliyo dedim.
yogurdu kendin yapcan demı kuzum bende yogurt yapma makınesi alırım bi dene bizde faydalanırız hem hazır yogurtlanda olmadık seyler varmıs.
az bi gunum koaldı dötüm tutustu kıs ameliyattan degilde sonrası bak papaatyam daaha bebesine kavusur kavusmaz neler cekti ya sen yine duzenli emzirdin kıs son bi ay zırvaladı senınkıde ama bi sekilde alişi alıyo az da olsa emmişlerini
hadi bekliyom resim.
hee anladım melisam geçen yazdıların tam aklımda değil ama ela ve maya güzeldi hoşuma gitti yani tabiki kuzum yoğurdu kendim yapıcam vede günlük yapılması gerekiyomuş sabırım bakalım nasıl olucak vallaha meklisam hamlelier için doğum göze gelmiyo sanoyoruzki aa laylaylom ama değil ne kadar olsa zorluğu çok ama yeterki bebek sağlıklı olausn diğerleri olağan şeyler zati ama şu var ilk tecrübesizlik oluyo bilmeidğimziden zor geliyo vee kendimze zamana yıramamk falan bunaltıyo işte ben çok zorlandım burdan ayrı kaldım hep derdimtek yaşam alanım burasıydı ama ızlardana yrı düştüm diye ama işte sorunlar azaldıkça insan tadını alıyo doyulkmaz lezzet oluyo inan belki sende ilk zamanlr zorlanırsın ama en fazla 3 ay hele snei anlamya tanımaya başlasın svdikçe karşılık versin bakk müthiş birşey biz şimdi yatıyoruz yere kaldıryo ayaklarını göğsüme sokuluyo yüzünü yüzüme kapatıyo konuşuyo ben öptükçe gülüyo melse kalkıyoum yanından sesimi sadece duyuyo çıldırıyo beni arıyo görüncede kıçını havaya kaldırıyo gelicekmiş bana eşim istiyo kaçıyo kafayı gömüyo bana ama ondayken istyorum hoppp akkıyo bana zorluklaırnı düşünme güzelikleri daha fazla yeterki sağlıklı olsun ve emsin gerisi boş bir şekilde atlatıylıo bunu anladım yanşi