- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
Rabbim hakkınhayırlı olan doğum neyse onu nasip etsin.Adı Taha Kutay oldu oğlumun teyzesi.emmeye başladı.ama mememi boşaltamıyo sanki.inan tüm gün mememde.elif mesajımı okursan cevap yaz normalmi budurum.saatlerce emiyo memelerim koptu öyle ağrıyoki dokunamıyorum.uykusuzluk ebemi belledi.
çok tatlı melisa sende bir an önce kavuş inşallah öptüm
kızlar oğlumun her bezinde bulaş şeklinde minicik kaka var.boş bez yok 10 günlük çocuğum pişik oldu.dr gittik bi halt dediği yok.karnı gur gur yavrumun.gazda çıkarıyo.ondan gaz ilacı verme daha dedi.tüm gün mememde.yorgunluktan öldüm.belim memelerim kopuyo.ne yapıcağımı şaşırdım.idrar tahlili yapıldı bişey yokmuş.bunu yaşayan varmı? ishal mi oldu çccuğum.cevap yazın hemen nolur.napıcam
papatyam adıyla yaşasın inş rabbim hayırlı evlat etsin anasına babasına inş çok şükür emmeyede başlamış gözüüz aydın kuzum normal kuzum o daha yeni emmeye baladı sütünde daha azdır emdikçe gelciektir birde küçük yaa çabuk yoruluyo kısa emiyo ama sık emiyo doymuyordur papatyam gur gur yapıyosa benimkğde öyleydi hatta eltim derdiki oo maşşalah sürekli emiyo böyle giderse çabucak byür diye ama yavrum süt gelmiyomuş sıkınca gliyo diye sanıyodumki doyuyo ama böyle emzirirdim koyardım yerine 5 dk sonra bir daha iki göğsümüde emerdi yorulurdu sen emzir papatyam sütün artıcak vee zamanla doyucak merak etme canım göğüs uçların yaramı oldu yoksa saddece ağrımı oluyo kuzum bezinde bulaş gibi minicik kaka demiişin balım anlamdım inanki bezmi boş yoksa boş yermi kalmıyo anlamdım :44::44::26:papatyam sık değiştir altını arada aç havalandır alt açma nbbezini ser bırak hava alsın birde sen ne yersen kakaya yansır derler mesela ben incir yesem incir gibi olur böyle yada muz yesen falan yaşadım yani keisnce normale dönyü paptyam sıkıntı değil tahlilde temiz çıkmış için rahat olsun canım benim
kayınvaliden sizdemi hala uykusu nasıl geceleir falan istersen bir mama ver baklaım paptyma uyurmu ne kadar içer içtikten sonra kaç saat aralığında meme istiycek bir dene o zaman anlarsın doyup doymadıpğüını :26: