• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

melisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm anammmm kız 6 gün heee bak ben bile heyecanlandım snei düşünemiyorum bacım vallaha keşke imkan olsada gelsem yanına kızzz vallaha nasıl güzel olur beee hadi artık gelsin perşembede al kızçeni hayırlısıyla sağlıkla kucağınaaa:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

He yaw bende cok heyecanlıyım bi bilsennnn;))
Gerci haberler ne moral birakti Ne bisi taksim ne hale gelms ole sanrdinki polis farkli ülkenin vstandadina saldırıyor yazik yaaaaa

melisam bak ne buldum belki ihtiyaç duyuylur ben alıcam çünkü sol göğsümün acu yok ememiyo oğluşum göğüs ucu çıkartıcı almak istersen al bulunsun ilkden belki almaybilir miinnoşun $12273085_30504882.webp

He yaw bende cok heyecanlıyım bi bilsennnn;))
Gerci haberler ne moral birakti Ne bisi taksim ne hale gelms ole sanrdinki polis farkli ülkenin vstandadina saldırıyor yazik yaaaaa
hee bende izlwedim şimdi mynete baktım kafa göz kalmamış nasıl iş anlamıyorum savaş gibi vallahaaa
Iyi yapmssin kuzum azcikta babasi ilgilensinn;)) bende satatim esim eve geldikçe bende ac ac dimi bekliyotum gec cikiyo bugun

ahh birde babasında dursa melisam yok bugün iyice hysuz nedense dedimki eşine al götür odalara bir yerlere sesinizi duymuyım yüzünüzü görmiyim gittiler vallaha off bünyem kaldırmıyo daha be nasıl yorgunum anlatamam sabahtan beri açy yapıyorum ısıtıyorum içmeye bir bardak içirmedi sıpaaa ama kendi acıkınca anında hazır nazır olucaz bücüre:47::47::47:

melisam bak ne buldum belki ihtiyaç duyuylur ben alıcam çünkü sol göğsümün acu yok ememiyo oğluşum göğüs ucu çıkartıcı almak istersen al bulunsun ilkden belki almaybilir miinnoşun Eki Görüntüle 725518

C nm o markanin sut sagma alwyini aldim denedimde gsyet güzel acitmiyo hic b damla sari su geldi hemen biraktim sagmayi
Eget almassa mememi onudq alirim kuzu

hee bende izlwedim şimdi mynete baktım kafa göz kalmamış nasıl iş anlamıyorum savaş gibi vallahaaa

ahh birde babasında dursa melisam yok bugün iyice hysuz nedense dedimki eşine al götür odalara bir yerlere sesinizi duymuyım yüzünüzü görmiyim gittiler vallaha off bünyem kaldırmıyo daha be nasıl yorgunum anlatamam sabahtan beri açy yapıyorum ısıtıyorum içmeye bir bardak içirmedi sıpaaa ama kendi acıkınca anında hazır nazır olucaz bücüre:47::47::47:
Oyy kiyamam sana yaaa vwy essrk hrrif vay benom zilli nrlet yapcak bwkslim:))

Elifimmm ciktinmi kiss yemwk yedim ondwn gc yazdim yaa
Kxum meme ucunu n biri kucukmu cikintisi hicmi yok benimde sag gigsum kucuk yw almazmi acep
Nyse dogsun emmeye bssladin buyur belki

Duruyimu babasında ic cayini iyice kis ne yaoarlarsa yapsınlar azcik bu yarim saat kendine ayir
Bend esime kisdim bende gitcem taksime diyo bana erken dogum yaptirtcwk neyse israr kiyametle vazgecirdim yw daha eve gelmefi insakkah gitmz

Elifimmm ciktinmi kiss yemwk yedim ondwn gc yazdim yaa
Kxum meme ucunu n biri kucukmu cikintisi hicmi yok benimde sag gigsum kucuk yw almazmi acep
Nyse dogsun emmeye bssladin buyur belki

çıkmadım melisam oğlanı yedirdim pijamalarını giydirdim uytuum şimdi bulaşık yıkamaya gidciem emmeye emmeye küçüldün ki mellsiam sol göğsüm minnak diğeri kocaman oldu:36::36::36::36:

Kızlar bu gun esim 5 tane dr gitti hepsi ameliyat dedi tekrar emar cekildi pazartesi belli olucak ameliyat günü kizlar duramiyor eşim agridan bugun annemler geldi oturduk yemek yicektik eşim kalkti sofradan agliyarak banyoya gitti boncuk boncuk icine ceke ceke agladi resmen ya sok oldum onu hic boyle gormemistim gittim banyoya beraber agladik sarıldık salonda babam annem hepsi agliyorlar cok zor cok allshim yardim etsin ne olur yarabbim dayanamiyorum dayanmam lazim olmuyor alllahim olmuyor :14::14::14:

Kızlar bu gun esim 5 tane dr gitti hepsi ameliyat dedi tekrar emar cekildi pazartesi belli olucak ameliyat günü kizlar duramiyor eşim agridan bugun annemler geldi oturduk yemek yicektik eşim kalkti sofradan agliyarak banyoya gitti boncuk boncuk icine ceke ceke agladi resmen ya sok oldum onu hic boyle gormemistim gittim banyoya beraber agladik sarıldık salonda babam annem hepsi agliyorlar cok zor cok allshim yardim etsin ne olur yarabbim dayanamiyorum dayanmam lazim olmuyor alllahim olmuyor :14::14::14:

kıyamam size cnm herşey düzelcek inşallah bu kadar yıpratmayın kendinizi allah yardımcınız olsun:5:hap falan vermedilermi cnm

kevserim canım arkadaşım şuanda gözlerim dolarak yazıyorum yeminle boğzaım düğüm düğüm kıyamam ben size canım benim geçicek üzülme ne olur geçicek eskisi gibi olucaksınız kuzum sen güçlü ol eşine belli etme moralini yüksek tut lütfen kolay değil bak erkekler daha hassas bu konularda hastalık kolay değil onlar için sen güçlü bir anne güçlü bir eş ol bebeğim Allahım yardımcınız olsun gülüm benim keşke elimden birşey gelse sadece dua ediyorum kevserim Allahım şifasını versin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN:14::14::14::14::14::14::14:

slm kızlar eşim gitti çağırdılar taksim karışık yedekde bekl,yceklermiş malesef güya kahvaltı edecektik uykudna kalktı gitti canımıniçi bende yiyemedim doğru düzgün şimdi oğluşu sallıyorum ömrümü yedi anacım istiyoki deli deli oynayalım böye sakın sessiz oynamak değil ama çıldırıcaz yani böyle döved döve öptüm ısırıdm kahkahalar atıyo sıpam yorulduda uyudu işteee ayaklarımda:51::51::51:

kevserim canım arkadaşım şuanda gözlerim dolarak yazıyorum yeminle boğzaım düğüm düğüm kıyamam ben size canım benim geçicek üzülme ne olur geçicek eskisi gibi olucaksınız kuzum sen güçlü ol eşine belli etme moralini yüksek tut lütfen kolay değil bak erkekler daha hassas bu konularda hastalık kolay değil onlar için sen güçlü bir anne güçlü bir eş ol bebeğim Allahım yardımcınız olsun gülüm benim keşke elimden birşey gelse sadece dua ediyorum kevserim Allahım şifasını versin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN:14::14::14::14::14::14::14:

Allah razi olsun elifim dun gce igneden geldi sanki esime can gelmisti banyoya yapti tras dos falan fircaladi uyudu sabah kalktik ayni gene ameliyat olmaktan cok korkuyor gecicek biliyorum allahm kimseyi çaresiz birakmaz bizi de insallah dua etmen bile yeter cnm yyeterki dua edin

Allah razi olsun elifim dun gce igneden geldi sanki esime can gelmisti banyoya yapti tras dos falan fircaladi uyudu sabah kalktik ayni gene ameliyat olmaktan cok korkuyor gecicek biliyorum allahm kimseyi çaresiz birakmaz bizi de insallah dua etmen bile yeter cnm yyeterki dua edin

kevserim tabiki klay değil ameliyat sonuçta ama en azından sonrasında sıkıntısı kalmıycak kavuşucak sağlığına Allahın izniylee dua ediyorm kuzum etmezmiyim yeminle eşimde edio namazında her seferinde hatırkatıyorum rabbim dularumızı kabul etsin inş AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

kevserim tabiki klay değil ameliyat sonuçta ama en azından sonrasında sıkıntısı kalmıycak kavuşucak sağlığına Allahın izniylee dua ediyorm kuzum etmezmiyim yeminle eşimde edio namazında her seferinde hatırkatıyorum rabbim dularumızı kabul etsin inş AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Amin nm bnm sen nasilsi iyimisin alisim nasil

Back