Isteksiz değilim, sadece baba rızası önemli. Yanlış bir durum yok ortada yazik denilecek bir şey de yokResmî nikah yapıp kocanın yanına git. Hamile kalana kadar nerdeydi aklın. Yazık karnındakine.
Babanın rızasını keşke hamile kalmadan aldaydın diyorum bende. Aldırmak istemiyorum yazmışsın bu demek ki aldırmak senin için bir seçenek . Ve bu nedenle bebeğine yazık. Kuzenim 8 sene baba rızasını bekledi 30 yaşında kaçtı eşine. Babası affetti sonra. Yapacak bişey yok bebek olmasa zamanın olurdu. Şimdi karnın burnunda baban için daha büyük bir yıkım.Isteksiz değilim, sadece baba rızası önemli. Yanlış bir durum yok ortada yazik denilecek bir şey de yok
Haklısınız, aslında ama hiç rızası yok kattiyen evlilik istemiyor.. Cok ikna etmeye çalıştım iki sene boyunca istemedi ki bir türlü. Diğer taraftanda sürekli günah olacaktı en ufak şeyde imam nikahi kiydirdik ve sonuç bu.. Inanin ne yapmaliyim bilmiyorum.. Aklimda binbirturlu şey var bir kac arkadasimdan fikir aldım.. Biri aldir diyor biri kac diyor biri anlat diyor..Babanın rızasını keşke hamile kalmadan aldaydın diyorum bende. Aldırmak istemiyorum yazmışsın bu demek ki aldırmak senin için bir seçenek . Ve bu nedenle bebeğine yazık. Kuzenim 8 sene baba rızasını bekledi 30 yaşında kaçtı eşine. Babası affetti sonra. Yapacak bişey yok bebek olmasa zamanın olurdu. Şimdi karnın burnunda baban için daha büyük bir yıkım.
bugün bunu aldırdın birdaha hamile kalmayacağının garantisi var mı?Haklısınız, aslında ama hiç rızası yok kattiyen evlilik istemiyor.. Cok ikna etmeye çalıştım iki sene boyunca istemedi ki bir türlü. Diğer taraftanda sürekli günah olacaktı en ufak şeyde imam nikahi kiydirdik ve sonuç bu.. Inanin ne yapmaliyim bilmiyorum.. Aklimda binbirturlu şey var bir kac arkadasimdan fikir aldım.. Biri aldir diyor biri kac diyor biri anlat diyor..
İnşallah.. Düşünmüyordum ilk duyduğumda bile olsun dedim.. Sonradan arkadaşlarım baskı yaptı aldir aldir diye.. Ama kattiyen istemiyorum.. Ben bir cana nasil kiyayim ki.. Evladim o benimbabanı ikna edip 2 ay içinde düğün olacak. Aldırmayı düşünme bile.
Haklisiniz..bugün bunu aldırdın birdaha hamile kalmayacağının garantisi var mı?
Teşekkür ederim, aile buyuklerinden biriyle olabilir haklısınız sagolun..Bizlerden boyle hassas bir konuda fikir istemissin ama cok zor yinede benim fikrim ikna edebildigin kadar et baska aile buyugunu devreye sokacan amcan yada dayin olmadi o kisinin ailesi konussun bunlarda olmazsa kacmaktan baska care gorunmuyor
Kacmaktan baska care gorunmuyor yazdim sonrada dusundum ailenin dusecegi durum gerci turk toplumunda cok yasanan bir durum yani aileler bir sure sonra affediyor cocuklarini.peki babaniz neden istemiyor bunun bir nedeni olmali acaba haklimiTeşekkür ederim, aile buyuklerinden biriyle olabilir haklısınız sagolun..
Ya buraya yazardım ama bazı şeyleri okudugumda cok farkli tepkiler alınmış.. Ancak söyleyeyim annem terkedip gitti bizi.. Babamda beni evlendirmek istemiyor annen gibi şöyle böyle diyor onu da anlıyorum ama benim hayatım bu sonsuza dek böyle kalamam ya..Kacmaktan baska care gorunmuyor yazdim sonrada dusundum ailenin dusecegi durum gerci turk toplumunda cok yasanan bir durum yani aileler bir sure sonra affediyor cocuklarini.peki babaniz neden istemiyor bunun bir nedeni olmali acaba haklimi
Yapcak bisey yok o yavrunun dogcagi varmis resmi nikah yapcaksin sadece babanin yumusamasini bekliceksin nacizane fikrimMerhaba, ben imamnikahiyla evlendim ailem istemedi ve olabileceğini kiyilabilecegi söylendi haberleri yok. Hamileyim babam kesinlikle evlenmemi istemiyor.. Ne yapacagim bilmiyorum.. Aldirmak istemiyorum bsn bir cana nasil kiyayim ki.. Lutfen yardımcı olun ne yapayim
Imamnikahini en azindan bir çıkış yolu olark düşündüm.. Her türlü sahip çıkacağım elbette. Sadece rızası olsun istedimYil oldu 2017 imam nikahi nedir? Evlilik dışı hamilelik bu kim ne derse desin. Eger güçlü bir anne olduğunu düşünüyorsan ben artik anneyim sokaga da atsaniz kesseniz de bu bebegi doğuracagim ve evlenecegim diyeceksin. Ben olsam öyle yapardim.
Teşekkür ederim..Yapcak bisey yok o yavrunun dogcagi varmis resmi nikah yapcaksin sadece babanin yumusamasini bekliceksin nacizane fikrim
Sen kac yaşındasın ki? Rest cekmen gerekiyor. Cesur ol yahu nasil koruyacaksin bebeğini? Birak adetleri bilmem neyi. Annesin sen artik bir candan sorumlusun. Rest cek. Baska yolun yok.Imamnikahini en azindan bir çıkış yolu olark düşündüm.. Her türlü sahip çıkacağım elbette. Sadece rızası olsun istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?