HAMILELIK

aysnrkrks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
1.253
691
73
31
Bayanlar ben evlendikten 3 ay sonra pco oldugumu ogrenmistm kendim regl olmamaya basladim iki kez catlatma ignrsi uyguladik oda olmadi cunku doktor kilon var vermen lazim dedi kist olmustu ikinci ignede doktora gttkten 6 gün sonra regl oldum ve cok sukur adet butiminden 27 gub sonra hic ilac kullanmadan kendim rehl oldum dub ve cok şaşırdım doktor bu cok iyi ni gelisme demekki eski haline donmrye basladin ddi çünkü onceden regl sorunum hiç yoktu kilo alinca oldu demisti doktor velhasil cok sukur ku oldum daha da kilo vermeye devam edcm fakat benim hibi olan varmi artik anne olmak istiyorum esimde hic bi sorun yok bende de pco var bi yardimci olun lutfen bana

Canım 73 kiloydum altı ay hic adet olmadigimi biliyorum. Hep ilaçla olurdum. 4sene doktor doktor tedavi tedavi gezdim. İğneler ilaçlar hak getire. Geçen sene bu zamanlar sekiz kilo verdim 61 e düşmüştüm adetim kendi geldi o ay. Kilomu korumaya çalıştım hep 62-63 civarlarindaydim. En son ocakta adet oldum şubat ta olmadım martta hamile olduğumu öğrendim şubatta alakasız bi tarihte çatlamış döllenmiş yumurtam. Pco varsa üzerinden stresi at canım. Ben artık o derece yorulmustum ki şubatta ise başladım kafamdan atmıştım nasılsa hastanede çalışıyorum yardımcı olurlar rahatlığı vardı meğer o ay hamile kalmışım. Eşimle ne zaman munasebetimiz oldu onu bile hatirlamiyorum. Kafa rahatlığı önemli olan. Rabbim çok aratmadan kavusturur inşallah meleğine

Canim benim zaten stresim yok aklima bile gelmiyordu artk 10 aylik evliyim 3 ay sonra ogrendum zaten pco yu 6 aydir boyleydi gecen ay ve ondan onceki ay denedik catlama iğnesi ikinci igne kist oldu cunku kilodan catlamafi ama cok sukur ki bu ay 27cgun arayla kendim oldum 6 ay sonra ilk kez simdi regl btince maydonz kuru duymustm onu yapmak istyrm cunku aklimda stresim yok ama cidden istyrm

Rabbim çok aramadan doldursun gobusunu canım. Bol su ic karbonhidrati kes ve evde egzersiz yap kilo verirsin canım. Bir iki kilo bile etkili oluyor pco da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…