arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum bi konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var 3 yıllık evliyim eşimle çocuk istiyoruz artık bu ay 1 gün gecikti adetim 2-3 gündür çok üşüyorum ağzımda acı bi tat var sizce hamilemiyimdir ? Şimdiden teşekkür ederim
arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum bi konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var 3 yıllık evliyim eşimle çocuk istiyoruz artık bu ay 1 gün gecikti adetim 2-3 gündür çok üşüyorum ağzımda acı bi tat var sizce hamilemiyimdir ? Şimdiden teşekkür ederim
merhaba canım bende uzun süredir siteyi takip ediyorum buraya kendimi o kadar kaptırdım ki artık hamile olduğumu düşündüğüm birçok ay oldu kızların yazdıklarından hep kendime pay çıkarırdım.17 aylık evliyim ve 6 ayda çocuk çalışmalarına başladık ama ne yazıkki olmadı her ay adetlerimi takip eder oldum ilişkiler o kadar boş geçmeye başladı ki sırf çocuk içindi gerçekten o akdar kafama takıyordum ki her ay aglıyordum yani.Neyse bu ay öyle bir mucize oldu ki hiç beklemediğim anda hamile olduğmu öğrendim eğer 3 yıldır olmuyorsa önce tahlil ve testlerini yaptır.eğer bu ay hamileysende göğüslerinde özellikle inanılmaz hassasiyet varsa 3 gün gecikirsen test yap inş yardımcı olabilmişimdir.
Merhaba konu açmayı beceremediğim için buraya yazıyorum arkadaşlar birşey sorucam ben özel hastanelerde hamile kalabilmek icin tedavi gördüm iki defa aşılama yaptırdım olmadi 5 sene öncesinde de bir düşük yaptım naptiysam olmadi tüp bebek düşünüyorum ama öncesinde sizce zeynep kamil hastanesine gitmeli miyim hani orasi araştırma hastanesi ya bilemedim ama var mı tavsiye edeceğiniz bir doktor ya da sizce gitmelimiyim
Arkadaslar merhaba ben 7 aylik evliyim. Bebek istiyoruz ve korunmuyoruz. Bu ay ben 30 aralikta adet olmam lazimdi bugun ayin 4 u ve ben daha adet olmadim sancim var fakat bugun benden sadece kahverengi renkte bir akinti geldi. Iltihap yada kist vb bir problemim yok cok sukur. Bazi kaynaklarda erken gebelik belirtisi diye okudum. Boyle biseyin dogrulugu varmi? Yada buna benzer bu olayi yasayanlardan yorumlarinizi bekliyorum