- 2 Temmuz 2019
- 14
- 15
- 3
- 35
- Konu Sahibi lavanta0206
-
Öncelikle bunun bir dert olduğunu düşünmüyorum. Fakat içimde yaşadığım bazı olumsuz duyguları da paylaşmak yalnız olmadığımı bilmek istiyorum.
Ikı ay sonra doğum yapicam 11 Kilo aldım ve doktorum kızdı şimdiden 11 kilo mu aldın diye. Kendimi kilo acısından çok kötü hissediyorum,eşimin beni beğenmediği,bir daha hic eskisi gibi görünemeyeceğim düşüncelerine kapılıyorum. Kendimi hiç kadınsı hissetmiyorum bu hisler beni uzuyor
Ikinci olarakta içimde hiç annelik duygusu yok,doğurunca da bu hisse sahip olmam cocugumu yeteri kadar sevemem diye çok korkuyorum.
Böyle şeyler yaşayanlar varsa iyi hissetmek için neler yaptığınızı benimle paylaşır misiniz?
Ben ilk hamileligim de 30 kilo almistim ve geri verdim hepsini
11 kiloya dr niye bu kadar kizdi anlam veremedim
e alacaksınız elbette ne bekliyorlar ki...Günlük hayatta da densizin biri çıkıp ay ne kadar kilo almışsın falan diyor bana cinnet geliyor
Çok teşekkür ederim ben de nedense kucağıma verdiklerinde çok yadırgayacakmışım gibi geliyor.Aaa Lavanta hiç öyle düşünme...Ben de 15 kg almıştım ve doğumla birlikte 1 hafta sonunda 8 kg sunu vermiştim bile...Sen de kilolarını hemen vereceksin emin ol, ayrıca annelik duygusu bende de oluşmamıştı, doğumum epidural sezaryendi , bebeğimi yanımda koyduklarında annecim diye seslenmiştim ama bu kelime bile garip gelmişti kulağıma sanki başkası söylemiş gibi...Annelik duygusu çoğu kadında zamanla oturan bir olgu, kendini suçlu hissetme asla...Eşin eminim seni böyle de beğeniyordur, hem çocuğunuzu taşıyorsun karnında, çok kutsal birşey...Bebeğini sağlıkla kucağına al
Not:Emzirmek de çok kg verdiriyor bunu unutma, 15 dakika bir meme , 15 dakika da ötekini emzirmelisin ve kahverengi halka tamamen bebeğin ağzında olmalı, tamamen kavramış olduğundan emin ol yoksa meme ucun çatlar ve yara olur, dehşet bir acısı oluyor, bana kimse nasıl emzirmem gerektiğini bu şekilde açıklamadı , 1 ay ağlayarak emzirdim..
Zaten kimle konuşsam ya hamileyken hiç kili almamış ya da maksimum beş kilo almış. Şaka gibiler...e alacaksınız elbette ne bekliyorlar ki...
kendileri fit mi doğurmuşlar...?
Zaten kimle konuşsam ya hamileyken hiç kili almamış ya da maksimum beş kilo almış. Şaka gibiler...
canım üzülme kadınız sonuçta sürekli değişime uğruyoruz, üretken oldugumuz için vücudumuzun hep aynı kalmasını beklememeliyiz.. hamilelik konusuna gelince bende hamile oldugumu din ögrendim çok istiyordum anne olamayı ama ögrendiğimde kaldım şaşırdım kitlendim,kendime kızıyorum kaç zamandır bu anı bekliyorsun neden sevinmiyorsun diye ama emin ol kucagına aldıgın zaman dünyalar senin olacak,sana her güldüğünde kalbinde bir çiçek açacak,kilo konusuna gelincede doğumdsan sonra dikkat edersin kendine sıkı bir diyetle eski haline dönersin merak etme şu anda önemli olan senin ve bebeginin saglıklı olması unutma..Öncelikle bunun bir dert olduğunu düşünmüyorum. Fakat içimde yaşadığım bazı olumsuz duyguları da paylaşmak yalnız olmadığımı bilmek istiyorum.
Ikı ay sonra doğum yapicam 11 Kilo aldım ve doktorum kızdı şimdiden 11 kilo mu aldın diye. Kendimi kilo acısından çok kötü hissediyorum,eşimin beni beğenmediği,bir daha hic eskisi gibi görünemeyeceğim düşüncelerine kapılıyorum. Kendimi hiç kadınsı hissetmiyorum bu hisler beni uzuyor
Ikinci olarakta içimde hiç annelik duygusu yok,doğurunca da bu hisse sahip olmam cocugumu yeteri kadar sevemem diye çok korkuyorum.
Böyle şeyler yaşayanlar varsa iyi hissetmek için neler yaptığınızı benimle paylaşır misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?