Hamilelik..

Hamileyken kilo almaktan doğal ne var ayol.
Ben 27 kilo aldım. Ilk 4 ayda 10 kilo almıştım.
Tamam benimki çok sağlıklı bir artış değildi ancak senin 11 kilo hadi üstüne 3 daha eklesen 14-15 kilo bence normal,sıkma canını. Dogumdan sonra gidiyor,cocuk yürümeye başladı mi eskisinden bile zayıf olursun.

ben 38 kilo aldım onu yapacaz , manyak bu dr lar yaaaa

3 ay sonra eski kiloma döndüm , sakın sakın kafana takma ,
bol su iç , sütün olsun diye önüne geleni yeme ,

Bir de eskiden insanlar en azından hamile kadınlara huzur verirdi
Canın ne çekiyor falan diye sorarlardı
Şimdi hamilenin bile lokmasını sayar olmuşlar

Keske dikkat etseydin biraz benim doguma 3 hafta kaldi 6 kilo aldm o bile bana cok geliyo. Ama merak etme dogumdan snra bol su icerek ve bebegini emzirerek zayiflarsin tabi yemiceksin kimseye inanma tatlilar hamurlar sut yapmıyor sadece bol su ic. Bebek sevgine gelince bende çocukları hic sevmezdim ama ta kii kendi bebegimi kucagima alana kadr..

Bana da saglık görevlisi kilo almışsın dedi halbuki bana göre normaldi. Toplam 15 16 kilo aldım. 40ım çıktığında hamile kaldığım kiloya düştüm. 16 kilo verdim. Sıkıntı yapma.

Benim doktorum öyle idi ilk 3 ayda 3 kilo alınca bak senin gebelik şekerin var nereye kadar böyle kilo alacaksın dedi 2. hamileliğimde sonra şekerden dolayı özel beslenip diyet yaptığımdan her iki gebeliğimde toplam 9 ar kilo ile bitirdim. doktorum 7. ayda aaaa 7 kilo almışssın bebek 2,5 kilo 5 kilosu sende dedi bende en sonunda benim bedenim benim kararım dedim :) içimden de bu adamın kilo takıntısı nedir yaaa dedim. ney 9. aya yaklaşırken ben 8,5 kilo almış oldum istikrarlı bir şekilde ayda bir kilo dedi ki canım doktorum millet 9 aylık hamile görsün ne kadar fitsin biliyor musun dedi dışardaki diğer hamilelere göstermek istiyorum seni dedi. 3. ayında 10 kilo alan var dedi dedi dedi. En son eşim seni hamile mankenlik yarışmasına mı hazırlıyor nedir bu anlamadım dedi.

Velhasıl kelam 9 kilo alarak her 2 hamileliğimde bitirdim o dönemleri doğumdan sonra art 5 kilo daha verdim ama işe başlayınca aldığım 9 kiloyu + 5 kiloyu aldım... şuanda hamile halimden daha kiloluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…