Yani hamilelik miİkinizde ciplak degilseniz ben kizlik zarinizinda zedelendigini dusunmuyorum erkek ciplak olsaydi belki olabilirdi amaAyrica kac yasindasiniz yahuu giyinik cocuk olsaydi minibuse tek binen cift inerdi hele ki istanbulda
LütfenYani hamilelik mi
Hamile olman imkansiz canim benim mumkun degil sperm olmayan yerde cocuk olmaz daha nasil anlatayim ben sanaYani hamilelik mi
Herkes çok farklı söylüyor.,arkadaşlarım dahil o yüzdenHamile olman imkansiz canim benim mumkun degil sperm olmayan yerde cocuk olmaz daha nasil anlatayim ben sanaAdam giyinik diyosun bosalsa bile sana gelmez
Yani herkes farklı korkmamak elimde değilHerkes çok farklı söylüyor.,arkadaşlarım dahil o yüzden
Pekirica ederim dediklerim gerçek kan geldiğine göre büyük bi ihtimal zedelenme vardır doktora görün istersen
çok güldüm bunaİkinizde ciplak degilseniz ben kizlik zarinizinda zedelendigini dusunmuyorum erkek ciplak olsaydi belki olabilirdi amaAyrica kac yasindasiniz yahuu giyinik cocuk olsaydi minibuse tek binen cift inerdi hele ki istanbulda
Anladım Allah razı olsun Allah razı olsunİnternet elinin altinda kac yasindasin bilmiyorum ama cocuk oyle giyinikken olmaz arkadaslariniz biraz sizi keklemisss
Kizin ustu giyinik erkegin ustu giyinik kizlik zari o kadar ucta degil kiçok güldüm bunaama zedelenmesi olabilir kan geldi diyor bastırmış etmiş iç çamaşırlarıyla belliki
bende ona şaşırdım ama öyle zedelenen çok duydum çentik gibi oluyormuşKizin ustu giyinik erkegin ustu giyinik kizlik zari o kadar ucta degil kiyani sanmiyorum kan geldi demis nokta kadar belki de sivilce vardir patlamistir Bide kagit demis kagidin ustune nokta kadar kan ilk kez duydum yani kagidin orda ne isi var ki
Tuvalet kağıdına geldi kurulayıncaKizin ustu giyinik erkegin ustu giyinik kizlik zari o kadar ucta degil kiyani sanmiyorum kan geldi demis nokta kadar belki de sivilce vardir patlamistir Bide kagit demis kagidin ustune nokta kadar kan ilk kez duydum yani kagidin orda ne isi var ki
canım yaşın küçük belli ama herkesede anlatılmaz bu konuHerkes çok farklı söylüyor.,arkadaşlarım dahil o yüzden
Hiç ilişkinyaşamadım ilkticanım yaşın küçük belli ama herkesede anlatılmaz bu konu
anlatma kimseye adını çıkarırlar buda abla tavsiyesi olsun sanaHiç ilişkinyaşamadım ilkti
Peki teşekkür ederim..kendi de zaten çok cahil birisin demişti banaanlatma kimseye adını çıkarırlar buda abla tavsiyesi olsun sana
Yani gebelik testinde de çıkar dimi..Peki teşekkür ederim..kendi de zaten çok cahil birisin demişti bana
Adetimin gelmemesinden korkuyorumYani gebelik testinde de çıkar dimi..
canım hamile kalamazsın ihtimali bile yokki sperm sana değmemiş korkacak bişe yokAdetimin gelmemesinden korkuyorum
al işte sen de böyle birine sevgilim de yerinde olsam ayrılırdım bir erkek sana cinsel anlamda yaklaşıyorsa hayır gelmez ondan unutmaPeki teşekkür ederim..kendi de zaten çok cahil birisin demişti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?