Hamilelik

İkinizde ciplak degilseniz ben kizlik zarinizinda zedelendigini dusunmuyorum erkek ciplak olsaydi belki olabilirdi ama Ayrica kac yasindasiniz yahuu giyinik cocuk olsaydi minibuse tek binen cift inerdi hele ki istanbulda
Yani hamilelik mi

Hamile olman imkansiz canim benim mumkun degil sperm olmayan yerde cocuk olmaz daha nasil anlatayim ben sana Adam giyinik diyosun bosalsa bile sana gelmez
Herkes çok farklı söylüyor.,arkadaşlarım dahil o yüzden

İkinizde ciplak degilseniz ben kizlik zarinizinda zedelendigini dusunmuyorum erkek ciplak olsaydi belki olabilirdi ama Ayrica kac yasindasiniz yahuu giyinik cocuk olsaydi minibuse tek binen cift inerdi hele ki istanbulda
çok güldüm buna ama zedelenmesi olabilir kan geldi diyor bastırmış etmiş iç çamaşırlarıyla belliki

İnternet elinin altinda kac yasindasin bilmiyorum ama cocuk oyle giyinikken olmaz arkadaslariniz biraz sizi keklemisss

çok güldüm buna ama zedelenmesi olabilir kan geldi diyor bastırmış etmiş iç çamaşırlarıyla belliki
Kizin ustu giyinik erkegin ustu giyinik kizlik zari o kadar ucta degil ki yani sanmiyorum kan geldi demis nokta kadar belki de sivilce vardir patlamistir Bide kagit demis kagidin ustune nokta kadar kan ilk kez duydum yani kagidin orda ne isi var ki

bende ona şaşırdım ama öyle zedelenen çok duydum çentik gibi oluyormuş

Tuvalet kağıdına geldi kurulayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…