Değsede bir şey olur mucanım hamile kalamazsın ihtimali bile yokki sperm sana değmemiş korkacak bişe yok
Ayrıldım gene de bir şey olur mual işte sen de böyle birine sevgilim de yerinde olsam ayrılırdım bir erkek sana cinsel anlamda yaklaşıyorsa hayır gelmez ondan unutma
Kıyafet üzerindenDeğsede bir şey olur mu
canım kıyafet varken vajina na değmez imkanı yok strese girme bosunaAyrıldım gene de bir şey olur mu
Ya değerse korkum varcanım kıyafet varken vajina na değmez imkanı yok strese girme bosuna
İnanın bunalıma girdim resmenYa değerse korkum var
sakin ol değme ihtimali yok şöyle düşün onda iç çamaşırı var üstünde pantolon var sendede pantolon ve iç çamaşırı var imkansızİnanın bunalıma girdim resmen
Komple giyiniktik zatensakin ol değme ihtimali yok şöyle düşün onda iç çamaşırı var üstünde pantolon var sendede pantolon ve iç çamaşırı var imkansız
Valla ne diyim oluyosa ikiside giyinikken sasirticibende ona şaşırdım ama öyle zedelenen çok duydum çentik gibi oluyormuş
Yok dimi bir şeyValla ne diyim oluyosa ikiside giyinikken sasirtici
Yani ne demek buÖğretmen olduğundan emin misin? Konuların beni bu soruya itti de
Ya konuya yazılan her mesajda hala hamile olmaktan korkuyorum demişin ve bu konu tatmin etmemiş tekrar konu açmışsın eğer bu kadar korkuyorsan gebelikten Dr git mümkün olamayacağı kaç kez izah edilmiş size ve profilinde meslek öğretmen yazıyor bence öğretmenler akil insanlar ve böyle Bi konuyu idrak etmeleri bu kadar zor olmazYani ne demek bu
Teşekkür ederim..Allah razı olsun..fakat boşluğa düşünce..insan korkuyor beni anladığınız içinde teşekkür ederimYa konuya yazılan her mesajda hala hamile olmaktan korkuyorum demişin ve bu konu tatmin etmemiş tekrar konu açmışsın eğer bu kadar korkuyorsan gebelikten Dr git mümkün olamayacağı kaç kez izah edilmiş size ve profilinde meslek öğretmen yazıyor bence öğretmenler akil insanlar ve böyle Bi konuyu idrak etmeleri bu kadar zor olmaz
Kaç yaşındasın? Çok tedirginsin başka sıkıntın var gibi. Anlattğn şekilde hamşle kalınsaydı yıllardır çocuk isteyenler her dk denerdi canımİnanın bunalıma girdim resmen
Anladım 28 başka sıkıntım yok okb hastasıyımKaç yaşındasın? Çok tedirginsin başka sıkıntın var gibi. Anlattğn şekilde hamşle kalınsaydı yıllardır çocuk isteyenler her dk denerdi canım
İnanın boşa harap ediyo sunuz kendinizi size yazık stresten de olmuş olabilir kanamaTeşekkür ederim..Allah razı olsun..fakat boşluğa düşünce..insan korkuyor beni anladığınız içinde teşekkür ederim
Önemli değil de kanamanın olup olmaması neyi çağrıştırıyorİnanın boşa harap ediyo sunuz kendinizi size yazık stresten de olmuş olabilir kanama
eğer üslubum sizi incitti ya da üzdüyse özür dilerim asıl amacım sizi üzmek değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?