Hamilelik

Kozlar çok sağolun bir problem yok dimi,olsaydı psikoloğum yazardı

Bir de o hafif nokta kırmızı adet habercisi mi

Öğretmen olduğundan emin misin? Konuların beni bu soruya itti de

Yani ne demek bu
Ya konuya yazılan her mesajda hala hamile olmaktan korkuyorum demişin ve bu konu tatmin etmemiş tekrar konu açmışsın eğer bu kadar korkuyorsan gebelikten Dr git mümkün olamayacağı kaç kez izah edilmiş size ve profilinde meslek öğretmen yazıyor bence öğretmenler akil insanlar ve böyle Bi konuyu idrak etmeleri bu kadar zor olmaz

Teşekkür ederim..Allah razı olsun..fakat boşluğa düşünce..insan korkuyor beni anladığınız içinde teşekkür ederim

Kaç yaşındasın? Çok tedirginsin başka sıkıntın var gibi. Anlattğn şekilde hamşle kalınsaydı yıllardır çocuk isteyenler her dk denerdi canım
Anladım 28 başka sıkıntım yok okb hastasıyım

Teşekkür ederim..Allah razı olsun..fakat boşluğa düşünce..insan korkuyor beni anladığınız içinde teşekkür ederim
İnanın boşa harap ediyo sunuz kendinizi size yazık stresten de olmuş olabilir kanama
eğer üslubum sizi incitti ya da üzdüyse özür dilerim asıl amacım sizi üzmek değildi

İnanın boşa harap ediyo sunuz kendinizi size yazık stresten de olmuş olabilir kanama
eğer üslubum sizi incitti ya da üzdüyse özür dilerim asıl amacım sizi üzmek değildi
Önemli değil de kanamanın olup olmaması neyi çağrıştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…