Hamilelik

Doğru yerde doğru bilgilerleyim değil mi

Önemli değil de kanamanın olup olmaması neyi çağrıştırıyor
Kızlık zarın zedelenmiş olabilir ya da stresten kaynaklı da olabilir nedenleri değişir kesin bişi söylemek tahmin yoluyla mümkün değil yani

Ben geçen hafta salı günü bir ilişki yaşadım ..üstümüzde giyiniktik..hamile kalmaktan korkuyorum..kağıda nokta kırmızı geldi..adetim normalde ayın sonunda..çok korkuyorum..lütfen ciddi bir bilgi
Böyle insanları hiç anlamiyorum evlenmeden gidip başkalariyla yatiyolar sonra da ben korkuyorum hamileyim zaten kurban olduğum Allah da böylelerini anne yapiyo

Doğru yerde doğru bilgilerleyim de
Kızlık zarın zedelenmiş olabilir ya da stresten kaynaklı da olabilir nedenleri değişir kesin bişi söylemek tahmin yoluyla mümkün değil yani
yani bu hamile olduğu değil

Böyle insanları hiç anlamiyorum evlenmeden gidip başkalariyla yatiyolar sonra da ben korkuyorum hamileyim zaten kurban olduğum Allah da böylelerini anne yapiyo
Sıkıntı olmaz dimi..ne kadar eleştirseniz de

Bir anlık boşlukta kendimi hamile gibi hissettim

Canım asla hamile olamazsın eğer anlattığın gibi giyinikseniz.. kırmızı nokta ise vajinanın dudak dediğimiz yanlarında olan sürtüşmeden kaynaklanan hafif bi zedelenmeden dolayı olan bi kandır. Kızlık zarına öyle kıyafetli iken ulaşılamaz..hani bazen idrar yolu enfeksiyonu geçirenlerde de vajinada kaşınma hissi olur ve kaşıyınca tahriş olup kırmızımsı bi leke gelir ya onun gibi...

Kesin hamilesin hatta ikizdir bence sen bu saatten sonra isim falan düşün La havle velaa
Anladım sağolun
Ya değerse korkum var
Peki giyiniktik

Yada bebeğin poposu tahriş olup silince de az kanıyo onun gibi..yani deri hassasiyetinden kaynaklıdır seninki de..

O kan da birkaç gün sonra bugün akşam saatlerinde geldi..
Oda nokta kadar kırmuzı akşam saatlerinde geldi

Ama tatlım sana abla tavsiyesi olsun bi daha sonradan tedirgin olacağın bu tür yakınlaşmalar yaşama..izin verme.. bu sefer başına bi şey gelmemiş ona şükret. Bu olay çok farklı bi şekilde de sonuçlanabildi. bu sana ders olsun..tamam mı güzelim?

Aynn bir de adetim ayın sonunda gelicek di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…