Silik çizgi görüyorumMerhaba
Ağustosun 7 sinde adet günümde kimyasal gebelik geçirdim şimdi de belirtilerim var idrar testinde silik çizgi çıktı ama kan testimde 0.100 geç döllenme olasılığı varmıdır diye düşünüyorum 3 aylık evliyim ama çok istediğim için sabırsızım
Ne gibi belirtiler var ve adet gecikmesi var mı?Merhaba
Ağustosun 7 sinde adet günümde kimyasal gebelik geçirdim şimdi de belirtilerim var idrar testinde silik çizgi çıktı ama kan testimde 0.100 geç döllenme olasılığı varmıdır diye düşünüyorum 3 aylık evliyim ama çok istediğim için sabırsızım
Evet ama hiç güvenmiyorum teste güvenmek istemiyorum çünkü kimyasal da psikolojim alt üst oldu o kadar sevinmiştik ki herkese söylemiştim çok pişman oldumSilik çizgi görüyorum
İnşallah bebeğin seninledirEvet ama hiç güvenmiyorum teste güvenmek istemiyorum çünkü kimyasal da psikolojim alt üst oldu o kadar sevinmiştik ki herkese söylemiştim çok pişman oldum
Adetime 9 gün var ama kimyasal geçirdiğim için gecikme olabilir diye biliyorum 1 haftaya kadar belirti de aşırı halsizlik miğde bulantisi 2 gün önceye kadar aşırı kasık ağrısı çektim azaldı ama devam ediyor birde iştahım yok ve beyaz akıntı geliyor sürekli kaşık ağrısı çekerken de renksiz yapışkan akıntım vardı bol miktardaNe gibi belirtiler var ve adet gecikmesi var mı?
Adetime 9 gün var ama kimyasal geçirdiğim için gecikme olabilir diye biliyorum 1 haftaya kadar belirti de aşırı halsizlik miğde bulantisi 2 gün önceye kadar aşırı kasık ağrısı çektim azaldı ama devam ediyor birde iştahım yok ve beyaz akıntı geliyor sürekli kaşık ağrısı çekerken de renksiz yapışkan akıntım vardı bolNe gibi belirtiler var ve adet gecikmesi var mı?
İnşallah öyledir teşekkür ederimİnşallah bebeğin seninledir
Biraz daha bekle o halde kan ver direk üzülmemek içinAdetime 9 gün var ama kimyasal geçirdiğim için gecikme olabilir diye biliyorum 1 haftaya kadar belirti de aşırı halsizlik miğde bulantisi 2 gün önceye kadar aşırı kasık ağrısı çektim azaldı ama devam ediyor birde iştahım yok ve beyaz akıntı geliyor sürekli kaşık ağrısı çekerken de renksiz yapışkan akıntım vardı bol miktarda
Öyle yapıcam adet günümü bekliyimde bı inşallah gelmezse kan vericemBiraz daha bekle o halde kan ver direk üzülmemek için
Hayırlısı olsunÖyle yapıcam adet günümü bekliyimde bı inşallah gelmezse kan vericem
Bende kimyasal gebelik geçirmiştim ilk gebeligimde canım bir tane testim bu şekil çıktı hatta ama yine gebelik yoktu kimyasaldan sonra altı ay boyunca her adetime bir hafta kala bütün belirtiler oluyordu bende ama inşallah sen gebesindir kuzum benimde 9 Eylül bat dua edin inşallah vardır gebelikAdetime 9 gün var ama kimyasal geçirdiğim için gecikme olabilir diye biliyorum 1 haftaya kadar belirti de aşırı halsizlik miğde bulantisi 2 gün önceye kadar aşırı kasık ağrısı çektim azaldı ama devam ediyor birde iştahım yok ve beyaz akıntı geliyor sürekli kaşık ağrısı çekerken de renksiz yapışkan akıntım vardı bol miktarda
Benimde 6 Eylül belirtilerim artmaya başladı dün gece çok yoğun miğde bulantisi ve baş dönmesi yaşadım baya umutlandim ama hayırlısı tabi inşallah vardır ikimizde deBende kimyasal gebelik geçirmiştim ilk gebeligimde canım bir tane testim bu şekil çıktı hatta ama yine gebelik yoktu kimyasaldan sonra altı ay boyunca her adetime bir hafta kala bütün belirtiler oluyordu bende ama inşallah sen gebesindir kuzum benimde 9 Eylül bat dua edin inşallah vardır gebelik
İnşallah kuşum ben yarın test alacağım bakalım sonuç ne olacakBenimde 6 Eylül belirtilerim artmaya başladı dün gece çok yoğun miğde bulantisi ve baş dönmesi yaşadım baya umutlandim ama hayırlısı tabi inşallah vardır ikimizde de
Sonucunu buraya da yaz merak ettimİnşallah kuşum ben yarın test alacağım bakalım sonuç ne olacak
Gerçekten öyle kimyasal gebelikte o kadar sabırsızdım ki adet gecikmemi beklemeden kan testi verip öğrendim ve sonucu hüsran oldu 2 gün sonra düştü 7 aylıkken kalbi durup kürtaj olanlar var onlar ne yapsın Allah sabır versin hepimize en kısa zamanda isteğimize kavuşuruz inşallahBence kalp atisini duymadan hamileyim kafasina girmeyin. En sagliklisi bu.
Adet gecikmesinden sonra 1 hafta 10 gun sonra gidin doktora ben 7. Haftada gittim ilk randevuma tutunduysa kalp atisi duyulur diye. Erkenden gitmek sizi yormaktan baska bisey yapmiyor malesef. Nasipse oluyor zaten nasip degilse sagliksizsa dusuyor. Cok erken ogrenmek iyi degil benceGerçekten öyle kimyasal gebelikte o kadar sabırsızdım ki adet gecikmemi beklemeden kan testi verip öğrendim ve sonucu hüsran oldu 2 gün sonra düştü 7 aylıkken kalbi durup kürtaj olanlar var onlar ne yapsın Allah sabır versin hepimize en kısa zamanda isteğimize kavuşuruz inşallah
Doğru söylüyorsunuz ben de gecikmemi beklicem bu sefer tekrar tekrar aynı üzüntüleri yaşamak istememAdet gecikmesinden sonra 1 hafta 10 gun sonra gidin doktora ben 7. Haftada gittim ilk randevuma tutunduysa kalp atisi duyulur diye. Erkenden gitmek sizi yormaktan baska bisey yapmiyor malesef. Nasipse oluyor zaten nasip degilse sagliksizsa dusuyor. Cok erken ogrenmek iyi degil bence
Olur canım yazarımSonucunu
Sonucunu buraya da yaz merak ettim
Ben ilk gebeligimde gecikmesini beklemiştim beş gün gecikince kan testi verdim bir hafta sonrasında hastaneye gittiğimde kimyasal olduğunu öğrendimAdet gecikmesinden sonra 1 hafta 10 gun sonra gidin doktora ben 7. Haftada gittim ilk randevuma tutunduysa kalp atisi duyulur diye. Erkenden gitmek sizi yormaktan baska bisey yapmiyor malesef. Nasipse oluyor zaten nasip degilse sagliksizsa dusuyor. Cok erken ogrenmek iyi degil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?