Hamilelik

Biliyor musun benim de tesellim o oldu amcamın eşiyle bir hafta arayla gebe kaldık ben altı haftalıkken kimyasal gebelik geçirdim o bütün dersini sıkıntısını çekti her gün hastanedeydi bebek doğdu bir hafta yoğun bakımda kaldı vefat etti rabbim kimseye böyle acılar gostermesin

O kadar haklisiniz ki. Ben de bat tan iki gun once ogrendim. Su an bat 2.gunu. Ama o kadar mutsuzum ki mutlulugu bile hevesle yasayamiyorum kimyasaldir falan diye. Belimde asiri agri var ins sagliklidir

Kimyasala erkende gitseniz bisey degismeyecekti zaten sagliksiz gebelik yasamissiniz.
Haklısınız bende zaten belirti de yoktu gecikmesini beklemem bundandi gecikince şüphelendim ama inanın belirti olunca bir de ilk çocuk olacak daha insan merak ediyor acaba oldu mu hamile miyim tuttu mu her gün test yapasim vardi bunu da daha erken yapmıştım da eşim sağolsun almadı bekle dedi bugün getiriyor bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…