Hamilelik

Nutellalala

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2022
19
0
1
38
Merhaba her kese tekrardan kecen ay aşılama yapmışdım tutmadı artık elimi üzdüm Allah verirse verir zamanında dedim bu ay adetım keciçe test yaptım pozitif çıktı sonram kam testı yaptım o da pozitif çıktı hamıleymişim ıkı gün sonram tekrar durmadım gebelik testi yaptım 2 tane negatif çıktı bu durumla karşılaşan varmı ama adet olmadım hamileyemse neden neqatif çıktı yoxsa rahimde tutmamışmı kafam çok karıştı böyle şeyle karşılaşan oldumu hiç

Eklentiler

• 3645E019-E948-4040-A46A-06A55406E805.webp
    3645E019-E948-4040-A46A-06A55406E805.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 59
  • EA7BAA9C-D45B-46B7-9018-809F656CD281.webp
    EA7BAA9C-D45B-46B7-9018-809F656CD281.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 57
kanda kaç çıktı. iki güne bir yükselişini takip ettiniz mi. testte bir bozuklukta olabilir panik yapmayın hemen

Kan tahlilinden iki gün sonra tekrar kan verin bir şey yoktur inşallah. Doktora da adetiniz 10 gün geciktikten sonra gidin kese anca görünür

Ilk kez adetım bu kadar gecıktı bugunle adetım bir hafta oldu
Hamileyseniz doktorun görebilmesi için adetten biraz geçmesi gerek. İki hamileliğimde de doktorumun beklenen adet tarihinden 10 gün sonra gel dediler. Erken gitseniz hamile olsanız bile kese görünmeyecektir. Önce kese görünecek bebek gorunmeyebilir bir dahaki gidisinize bebek gorunebilir ama kalp atışı duyulmayabilir bir dahaki gidisinize de kalp atışı duyulur inşallah uzun bir süreç 🥰filmlerdeki gibi hamilesiniz tebrikler olmuyor 🤭

Hamileyseniz doktorun görebilmesi için adetten biraz geçmesi gerek. İki hamileliğimde de doktorumun beklenen adet tarihinden 10 gün sonra gel dediler. Erken gitseniz hamile olsanız bile kese görünmeyecektir. Önce kese görünecek bebek gorunmeyebilir bir dahaki gidisinize bebek gorunebilir ama kalp atışı duyulmayabilir bir dahaki gidisinize de kalp atışı duyulur inşallah uzun bir süreç 🥰filmlerdeki gibi hamilesiniz tebrikler olmuyor 🤭
Çok üzgünüm düşük yaşadım hamile imişim ama düşdü kalmadı

Back
X