Hamilelik

Bnukyaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
36
1
36
30
Merhabalar.. Adetime 10 gün kala kahverengi leke geldi 2 gün sonrada sümükümsü kahverengi leke geldi ve adetimden 5 gün geçti. Bugün sol kasık bölgemde batma oluyor. Dün erken gebelik tes yaptım ama bişey çıkmadı. Acaba sebebi nedir? Adetlerim hep çok düzenli olmuştur ama bu sefet böyle oldu. Birde biz eşimle korunmadan ilişkiye giryoruz ama hamile kalma ihtimali olan bişey olmadı hep geri çekildi

Adet 5 gün geciktiyse erken gebelik testinde mutlaka çıkardı. İlaç kullandıysanız o etki etmiş olabilir bilmiyorum ama bence yoktur

Adet 5 gün geciktiyse erken gebelik testinde mutlaka çıkardı. İlaç kullandıysanız o etki etmiş olabilir bilmiyorum ama bence yoktur
Herhangi bi ilaç kullanmadım şaşırdım bende ilk defa böyle oldu 2 yaşında kızım var korkuyorum hamileyim diye tabi hamileysem başımın üstünde yeri var ama nasıl ğstesinden geleceğim ikisine yetebilecekmiyim korkusu var

Bende gecikme yaşiyorum bugün 7.günü ama ben hiç bir belieti yaşamiyorum beyaz sarımsı akıntı dısında ve sadece iki gündür adet olcakmisim gibi hissediyorum ama olmadım ve gecikmenin 2.günü test yaptım negatifti bu sefer iyice gecikmesini bekliyorum siz de erken olduysa testte cıkmamıs olabilir bir hafta bekleyin bence test yaparsınız yine gecikirse kan verirsiniz artık

5 gün geçti hala olmadım dün sol kasığımda batma başladı ve genital bölgemdede yatma hissi var

Geri çekilmeyle korunuyorsunuz işte. Boşalma olmadan nasıl hamile kalmayı düşünebilirsiniz ki. Doktora gidebilirsiniz başka bir problem var gibi ama hamile değilsiniz.

Geri çekilmeyle korunuyorsunuz işte. Boşalma olmadan nasıl hamile kalmayı düşünebilirsiniz ki. Doktora gidebilirsiniz başka bir problem var gibi ama hamile değilsiniz.
Acaba diyorum eşim çekilirken bi miktar içime aktı mı

Bence bi kan tahlili verin herzaman sonuç çıkmayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…