Herhangi bi ilaç kullanmadım şaşırdım bende ilk defa böyle oldu 2 yaşında kızım var korkuyorum hamileyim diye tabi hamileysem başımın üstünde yeri var ama nasıl ğstesinden geleceğim ikisine yetebilecekmiyim korkusu varAdet 5 gün geciktiyse erken gebelik testinde mutlaka çıkardı. İlaç kullandıysanız o etki etmiş olabilir bilmiyorum ama bence yoktur
Bende gecikme yaşiyorum bugün 7.günü ama ben hiç bir belieti yaşamiyorum beyaz sarımsı akıntı dısında ve sadece iki gündür adet olcakmisim gibi hissediyorum ama olmadım ve gecikmenin 2.günü test yaptım negatifti bu sefer iyice gecikmesini bekliyorum siz de erken olduysa testte cıkmamıs olabilir bir hafta bekleyin bence test yaparsınız yine gecikirse kan verirsiniz artıkMerhabalar.. Adetime 10 gün kala kahverengi leke geldi 2 gün sonrada sümükümsü kahverengi leke geldi ve adetimden 5 gün geçti. Bugün sol kasık bölgemde batma oluyor. Dün erken gebelik tes yaptım ama bişey çıkmadı. Acaba sebebi nedir? Adetlerim hep çok düzenli olmuştur ama bu sefet böyle oldu. Birde biz eşimle korunmadan ilişkiye giryoruz ama hamile kalma ihtimali olan bişey olmadı hep geri çekildi
5 gün geçti hala olmadım dün sol kasığımda batma başladı ve genital bölgemdede yatma hissi varBende gecikme yaşiyorum bugün 7.günü ama ben hiç bir belieti yaşamiyorum beyaz sarımsı akıntı dısında ve sadece iki gündür adet olcakmisim gibi hissediyorum ama olmadım ve gecikmenin 2.günü test yaptım negatifti bu sefer iyice gecikmesini bekliyorum siz de erken olduysa testte cıkmamıs olabilir bir hafta bekleyin bence test yaparsınız yine gecikirse kan verirsiniz artık
Yanma enfeksiyondan olabilir bi doktora görünün bence5 gün geçti hala olmadım dün sol kasığımda batma başladı ve genital bölgemdede yatma hissi var
Ay yanma hissi demişim batma hissi diyecektim genital bölgemin üstündeYanma enfeksiyondan olabilir bi doktora görünün bence
Bendee ayni durumdayimm ama negatif maalesef daha da adet olmadim bekleyelimm bakalim insallah olur ya sizde mutlaka haber verinnAy yanma hissi demişim batma hissi diyecektim genital bölgemin üstünde
Merhaba bi gelişme var mıBendee ayni durumdayimm ama negatif maalesef daha da adet olmadim bekleyelimm bakalim insallah olur ya sizde mutlaka haber verinn
Geri çekilmeyle korunuyorsunuz işte. Boşalma olmadan nasıl hamile kalmayı düşünebilirsiniz ki. Doktora gidebilirsiniz başka bir problem var gibi ama hamile değilsiniz.Merhabalar.. Adetime 10 gün kala kahverengi leke geldi 2 gün sonrada sümükümsü kahverengi leke geldi ve adetimden 5 gün geçti. Bugün sol kasık bölgemde batma oluyor. Dün erken gebelik tes yaptım ama bişey çıkmadı. Acaba sebebi nedir? Adetlerim hep çok düzenli olmuştur ama bu sefet böyle oldu. Birde biz eşimle korunmadan ilişkiye giryoruz ama hamile kalma ihtimali olan bişey olmadı hep geri çekildi
Acaba diyorum eşim çekilirken bi miktar içime aktı mıGeri çekilmeyle korunuyorsunuz işte. Boşalma olmadan nasıl hamile kalmayı düşünebilirsiniz ki. Doktora gidebilirsiniz başka bir problem var gibi ama hamile değilsiniz.
Eşiniz daha iyi bilir. Cevabı eşinizde.Acaba diyorum eşim çekilirken bi miktar içime aktı mı
Bugün daha yoğun belim ve kasıklarım ağriyo ve akintım var hala olmadım sizin?Merhaba bi gelişme var mı
bel agrım bugün eklendi ağrimiyoduMerhaba bi gelişme var mı
Dun 7 gun olmustu test yaptim negatif idrar anliyamadim gittiMerhaba bi gelişme var mı
Benimde sol ve sağ tarafta ağrı var batma hissiDun 7 gun olmustu test yaptim negatif idrar anliyamadim gitti
Ben bi kac gun sonra tkr test yapcamBenimde sol ve sağ tarafta ağrı var batma hissi
Ben bi kac gun sonra tkr test yapca
Test yaptım bugün bişey çıkmadı bugün 7. GünBen bi kac gun sonra tkr test yapcam
Bence bi kan tahlili verin herzaman sonuç çıkmayabiliyorMerhabalar.. Adetime 10 gün kala kahverengi leke geldi 2 gün sonrada sümükümsü kahverengi leke geldi ve adetimden 5 gün geçti. Bugün sol kasık bölgemde batma oluyor. Dün erken gebelik tes yaptım ama bişey çıkmadı. Acaba sebebi nedir? Adetlerim hep çok düzenli olmuştur ama bu sefet böyle oldu. Birde biz eşimle korunmadan ilişkiye giryoruz ama hamile kalma ihtimali olan bişey olmadı hep geri çekildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?