- 14 Ocak 2024
- 351
- 133
- 23
- 26
Benimde 7.gun cikmadi bisey bugun 9.gun hala olmadim belim agriyo yarin sabah kadin soguma gidicemTest yaptım bugün bişey çıkmadı bugün 7. Gün
Haber verir msiiniz gittikten sonraBenimde 7.gun cikmadi bisey bugun 9.gun hala olmadim belim agriyo yarin sabah kadin soguma gidicem
tabiki sizde oyle mutlaka yazın merak ediyorumHaber verir msiiniz gittikten sonra
Gittiniz mi merak ettiimtabiki sizde oyle mutlaka yazın merak ediyorum
Haber vermediniztabiki sizde oyle mutlaka yazın merak ediyorum
Gittim negatif ama söktürücü almicam brklicem olmazsam bi haftaya kadar o zaman içerimHaber vermediniz
Doktor gecikmesinin sebebini söyledi miGittim negatif ama söktürücü almicam brklicem olmazsam bi haftaya kadar o zaman içerim
Hamile olmadığın kesinse soğan suyu yap o kadar etki ediyor ki hemen söküyor adeti. 1 tane soğanı 7 dakika kaynatıyorsun sıcağa yakın şekilde içmem lazım. Ben bunu ne zaman yapsam adetim 1-2 saate gelirdiGittim negatif ama söktürücü almicam brklicem olmazsam bi haftaya kadar o zaman içerim
Tesekkür ediyorum aslında bu saatten sonra olcagni dusunmuyorum ama yine de beklemek istiyorum doktor bisi demedim ultrasobla bakti yumurtaliklarin da rahmin de saglikli dedi o kadarHamile olmadığın kesinse soğan suyu yap o kadar etki ediyor ki hemen söküyor adeti. 1 tane soğanı 7 dakika kaynatıyorsun sıcağa yakın şekilde içmem lazım. Ben bunu ne zaman yapsam adetim 1-2 saate gelirdi
Kan almadı mı beta hcg ye baksaydı bi belki bebiş küçüktür ondan gözükmemiştir ay ne bileyim bende aynı durumdayım hiç gecikmezdim şaşırdımTesekkür ediyorum aslında bu saatten sonra olcagni dusunmuyorum ama yine de beklemek istiyorum doktor bisi demedim ultrasobla bakti yumurtaliklarin da rahmin de saglikli dedi o kadar
Kan tahlili de yaptirdim negatif cikti e nabizda cikmqdi hastaneyi aradim direkt negatif dediler ama 22.gun gecikme de ogrenen oluyo adet olmadikca umut var bence de ben kendim icin bu ay da sanmiyorumKan almadı mı beta hcg ye baksaydı bi belki bebiş küçüktür ondan gözükmemiştir ay ne bileyim bende aynı durumdayım hiç gecikmezdim şaşırdım
Ay bende olmadım halaKan tahlili de yaptirdim negatif cikti e nabizda cikmqdi hastaneyi aradim direkt negatif dediler ama 22.gun gecikme de ogrenen oluyo adet olmadikca umut var bence de ben kendim icin bu ay da sanmiyorum
Sonucu haber verin mitlkaDoktor gecikmesinin sebebini söyledi mi
Merhaba gelişme var mıSonucu haber verin mitlka
Gecikmenin 14.gunundeyim hala adet olmadım sizde durum nedir hala kremsi akintim ve ara ara hafif kasik agrisi var o kadarMerhaba gelişme var mı
Bendede durum hala aynıGecikmenin 14.gunundeyim hala adet olmadım sizde durum nedir hala kremsi akintim ve ara ara hafif kasik agrisi var o kadar
Söz verdim kendime cubukta cizgi gorunceye kdr gitmicem kan vermeye hayal kirikligi yasamak istemiyorumBendede durum hala aynı
Şükür ben bugün regl oldumSöz verdim kendime cubukta cizgi gorunceye kdr gitmicem kan vermeye hayal kirikligi yasamak istemiyorum
Ama hamile olsan çoktan belirtin olurduSöz verdim kendime cubukta cizgi gorunceye kdr gitmicem kan vermeye hayal kirikligi yasamak istemiyorum
Gecikmenin kacinci gun de adet oldunuzŞükür ben bugün regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?