Hamilelik

Benimde öyle 4 gun gecikti bugün kan testiyle dün idrar testiyle öğrendim
Cok GÜZEL masaaalh benim göğsüm cok aciyinca suphelendim adet oncesi sadece biraz hassas olurdu simdi neredeyse yumurtlamadan beri sanci çekiyorum test yaptim umitledim dunde yapmistim kaset o da silik cikti

Boyle tertmemiz cikti.silik bile dun ayni markada silik.cikti simdi hangisi dogru bunalrin

Eklentiler

• 20241102_203029.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 41
Kizlar Merhaba dünden beri toz pembe rengin de az bi akıntım var ama bugün 3 kere test yaptım böyle çıktı anında yapar yapmaz adet takvimine göre adetim 2 gün gecikti geçen ayın 2 de oldum 9 da bitti
Merhaba inşallah herşey yolundadır benimde pembe lekelenmem oluyor sürekli beta 106 çıktı 2 gün evvel nasıl ilerledi süreciniz yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba inşallah herşey yolundadır benimde pembe lekelenmem oluyor sürekli beta 106 çıktı 2 gün evvel nasıl ilerledi süreciniz yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba cnm şuan 7+0 Haftalık gebeyim bugün kalp atışlarını duyduk doktor hersey yolunda dedi 3 hafta sonra tekrar gidecem kontrole
Senin ne kaşar çıktı beta hcg tekrar verdin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…