• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

melifylmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2025
2
0
1
Merhaba ben 12 gün önce sevgilimle ilişkiye girdik ve prezervatif biraz yukarı doğru toplandığı için en son içimde kaldı pazartesi günü adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım ne hamilelik bulantı vs bir şeyim var ne de adet ile çok nadir bazen ağrım oluyor test ne zaman yapmalıyım sizce 3 gün önce regl olmam lazımdı kaç gün bekleyeyim

Merhaba ben 12 gün önce sevgilimle ilişkiye girdik ve prezervatif biraz yukarı doğru toplandığı için en son içimde kaldı pazartesi günü adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım ne hamilelik bulantı vs bir şeyim var ne de adet ile çok nadir bazen ağrım oluyor test ne zaman yapmalıyım sizce 3 gün önce regl olmam lazımdı kaç gün bekleyeyim
Şuan erken testlerden yapsan olup olmadığı çıkar ama sanmıyorum hamile olacağını panik yapma bence :) stresten gecikmiş olabilirsin

Şuan erken testlerden yapsan olup olmadığı çıkar ama sanmıyorum hamile olacağını panik yapma bence :) stresten gecikmiş olabilirsin
Ya bende öyle olamdığımı düşünüyorum hani bir tek bana uyan yorgunluk o da zaten mevcut içimde tek elemanım çok yoğun bir tempoyle günde en az 10 saat çalışıyorum

Ya bende öyle olamdığımı düşünüyorum hani bir tek bana uyan yorgunluk o da zaten mevcut içimde tek elemanım çok yoğun bir tempoyle günde en az 10 saat çalışıyorum
Herkes bu belirtileri yaşamaz zaten yorgunluk halsizlik gibi şeylerde çok spesifik bi özellik değil.
Sabah ilk idtatınla bi erken gebelik testi yap için bi rahatlasın sonra vücudunda rahatlayacak ve bence adet olacaksın.
Genelde bizim gibi deneyenler stresten gecikir olduğunu düşünürüz testte negatif görünce bu ayda değilmiş kafasının rahatlığına girer ve regl oluruz

Sitresren olabilir ama sen yine de erken testlerden alıp bakabilirsin ama bundan sonraki ilişkinizde daha dikkatli olmalısın

Back
X