- 4 Temmuz 2025
- 163
- 58
- 13
- 24
Özele gitme şansın varsa gidemez misinRandevusuz almıyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özele gitme şansın varsa gidemez misinRandevusuz almıyorlar
Aslında randevusuz gidip doktoruna bir sorsan hani 4 günde bir artıyor korkuyorum diye belki alabilir seniRandevusuz almıyorlar
Tm çok tşk ederimSağlıklı besinler ve takviyeler kullan çok hareket etme dinlen bol bol su iç
Gidemiyorum işte imkan YokÖzele gitme şansın varsa gidemez misin
Acile girseniz durumu anlatsanız bakarlar bence. Kadın dogum devlet varsa özellikle direkt bakarlarGidemiyorum işte imkan Yok![]()
haziranda 377.1 çıkmış değer iyimi yoksa hala dusukmu 8 temuz 1000 çıkmışAcile girseniz durumu anlatsanız bakarlar bence. Kadın dogum devlet varsa özellikle direkt bakarlar
48 saat arayla en azından %60 artmasi lazım 2 ye katlamasa bile. Bi bakılması gerek bi uzman bilir bunu da yani yanlış Bi yorum yapmak istemem. Yine kan alıp ultrasonda bakar Drhaziranda 377.1 çıkmış değer iyimi yoksa hala dusukmu 8 temuz 1000 çıkmış
48 saat arayla en azından %60 artmasi lazım 2 ye katlamasa bile. Bi bakılması gerek bi uzman bilir bunu da yani yanlış Bi yorum yapmak istemem. Yine kan alıp ultrasonda bakar
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsinizYarın değil diğer gün gene gitcem bakalım ne dicek
İnsİnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz