Hamilelik

Tekrar bi gözükün. Kist varsa o da gecikme yapar..

Aynısını yaşadım 11 haziranda cinsel ilişki sayılmayan bir şey oldu içeri girme vs yok hatta sürtünme vs de yok denilebilir ten temasımız yoktu o günden sonra hiç yerleşme lekelenmesi gelmedi hatta o ay olmam gereken adeti oldum 7 temmuzda adet oldum bitti ardından 23 temmuz civarı olması gereken yalan olmasın ya yumurtlama gününe bir kaç gün vardı ya da yumurtlama günümdü kahverengi bir leke geldi peçeteye silince falanda gelmiyordu ve dahası gelmedi belki normal akıntıydı bilemiyorum adetimden sonra geldiği için çok takılmadım fakat yinede araştırdım yumurtlama döneminde normal olduğu önceden kalma adet kanını dışarı attığını söylüyordu

Tekrar bi gözükün. Kist varsa o da gecikme yapar..
Usg bakan doktor hiç bir sorun olmadığını söyledi sonradan gelişebilir mi ?

Bende bunun için doktora gitmeye düşündüm
Ama çok aptallık ettim kendimi ihmal ettim
En son cildiyeye gittim orada da
belirli kan tahlilleri aldılar benden
Ferritin değerim -7 çıktı
Demir bağlama kapasitesi de - 396 çıktı belki onunla da alakalı olabilir bilmiyorum

Yani yumurtlama döneminde kanama normal olarak karşılanıyor bunu doktorlardan biliyorum daha öncesinde bende de olmuştu geçen sene 1 kere her sefer olması normal değilmiş ama yılda 1-2 kere olması normalmiş

Benim size sormak istediğim asıl soru şu
Yumurtlama gününde yerleşme kanaması olabilir mi ?

Önce sağlık ocağına gidin tüm değerlerlenize baktırın, sonra kadın doğuma gidin.
Sağlık ocağından aldığınız değerleri kadın doğuma gösterin.

Hayır bebek rahme yerleşirken olur hatırladığım kadarıyla ilişkiden 6-10 gün sonra

Önce sağlık ocağına gidin tüm değerlerlenize baktırın, sonra kadın doğuma gidin.
Sağlık ocağından aldığınız değerleri kadın doğuma gösterin.
Bunu yapmam gerekiyor mutlaka
Size bir soru sormak istiyorum
Yumurtlama dönemimin orta kısmında benden leke tarzında 1 gün boyunca Peceteye sildikçe kan geldi sonrasında kesildi.
Daha önceden geçen sene başıma gelmişti
O zaman bekar olduğum için çok ciddiye almamıştım .

Size sormak istediğim asıl soru
Yumurtlama döneminde yerleşme kanaması olabilir mi

Yerleşme kanaması adet zamanı gelir çoğu zaman ama yaşadığınız şey ara kanama da olabilir.
Bende ara kanama yaşayıp doktora yerleşme kanaması olabilir mi düşüncesiyle gittim ama kist çıkmıştı, o kist sebebiyle ara kanama yaşadığımı söylemişti doktorum..

Gerçekten çok teşekkür ederim.
O kadar iyi geldi ki bu mesajınız yazdığınız yazılar Allah ne muradınız varsa versin .
Takıntılı oldugum için internetten çok araştırıyorum
Bende şuan aynı durumdayım sizi anlarım elbette…Allah gönlünüze göre versin daha da stres yapmayın strese bağlı olarak gecikmesin

Yani bu ne demek oluyor büyük ihtimalle yerleşme kanaması değil bu
Yumurtlama kanaması da olabilir doktora daha önce sordugumda böyle nir şeyin normal olduğunu söylemişti her ay geldiğinde değil tabi 1 sene de 1-2 kere geliyorsa sorun yok dedi

Sizin neyiniz var ?
Ben geçen ay 7 temmuzda adet oldum fakat bu ay fazla geciktim hiç böyle olmazdı ayrıca aktif bi cinsel hayatımda yok sadece 2 ay önce cinsel ilişki bile sayılmayan bir şey oldu bu olaydan sonra herhangi bir yerleşme kanaması falanda olmadı ama bu ay çok gecikti sadece hormonlarla ilgilidir diye düşündüm son aylarda cok sağlıksız beslendim ve 4 te uyuyp 12 de uyandım buda etkilemiştie diye düsünüyorum aşırı kafama takıldı hamilelik olsa bu 2 ay içinde bir şekilde anlardım sanırım

Hormonlarınızla alakalı bir durum olabilir .
Kendimden biliyorum .
Temmuz ayında 2 kere adet oldum .

Ama içiniz rahat etmiyorsa üstünden de biraz zaman geçmiş evde test yapsaydınız ?

Sormak haddime değil tabi cevap vermek zorunda da değilsiniz .
Evli misiniz ?

Sevgilimle aynı evde yaşıyoruz fakat cinselliğe düşkün değiliz ve temkinliyiz evlenmeden böyle bir sorumluluk alamayız adetimi baya oldum o yüzden çok ihtimal vermiyorum bile adet gecikmesi dışında başka fiziki belirtimde yok vesvese işte

Aynı evde yaşamanız çok güzel bir durum.
Benim eşim asker ve haftada bir kez buluşma imkanımız mevcut .
O yüzden yanımda olmadığı içinde ben daha çok strese giriyorum belki yanımda olma bir ihtimal daha iyi hissederim kendimi
Suan omuzlarımda çok fazla yük varmış gibi hissediyorum.
Anne olmaya hazır olduğumu da hiç düşünmüyorum.

Bende en iyisi spiral taktırayım en azından daha iyi olur bizim açımızdanda korunma yöntemi olarak :)

Tabii bir çok yöntem var en azında kafa biraz daha rahat olur

Sizi bu konuda anlayabiliyorum bende öyleyim gerçekten çok vesveseli çok stres yaparım araştırırım sonra pişman olurum kendimi bu kadar üzdüğüm için
Ama tabi öncekilerle bu biraz farklı
Çünkü tam birleşme olduğu için

Haklısınız şuanlık sakin olun stres yapınca özellikle gecenin bu saatleri çok daha sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…