Hamilelik

Yani tabi ondada dikkatli olmak gerekiyor ben sadece zevk suyundan korkuyorum acaba o gelmiş midir diye
Onun haricinde diğerimden eminim
Zevk suyu çok düşük ihtimal zaten birde hormonsal olarak sıkıntınız varmış dediğim gibi fiziksel belirtiler bu kadar hızlı göstermez kendini şuanlık sakin kalmaya fazlasıyla hakkınız var

Haklısınız şuanlık sakin olun stres yapınca özellikle gecenin bu saatleri çok daha sıkıntı
Çok haklısınız :))
o kadar kafayı takmışım ki rüyamda hamile olduğumu doktordan öğreniyorum

Kaç gündür kafamda farklı senaryolar çiziyorum .

Uyumaya çalıştım uyuya kalmışım saate bir baktım 20 dakika uyuyabilmişim

Zevk suyu çok düşük ihtimal zaten birde hormonsal olarak sıkıntınız varmış dediğim gibi fiziksel belirtiler bu kadar hızlı göstermez kendini şuanlık sakin kalmaya fazlasıyla hakkınız var
Oda evlendikten sonra bende oldu normalde böyle bir sorunum yoktu regl cok düzensiz normalde 1-3 gün önce olurdum ve sonrasında da olabilirdi takvime göre .

Ama suan özellikle de temmuz ayında 2 kere olmak biraz endişe verici oldu
Ama doktora gitsem belki normal karşılar strese girmeme gerek yok der :))

Size tavsiyem regl gecikirse hemen bir test yapmanız negatif ya da pozitif olsa bile tekrardan bi doktora başvurmanız regl konuları kadınlar için en en önemlisi maalesef

Şükür hahahahaha
Hahaha gerçekten çok şükür ama yarın adet olmam gerekiyor inş olurum bir de şöyle düşündüm

23-8-11 inci günlerde birlikte olduk diye

23 temmuzda olan ilişkimden - 36 gün geçmiş

8 Ağustos olan ilişkimden 20

11 Ağustos olan ilişkimden de -17

Yani sonuç şu ki illaki olsa çıkardı diye düşünüyorum kanda bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…