Merhabalar arkadaşlar bir önceki konumun cevabı olarak yazıyorum regl oldum sanırım evliliğimin yeni olmasından kaynaklı hormonlarda döngülerde değişiklik olabiliyormuş benimde günümün gecikmesinin sebebinin bu olduğunu düşünüyorum aslında bakarsanız zaten hamilelik ihtimalim de yoktu ama yine de kendimce umutlanmıştım aslında sizlere sormak istediğim birşey daha var evliliğim daha çok yeni bir bebek dünyaya getirme konusunda çok kararsızım sebebi ise ekonomik açıdan zaten herşey çok zorken bebek olursa maddi açıdan ona bakabilirmiyiz kendimizi geçindirebilirmiyiz ve hazır mıyız bu soruların cevabını veremiyorum kendi içimde aslında evlenirken falan bu düşüncem hiç yoktu hatta istemiyordum 1 sene belki 2 sene hiç çocuk yapmam gibi düşünüyordum ama şu sıralar sanki o bebeğe ihtiyacım var ve o gelince hayatımızı değiştireceğine inanıyorum bu düşünceyle birlikte kafam çok karışık eşimin de istediğini biliyorum ama o da maddi açıdan yetersiz kalmaktan çok korkuyor sizce nasıl bir yol izlemeliyim.