İlk çocuğum biraz uğraştık 8 ay kadar ama şuan aynı ağrılar var Allah’a günah olmasın ama hiç istemiyorum şuan çok tedirginimOlabilir tabiki direk içinize gelmiş. Kolay hamile kalıyorsanız hayırlı olsun
Yani olamaması için hiç bir sebep yok korunmasız ilişkiye girmişsiniz tabi ki olabilir. Eğer cidden istemiyorsanız korunmanız lazım yoksa bu ihtimal hep varMerhaba kızlar,
28 günde bir regl olan düzenim var
Yumurtlamam 28 30 a kadar sürüyor 30 unda gece yaşanan ilişkide eşim korunmasız ilişkide bulunduk ve tamamen içime bulundu afedersiniz
O gecedenn sonra 3 gündür yani sağ kasığıma 5 dkda bir sancı ağrı girip çıkıyor
1 kızım var 1 buçuk yaşında hiç istemiyorumm çocuk emziriyorum hala sağ kasığım ağrısı hamilelikten olabilir mi ?(
İsteğimin dışında oldu tartıştık da amaValla hem istemeyip hem de korunmasız + içine izin vermek daha dikkatli olmak lazım olursa da hayırlısı olsun beraber büyürler o da cok güzel
Gerçekten mi yaBebek yerleşiyor
Test yapınGerçekten mi ya
Gebeyseniz güncellersiniz durumuİsteğimin dışında oldu tartıştık da ama( olan olmuştu
EmziriyorumErtesi gün hapları vardı madem bukadar istemiyorsunuz alsaydınız keşke
Ahh ahh kocanızın düşüncesizligi nefret ediyorum böyle adamlardan umarım hamile değilsinizdir kızınız daha çok küçükEmziriyorumkızım 22 aylık
Hamile kalsanız da hiç sıkıntı yapmayın benim iki kızım var bile isteye ikinci olsun istedim çok da iyi oldu şimdi tek çocuklu kadinlari görüyorum bı tane daha çocuğum olsaydı arakadas olurdu diyorlar tek çocuk çok yorucu oluyorMerhaba kızlar,
28 günde bir regl olan düzenim var
Yumurtlamam 28 30 a kadar sürüyor 30 unda gece yaşanan ilişkide eşim korunmasız ilişkide bulunduk ve tamamen içime bulundu afedersiniz
O gecedenn sonra 3 gündür yani sağ kasığıma 5 dkda bir sancı ağrı girip çıkıyor
1 kızım var 1 buçuk yaşında hiç istemiyorumm çocuk emziriyorum hala sağ kasığım ağrısı hamilelikten olabilir mi ?(
İnşallah yaAhh ahh kocanızın düşüncesizligi nefret ediyorum böyle adamlardan umarım hamile değilsinizdir kızınız daha çok küçük
İki çocuk yorucu değil mi uykusuzluk yorgunluktan düşündükçe deliriyorumHamile kalsanız da hiç sıkıntı yapmayın benim iki kızım var bile isteye ikinci olsun istedim çok da iyi oldu şimdi tek çocuklu kadinlari görüyorum bı tane daha çocuğum olsaydı arakadas olurdu diyorlar tek çocuk çok yorucu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?