Hamilelik ?

gizmytp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
603
152
33
Merhaba kızlar,
28 günde bir regl olan düzenim var
Yumurtlamam 28 30 a kadar sürüyor 30 unda gece yaşanan ilişkide eşim korunmasız ilişkide bulunduk ve tamamen içime bulundu afedersiniz
O gecedenn sonra 3 gündür yani sağ kasığıma 5 dkda bir sancı ağrı girip çıkıyor
1 kızım var 1 buçuk yaşında hiç istemiyorumm çocuk emziriyorum hala sağ kasığım ağrısı hamilelikten olabilir mi ? (

Olabilir tabiki direk içinize gelmiş. Kolay hamile kalıyorsanız hayırlı olsun

Olabilir tabiki direk içinize gelmiş. Kolay hamile kalıyorsanız hayırlı olsun
İlk çocuğum biraz uğraştık 8 ay kadar ama şuan aynı ağrılar var Allah’a günah olmasın ama hiç istemiyorum şuan çok tedirginim

Yani olamaması için hiç bir sebep yok korunmasız ilişkiye girmişsiniz tabi ki olabilir. Eğer cidden istemiyorsanız korunmanız lazım yoksa bu ihtimal hep var

bu kadar erken gebelik belirtisi olmaz. 3 gün olmus daha döllenme bile tamamlanmadı. ama gebelik tabii ki olabilir korunmamışsınız sonucta

Hamile kalsanız da hiç sıkıntı yapmayın benim iki kızım var bile isteye ikinci olsun istedim çok da iyi oldu şimdi tek çocuklu kadinlari görüyorum bı tane daha çocuğum olsaydı arakadas olurdu diyorlar tek çocuk çok yorucu oluyor

İki çocuk yorucu değil mi uykusuzluk yorgunluktan düşündükçe deliriyorum

Kısa bi süre öyle oluyor ama eşin duyarliysa çok rahat geçiyor ikisi oynarken ben de işimi gücümü rahatlıkla yapıyorum ve su an birlikte etkinlik yapiyorlar parkta da çok eğleniyorlar bu de özgüvenli oluyorlar güzel düşün güzel yaşa demiyorlar boşuna biri 7 yaşında küçüğü 5 buçuk yaşında ve üçüncüyu deniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…