Hamilelik ?

Aşkım ama sizinkiler büyük tabi anlaşıp oynarlar benimki şuan 2 yaşına girmek üzere zorluk olmaz mı ?

Kızım bir buçuk yaşındayken doğum yaptım illa ki zorluk çektim ama çok sürmedi tabi büyük kızım çok sakin Güler yüzlü biri beni hiç yormadi belki de bu yüzden rahat geçti

Kızım bir buçuk yaşındayken doğum yaptım illa ki zorluk çektim ama çok sürmedi tabi büyük kızım çok sakin Güler yüzlü biri beni hiç yormadi belki de bu yüzden rahat geçti
Benimki yaramaz mız mız aşırı ya

Benimki yaramaz mız mız aşırı ya
Küçük kızım öyle ama düzeldi çok şükür ana okuluna 4 yaşında başladı orda da dikkat çekildiği için psikoloji danışmanından cagirildim konuştuk ve daha dikkat ettim çok şükür mızmızlk falan kalmadı yani çocuklarımızn akıllı olması bizim elimizde çocuklarla aramızdaki iletişime çok dikkatli davranmaliyuz

30 da zaten adet günün değil mi yumurtlama günü geçmiş oluyor

merhaba arkadaşlar ben tüp bebek tedavisi aşamasındayım ve şuanda yumurta toplama işlemi sürecindeyiz eylül ayında yumurta olmaz dedi tüp bebek doktorum 18 eylülde adet oldum ve 3 gün sürdü fakat ben sabredemedim ve 30 eylülde kadın doğuma gittim ve sol tarafımda bir tane yumurta 20 mm olmuş dedi ve çatlatma iğnesi verdi akşamına vur ve 30 saat sonra ilişkiye gir dedi ben de tüp bebek doktoruma danışmadan iğneyi yaptırmak istemedim aynı gün tüp bebek doktoruma ulaşamadım bir sonraki gün ulaştım ve çatlatma iğnesini yaptırabilirim şeklinde onay aldım ve 1 ekimde çatlatma iğnesini yaptım ertesi gün 2 ekimde de beraberlik oldu devamında da gün aşırı beraberlik oldu şuanda yaklaşık 10 gün geçmiş oldu ve yaklaşık bir haftadır bende bel ağrısı var ve 1 ekim ve sonrası birkaç gün sol kasığımda ve belimde ağrı oldu ve yaklaşık üç veya 4 gündür de sağ kasığımda sancı ve bel ağrım devam ediyor. 4 gün önce kısa süreli bir baş dönmesi yaşadım ve bugün de fena şekilde baş dönmesi yaşadım bayılacak şekilde yaklaşık 2 saat sürdü baş dönmem ve hala hafif dönüyor ayrıca sağ kasığımda da sancı ve batmalar devam ediyor. fakat kadın doğum doktor bana sağ tarafında yumurta yok demişti baş dönmesi normal mi ve doktor sağ tarafında yumurta yok dedi ama sağ kasığım batıyor sebebi ne olabilir bir de çok sık idrara çıkmaya başladım bir haftadır sadece bel ve kasık ağrısı ve baş dönmesi gebelik belirtisi midir çünkü başka belirti yok adetime yaklaşık üç veya 4 gün var bu arada 1 eylülden itibaren progestan estrofem folbiol coraspirin ve üç tane vitamin kullanıyorum. bu kullandığım ilaçlar işe yaramış mıdır sizde lütfen beni bilgilendirin çok sabırsızlanıyorum ve meraktan ölecem nerdeyse bu arada 3 yıllık evliyim ve geçen sene tüp bebekten bir tane dış gebelik yaşadım ve düşük yaptım

Adet döngünüz nedir inşallah hamilesinizdir
Kaç gün var regle

Adet döngünüz nedir inşallah hamilesinizdir
Kaç gün var regle
normalde adet döngüm 27-28 gündü fakat 4 aydır falan tüp bebek tedavisinde yumurta toplama sürecinde kullandığım hormon iğne ve ilaçlarının etkisiyle adet döngümün süresi ve adet gördüğüm süre kısaldı ayrıca adetimde de azalma oldu son 4 aydır adet döngüm 22-23 gün arası

Test yapabilirsiniz

biraz daha beklemem daha sağlıklı olur gibi sabredebilirsem tabi
Bende istemiyordum pozitif olmasını ama negatif benimde üzüldüm biraz olmasını istemiyorum şuan ama negatifide görünce bi içten dağıldım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah Rabbim sana da pozitifi nasip etsin canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…