• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

dennny kes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2025
4
0
1
28
Merhaba Burda yeniyim fikir alacaktım adetim 7 gün gecikti 24 ekimde kan testi verdim hcg 117 çıktı 30 unda tekrar kan verdim aynı gün akşam kanamam oldu devam ediyo pıhtı şeklinde hcg 399 çıkmış bu defa kimyasal gebelik mi olmuş oluyor

100'ün üzerinde çıktıktan sonra bebek belli bir süre sonra düşer diye biliyorum bazı kişilerde hamilelikte kanama olur ilk zamanlarda, adet gibi. Doktoruna çık belli bir süre sonra daha güvenilir olur

Merhaba Burda yeniyim fikir alacaktım adetim 7 gün gecikti 24 ekimde kan testi verdim hcg 117 çıktı 30 unda tekrar kan verdim aynı gün akşam kanamam oldu devam ediyo pıhtı şeklinde hcg 399 çıkmış bu defa kimyasal gebelik mi olmuş oluyor
Canım muhakkak doktoruna görün. Beta hcg değerin belki normaldir çünkü bu değer çok değişken olabiliyor.
Bir çok insan kanama da yaşıyor ama kimisi az kimisi çok. Benim doktorum kanaman olursa muhakkak gel en azından bi muayene edelim demişti.

Canım muhakkak doktoruna görün. Beta hcg değerin belki normaldir çünkü bu değer çok değişken olabiliyor.
Bir çok insan kanama da yaşıyor ama kimisi az kimisi çok. Benim doktorum kanaman olursa muhakkak gel en azından bi muayene edelim demişti.
Teşekkür ederim o kadar üzüldüm ki size anlatamam yarın gideceğim inşallah

6 günde 3 kat artmış bu sağlıksız demek muhtemelen kimyasala dönecektir

Üzülmeyin, hayırlısı ise olur herkesin hamileliği farklıdır. 6 günde yükselmiş sonuçta belki kimyasal gebelik değildir, olumsuz düşünmeyin

Back
X