, o. Zmn cok yeni daha herhalde beta hcg değerine göre maşallahEvet dün öğrendim,teşekkür ederim
Aaa çok güzel inşallah benimkide doğrudurArtı med bende doğru çıktı hem normal hem de erken gebelik testinde silik pozitifi gördüm. Kan testinde 84 beta hcg çıktı.
Evet dün öğrendim,teşekkür ederim
Regl tarihim 14 kasımdı bir gün sonra 15 kasımda testi yaptım. Sabah ilk idrarla yaptım.peki artımedi reglinize kaç gün kala yaptınız ve sabah mı?
Peki çizgi belirginmiydi? Ay cok soru sordum, bende yarın sabah yapacağım için, kusurabkmayınRegl tarihim 14 kasımdı bir gün sonra 15 kasımda testi yaptım. Sabah ilk idrarla yaptım.
Artimed olanı da gösteriyor olmayanı daArtı med bende doğru çıktı hem normal hem de erken gebelik testinde silik pozitifi gördüm. Kan testinde 84 beta hcg çıktı.
Ben de dört gün kala yaptım negatif hem de iki tane yaptım acaba kessin negatif mi bilemedim5 gün varken çıkması bile mucize gibipozitif görünüyor testler yalancı pozitif vermiyorsa tabi
Benim adete 3 gün kala negatif çıkmıştı kan testim idrar da değil bakın kan yani sonra adet günü pozitif oldu olumsuz sonuçlandı ama öyle öğrenmiştimBen de dört gün kala yaptım negatif hem de iki tane yaptım acaba kessin negatif mi bilemedim
Awox doğru diyorlar ama artımed için aynı şeyi söyleyemicem awoxta var çıktıysa kan testi verinArtı med ve awox
Yemi yaptığım test avox Buda bugün kan vericemAwox doğru diyorlar ama artımed için aynı şeyi söyleyemicem awoxta var çıktıysa kan testi verin
Evet avox baya kaliteli bende aynı şeyi düşünüyorum bugün kan vericemAwox doğru diyorlar ama artımed için aynı şeyi söyleyemicem awoxta var çıktıysa kan testi verin
Hayırlı olsun canıımmYemi yaptığım test avox Buda bugün kan vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?