Bilmiyorum inşalllah doğrudur erken gebelik testi yaptım 5 gün kaldığı için5 gün varken çıkması bile mucize gibipozitif görünüyor testler yalancı pozitif vermiyorsa tabi
Merhabalar evet silik çizgileriniz var hayırlısı olsun inşallah:) test markaları nedir?
avox ve artı medMerhabalar evet silik çizgileriniz var hayırlısı olsun inşallah:) test markaları nedir?
Gün gün test yapıp koyuluk takip edebilirsiniz gecikme olursa da kan verirsinizBilmiyorum inşalllah doğrudur erken gebelik testi yaptım 5 gün kaldığı için
Evet öyle yapacam ama sizce kuruma çizgisi mi bunlar onu anlayamadım ama ilk 5. Dakikada bu duruma geldiGün gün test yapıp koyuluk takip edebilirsiniz gecikme olursa da kan verirsiniz
Bu forumda artı med yalancı pozitiflik veriyor diyen cok hanım var, görselde soldan ikinci cok net ama sizin o awox mu peki?Artı med ve awox
İnşallah yaaaawox hiç kullanmadım ama Artımed her defasında yalancı pozitif verdi bence kan verin ya da birkaç gün daha takip edin başka markaylagüzel haberler alırsınız inşallah
Awox yanıltmaz diyorum ve kesin varçocuğu olan hanımlar 5 gün var adetime bu testler pozitif mi sizde nasıl çıkmıştı ilk hamile olduğunuzda yeni gebelik olduğunda böyle silik mi çıkıyor kafam çok karışık 1 buçuk yıllık evliyimmmm ilk baştaki test dün yaptığım test diğerleri bugün yapıldı
Awox kaç gün onceye kdr cıkarabilir peki? Bilginiz varmı deneyim olarakAwox yanıltmaz diyorum ve kesin var
Yaaaaa inşallah vardır dua edinnn bana nolur çöp istiyorum 1 buçuk senedir bekliyorum Folik asit bile kullanıyorum 3 aydırAwox yanıltmaz diyorum ve kesin var
Ya ne güzel biraz şans işimi acaba, bendede artımed erken gebelik var yqrn sabah yapacağım, reglime 6 gün var daha, kötü yorum cok ama bende tereddüt ettimArtı med bende doğru çıktı hem normal hem de erken gebelik testinde silik pozitifi gördüm. Kan testinde 84 beta hcg çıktı.
Bu arada yeni bir durumsa hayırlı olsunArtı med bende doğru çıktı hem normal hem de erken gebelik testinde silik pozitifi gördüm. Kan testinde 84 beta hcg çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?