Bende çok tedırgınım doktor geçen ayda bır gel dıye kızdı Sankı utrosona bakmak istemedi gıbı Benımde gecmıyor inşallah bırsey yokturBenim de göğüs ağrısı epey azalmıştı kesin düştü diye gitmiştim geçen hafta doktora. Kalp atışını duyduk miniğin. Yani evet gebelik kaybı belirtisi de olabilir ama bu endişe ve panik hali dokuz ay geçmeyecek ben kabullendim. Artık kendimi dinlemeyi bıraktım çocuk sahibi olayım derken panik atak hastası olucam. Siz de düşünmemeye calisin lütfen.
Sürekli belirti aramayın yoksa 9 ay zor geçer. Bir hafta olan belirti öbür hafta olmayabilir.Aylar sonra tekrar başlayabilir. Doktorunuz iyi dediyse sıkıntı yapmayın.Bende çok tedırgınım doktor geçen ayda bır gel dıye kızdı Sankı utrosona bakmak istemedi gıbı Benımde gecmıyor inşallah bırsey yoktur
Benim ilk gebelık ve arkadaşım da soylemıstı benım tüm belırtıler anıden kayboldu Bebegın kalbı durmuş dedı o da benı baya sters yaptırıyor korkuyorum açıkçasıHer şikayet her zaman sürmeyebilir her hafta her ay başka bir sıkıntı görülebilir yani düzelmeniz bebeğe bir şey oldu anlamına gelmez endişe etmeyin
Evet doktor ıyı dıye soylemıstı geçen haftaSürekli belirti aramayın yoksa 9 ay zor geçer. Bir hafta olan belirti öbür hafta olmayabilir.Aylar sonra tekrar başlayabilir. Doktorunuz iyi dediyse sıkıntı yapmayın.
Merhaba şuan 13 haftalığım ilk gebeligimde mide bulantısı uyku göğüs hassasiyeti her şeyi dibine kadar yaşamış biri olarak bu ikinci gebelihimde başından beri mide yanması dışında hiç bir belirtim yok . Bazen göğsüm şişiyor ertesi gün sönüyor bir seu oldu mu diye korkuyorum doktoruma yazıyorum gel bakalım diye gittiğim her gün bebeği kıçını havaya dikmiş duruyor gayet keyfi yerindeMerhaba 11.haftadayım göguslerımde hassasiyet ve dolgunluk kayboldu zaten mıde bulantısı çok azdı o da gectı bu normal bır durummu doktora geçen hafta gıtmıstım ıyıdı ama suan moralım bozuldu bebekte bırsey mı var dıye
Hadi buyur benim de akıntım olmuyorMerhaba şuan 13 haftalığım ilk gebeligimde mide bulantısı uyku göğüs hassasiyeti her şeyi dibine kadar yaşamış biri olarak bu ikinci gebelihimde başından beri mide yanması dışında hiç bir belirtim yok . Bazen göğsüm şişiyor ertesi gün sönüyor bir seu oldu mu diye korkuyorum doktoruma yazıyorum gel bakalım diye gittiğim her gün bebeği kıçını havaya dikmiş duruyor gayet keyfi yerindebelirti olması =kesin sağlıklı
Belirti olmaması=kesin bir seu oldu demek değil doktorumun bana sadece dedi ki buse bütün belirtiler gelip geçicidir hiç bir belirti De olmayabilir en önemli şey akintidir dedi onu da söyle takip etmemi istedi
2 gün boyunca hiç akintin olmaz ve kıvamı çok farklı şekilde olursa mesela çok su gibi veya tamamen pıhtı gibi kanlı veya yeşile çalan renk , 2 gün boyunca hiç gelmezse veya miktarı çok cok az sa o zaman gel dedi yani akinti yaşıyorsan gebeligin devam ediyor demek
Başından beri olmuyorsa normaldir mesela benim de hep başından beri akintim beyaz değil daha çok sarıya yakın hep enfeksiyondan suphelenip 10 günde bir idrar kan herseyimi bakılıyor hiç bir şey yok doktorum senin normalin bu dedi kapattı konuyuHadi buyur benim de akıntım olmuyordertsiz başıma dert açıyorsun Buse başından beri olmuyor o yüzden sorun yoktur diye düşünüyorum
Öyle evet . Kesin şudur şöyledir gibi kuralı şartı şurtu yok. Sağlıkla gelsin hepsi deBaşından beri olmuyorsa normaldir mesela benim de hep başından beri akintim beyaz değil daha çok sarıya yakın hep enfeksiyondan suphelenip 10 günde bir idrar kan herseyimi bakılıyor hiç bir şey yok doktorum senin normalin bu dedi kapattı konuyuhamilelik çok farklı bir seu ya aynı kişinin iki gebeligi bile bir olmuyor ben şuan ilk gebeligimin herseyin tam zıttını yaşıyorum
amın hepımızın bebegı sağlıklı bırsekılde elımıze alalımÖyle evet . Kesin şudur şöyledir gibi kuralı şartı şurtu yok. Sağlıkla gelsin hepsi de
Allah korusun sağlıkla kucağınıza alınBenim ilk gebelık ve arkadaşım da soylemıstı benım tüm belırtıler anıden kayboldu Bebegın kalbı durmuş dedı o da benı baya sters yaptırıyor korkuyorum açıkçası
AmınAllah korusun sağlıkla kucağınıza alın