hamilelik....

Kiraz_Mevsimi_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
415
115
123
Kizlar merhaba... bir kac gün önce doktor kontrolum vardi....bebekte hersey normalis saglikliymis bendede bi sorun yok ama doktor cok öyle koca bebek olamayacak dedi 2 hafta geriden geliyormus yani kilo felan... ve ben simdiye kadar sadece 2 kilo aldim 24. Haftadayim...bunun icinde normal dedi ama ben bebegin gelisimini hizlandirmak istiyorum...bir bilginiz var mi acaba bu konuda?

Valla bende acliktan ölcem nerdeyse 5kg verdim ama oglum 3kg 200g. 33haftalik oglum. Bence SIK SIK bsyler ye agzin hic bos durmasin bende benimki kilolu diye Problem yapiyorum herkes iyi diyor ztn bebek dogar dogmaz kg verir diyor ama iste saglikli olsunlarda

Aslinda hep yiyorum ama iste anlamadim gitti...

saglikkiymus sukur takma.ben 2,750 gr dogmusum bayan olark kilo problmi yasamadm hic bu zmna kdr:)gayt yiyorum bnde smdi ama 2kilo aldim henuz.bebeklerde annede asil kiloyu diguma yakin hftalarda aliyor.bence suan ustunde durma yediklerine dikkat et

Dert ettigin cocugun sagliksiz dogabilecek ihtimaliyse,hic korkma,zayif dogan her bebek sagliksiz olmaz,hem olsaydi bile doktorun soylerdi.bu zayiflik risk olusturabilecek bir zayiflik degil demekki ki zaten doktorlar dogumun normal olacaksa eger,zayif bebegi daha cok tercih ederler,annenin kisa surede dogum yapmasi,ve kendi islerinin biraz daha kolay olmasi icin.ayrica bebegin kilosu son bir iki ayda belli ediyor daha cok kendini,beslenmene dikkat et,sutunu yumurtani,yagini,meyveni ihmal etme.cocuk kilo.alsin diye degil kendin icinde yap bunu.sen saglikli beslenirsen bebeginde faydalanir bundan.herkes tombik bebek sever ama hic dert yapma,sen onu guzelce emzirdigin surece bir aya kalmaz yuzu gozu toplanir.

Bacim bırak çocuk normal kiloda dogsun sen sonra besleyip topac yap istersen.Iri bebeğin doğumu da zor oluyor daha bir ay oldu doğum yapali tecrübe konusuyor.Ilk oğlum normal kilodaydi ve doğum daha kolaydı.Saglikli olsun da gerisi sorun değil...

Canım bebiş içerde kendini toparlar merak etme doğuma yakın HIZLA kilo alır bebiş. Haftasını yakalar. Meyve ye ceviz ye :) hayırlı doğumlar

Benimde hamilelik m boyunca 2 hafta geriden geldi. Geç döllenme olmuş.
Bebek 35. Haftadan sonra kilo aliyor.
Sorun etme hic kiloyu ama düzenli olarak muz yemek bebege kilo yapıyor
.kilolu insan nasil saglikli demek.değilse , kilolu bebekte saglikli demek.değildir
3 kg dogsun yeter

doğuma yakın haftalarda alıcaksın asıl kiloyu canım merak etme.ablamdan biliyorum.hamileliğinin başlarında zayıftı ama son aya girdi ve birden bire kilo aldı.son aylarda çok fazla aldı hemde 16 kilo almış ama bebeğin kilosuda gayet iyi.tabi henüz 3 kilo olmamış ama doktorunun ve internette araştırdığımız kadarıyla gayet iyi ilerliyor kilosu.
önemli olan sağlığı.hiç merak etmeyin.

bebek asil 30 haftadan sonra ataga gecer,sizde bol bol ceviz badem,kuru meyve tuketin.yogurt balik sut urunler,tahilli ekmek.ama uzulmeyin de bebeginiz kucuk diye dogumu kolay olur

Çok şükür sağlıklıymış kilo doğduktan sonrada alabilir ama genelde anne karnında bebekler son 3 ay daha çok kilo alıyorlar.. Ekmek yemeklerin yanında çok yemeyin bence faydalı değil sonuçta vitaminli çeşitli yemekler yiyin. Ara öğünleri aksatmayın meyve , süt yoğurt... Vitamin haplarınızı düzenli için. Bol su için.

Benim kızım 2.480 gr doğdu. Şimdiki lakabı koca yanak :) üzülme hiç toparlar bebeğinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…