hamilelik....

Muz çok doğru bir tavsiye ama en az 8-10 bardak su iç aksi taktirde kabız yapıyor çok fena:) birde kajun diye bir kuruyemiş var o çok iyi ..

mümkünse bir süre köyde yaşa ordaki hayvanların etinden sütünden faydalan.her şeyin doğalını ye.polenle bal ye az miktar .çocuğun kemik gelişimi için proteinin vücudunda nasıl verimli emileceğini doktora sor yada araştır.belki yiyorsun ama vitamin ve mineraller kaliteli emilmediği için çocuğuna çok faydası olamayabilir.

Canım yazmayı unutmusum ayrıca hem sana hem bebeğine çok faydalı keçiboynuzu özü yut .. Pekmezi yada tozu olmaz sadece keçiboynuzu özü .. Faydalarını nette araştırabilirsin ben ger sabah 1 kaşık yutuyorum inanılmaz iyi geldi bana ne bulantım oldu ne mide yanması .. Bebişinede faydası büyük

Muz ye bol bol ben hergün muz yemeye çalışıyorum ayrıca bi yakınımıza doktor portakal suyuna pekmez katıp İçmesini onermisti ben hergün pekmez katmiyorum ama eşim taze taze sıkıyor bana içiyorum hergün bebisimin kilosunu bilmiyorum ama doktor gelişimi iyi dedi.mercimek, bulgur fln da bebek için çok faydalı sadece kilo değil folik asit deposu onlar.sade çorbası fln icemiyorsan haşlayıp salatasını yap bikaç gün tüket.ha bide kaşar peynirinin de direk bebeğe kilo aldırdığını duydum e hergün yumurta ve sütünü de ihmal etmezsen cokk kilolu olmasada gayet sağlıklı bi bebisin olur inşallah.Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin

Ağzın hiç boş durmasın ne demek ya tabiki öyle bir şey yapma.
Sonra da hamilelikte çok kilo aldım diye yakınırsın.
Bazıları çok enteresan yorumlar yapıyor.
Sen sağlıklı şeyler yemeye bak.
Süt iç, ceviz-badem falan ye...

zaten 7.aydan sonra sende bebekte biraz daha hızlı kilo alacaktır.sağlıklı ve proteini ihmal etmeden beslenin.önemli olan sağlıklı olması benim kızımda 3 kg doğdu 40ı çıktığında 4750gr dı sağlıkla kucağınıza alın inşallah sonra zaten hemenncik toparlanıyor bebekler hiç kafanıza takmayın.

banada doktorum portakal,mandalinanın suyu yerine kendisini yememi ani şeker yükselmesi yapabileceğini söylemişti.birde içine pekmez katıp acaba kansızlığınızmı var kan ilacını içerken 1 çay bardağı maksimum içiyordum bende emilimi için ama fazlası zarar diye biliyorum.evet kaşar peyniri diğer peynirlere göre hamilelikte daha besleyici oranları açısından.

bu arada kısa bir zman kalmış yazmayı unutmuşum allah sağlıkla kucağınıza almayı nesip etsin inşallah.

Banada kilosu iyi diyordu dr bir dogdu oglum 2 kilocuk..Bol sıvı tüket eger su kaybi olursa bebek zayifliyormus benim bebek oyle oldu iste iyi gunler

ben hamile kalınca ve doğurduktan sonra gripten çok korkuyorum.benim gribim direk bronsit yada faranjit gibi başlıyor ya çok öksürüyorum yada nefes alırken ciğerlerim ağrıyor.1000mg antibiyotikle ancak geçiyor.kilom baya var yemem iyidir öyle yemek seçmem harnup pekmesi denedim faydasını alamadım zencefilli bal biraz bastırsa da bal gerçek mi bilemeyiz su bardağınla bardak bardak limonlu ıhlamur içiyorum toz içeceklerden mentollü nanelimon ve kuş burnu boğazımı kurutuyor hastalığın aşağı inmesine yol açıyor..çalışıyorum illa ki grip kapıyorum kapmayada devam ederim biliyorum.geleceği düşünerek korkmeye başladım.grip aşıları dahep geçen senenin virüslerine göre geliyor bulunduğum ilçede birde eylülde filan yaptırmak lazım.

bu arada kısa bir zman kalmış yazmayı unutmuşum allah sağlıkla kucağınıza almayı nesip etsin inşallah.

Öyle mi şimdiye kadar çok içtim portakal suyu ama bi sıkıntı olmadı dikkat etmek lazım o zaman
Amiin inşallah Allah hepimize kuzularimiza sağlıkla kavuşmaya nasip etsin

kızlar meraba lütfen yardım edin
ben 3 yıllık evliyim tam 3 sene vajinimus problemi yaşadım nihayet tek başıma yendim şimdi 4 aydır bebek istiyoruz 4 ay hamile kalamadım doktora gittim ilk ay bana kan hapı bide folik verdi olmadı 2. ay yumurtanın fziyoloji çok iyi ama çatlamamış dedi duphaston diye bi ilaç verdi ve hormon tahlili yaptı tahliler çok iyi çıktı ama yine hamilelik yok bu ay gittim yine gittim ve yine baktı yine yumurtan çatlamamış dedi doğum kontrol hapı verdi sonra güvenemedim istanbulda başka bi doktora gittim daha derdimi anlatmadan kontrol dahi etmeden rahim film falan çek dedi kafamı allak bullak etti kızlar şunu sormak istiyorum madem dediği gibi tek problem çatlamıyorsa neden çatlatma iğnesi uygulamıyor nolur allah rızası için bişiy yazın deliricemmm

Kizlar cok cok cok tesekkür ederim bu ara cok muz ve süt tüketiyorum... ve karnim su bir kac gündür karnim büyüdü...bilmiyorum onunla mi alakali ama hissettim yani cok sagolunnnnnnn

taze sıkılmış portakal suyu da bebeğe kilo yapıyormuş ama bir eksisi de aşırı tüketilirse şeker hastası olma olasılığı çıkıyormuş diye duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…