Hamilelik

Allah Allah değişik bir durum üzüldüm ya ben o kadar kullandım çok şükür bişey olmadı

Bende 6 ay kadar kullandım ilk çocuğumda her gün bir çay bardağı şimdi ikinci yolda inşAllah çok şükür :) Umarım sizinle olur en yakın zamanda

Allah hayirlisiyla kucaginiza almanizi da nasip etsin. Her sey nasip kismet. Bakalim. Hayirli zaman ne zamansa o zaman olur insallah..

Düşükten sonra tedavinizi iyi yaptirdiysaniz olur inşallah sabır birazcık usutmemek çok önemli bir de annem derdi hep çorap giy diye adetken diye çok faydasını gördüm diyebilirim evlat en tatlı şey :)

Düşükten sonra tedavinizi iyi yaptirdiysaniz olur inşallah sabır birazcık usutmemek çok önemli bir de annem derdi hep çorap giy diye adetken diye çok faydasını gördüm diyebilirim evlat en tatlı şey :)

Ne gibi bir tedavi yapiliyor ki düşükten sonra?? Benim doktorlarim hicbir sey yapmadi of cok sinirlerim bozuldu simdi.
Zaten adam akilli doktora denk gelmedim ki.
Tecrubeli olsun diye gittim prof. Sectim. O da hic konusmuyor sinir oldum biraktim..

Kv demişti ona bir fitil vermiş bitince hemen hamile kalmış oda düşük yapmış zamanında bide bir tanidik vardı oda düşük yapmış dr tedavi vermiş ona da olmadı bayan sonra başka dr gitti artık ne tedavi verdilerse hemen hamile kalmış şimdi doğurdu yenilerde

Benimki vermedi Bi tedavi falan. Klomen de kullandim hicbir sey olmadi. Demekki zamanini bekliyor bebegim. Hayirlisi olsun da gelir insallah. Hayirsiz evlat zordur. allah kimseye gostermesin..

İstanbuldasiniz galiba değil mı sare d. Diye bir dr varmış orada çok iyi miş aman ihmal etmeyin tedavi çok mühimdir

Benimki vermedi Bi tedavi falan. Klomen de kullandim hicbir sey olmadi. Demekki zamanini bekliyor bebegim. Hayirlisi olsun da gelir insallah. Hayirsiz evlat zordur. allah kimseye gostermesin..
İnşallah orası öyle tabi ki ama tedavi tedbir bizden takdir Allah tan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…