- 1 Aralık 2014
- 955
- 21.925
- 238
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Allah Allah değişik bir durum üzüldüm ya ben o kadar kullandım çok şükür bişey olmadı
amaan bana kiraz sapi demeyin. Bekarken zayiflamak icin iciyordum. Ayy bi kere ictim olumlerden dondum. Dokundu bana.
Bu arada insallah cok sagolun :-**
Yaptirdim, 2.3 cikti. Yani negatif maalesef ki..
Reglin geldi mi peko . Okuyamadim dger yazılanları
Bende 6 ay kadar kullandım ilk çocuğumda her gün bir çay bardağı şimdi ikinci yolda inşAllah çok şükür :) Umarım sizinle olur en yakın zamandaSiizn de ilk cocugunuz mu? Ne guzel. Ne kadar zamanda oldu acaba?
Bende 6 ay kadar kullandım ilk çocuğumda her gün bir çay bardağı şimdi ikinci yolda inşAllah çok şükür :) Umarım sizinle olur en yakın zamanda
Bu arada ne kadardır evlisiniz düşük filan var mı?
İnşallah canım teşekkür ederim darısı başına..Allah hayirlisiyla kucaginiza almanizi da nasip etsin. Her sey nasip kismet. Bakalim. Hayirli zaman ne zamansa o zaman olur insallah..
Düşükten sonra tedavinizi iyi yaptirdiysaniz olur inşallah sabır birazcık usutmemek çok önemli bir de annem derdi hep çorap giy diye adetken diye çok faydasını gördüm diyebilirim evlat en tatlı şey :)
Reglim o zaman az az geldi iste. 5 gunde bitti. Bu ay 17sinde bekliyorum. Boyle yani..
Kv demişti ona bir fitil vermiş bitince hemen hamile kalmış oda düşük yapmış zamanında bide bir tanidik vardı oda düşük yapmış dr tedavi vermiş ona da olmadı bayan sonra başka dr gitti artık ne tedavi verdilerse hemen hamile kalmış şimdi doğurdu yenilerdeNe gibi bir tedavi yapiliyor ki düşükten sonra?? Benim doktorlarim hicbir sey yapmadi of cok sinirlerim bozuldu simdi.
Zaten adam akilli doktora denk gelmedim ki.
Tecrubeli olsun diye gittim prof. Sectim. O da hic konusmuyor sinir oldum biraktim..
Üstüne görme falan die dusundum. Ins fazla bekletmez melegin seni
Kv demişti ona bir fitil vermiş bitince hemen hamile kalmış oda düşük yapmış zamanında bide bir tanidik vardı oda düşük yapmış dr tedavi vermiş ona da olmadı bayan sonra başka dr gitti artık ne tedavi verdilerse hemen hamile kalmış şimdi doğurdu yenilerde
İnşallah orası öyle tabi ki ama tedavi tedbir bizden takdir Allah tan...Benimki vermedi Bi tedavi falan. Klomen de kullandim hicbir sey olmadi. Demekki zamanini bekliyor bebegim. Hayirlisi olsun da gelir insallah. Hayirsiz evlat zordur. allah kimseye gostermesin..
İstanbuldasiniz galiba değil mı sare d. Diye bir dr varmış orada çok iyi miş aman ihmal etmeyin tedavi çok mühimdir
Evet yapıyor bende sezeryan sonrası normal doğum istiyordum o dr yaptiriyor ama gidemiyorum çok uzağım :'(Sare hanim basbakanin esi olan Sare mi? Hala doktorluk yapiyor mu ki?
Evet yapıyor bende sezeryan sonrası normal doğum istiyordum o dr yaptiriyor ama gidemiyorum çok uzağım :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?