Hamilelik

O kadarını bilmem ama bence arayın bir görüşün yardımcı olur bence hastalari hep memnun kendisinden :)

Ben de evlendigimden beri korunmuyorum.
Hmmm sağlık olsun bi sorun olmadigina gore olacak insallah.peki klomen veya yumerta catlatma gibi ilac igne yapildinmi.neler yaptin mesela olmasi icin bitkisel olsun ikac olsun.neleri denedin mesela.fikir edinmek istiyorum.senin ilacin bana iyi gelir benimki sana belki bu isler böyle. Yada rabbim istedigi icin bisey vesile olacak belki ida senin tavsiyen kim bilir.

Tabiki anlatirim ben klomen kullandim ama catlatma ignesine gerek duymadi doktorum. Olmadi. Sogan kuru yaptim, maydanoz süt buharina oturdum. Bi bitki varmis onum suyunu ictim adini unuttum simdi.
Ama bir sey olmadi. Nasip aslinda bu isler. Ne yaparsak yapalim nasip degilse gelmiyor..

evet cektirdim. Yasim 24.5 yani 25 diyelim..
Vay cektirdinmi ya.benim dr istedi cektiremedim daha abaska dr dediki yasin kucuk erken cektirme radyasyonu yuksek dedi korktum ya.cok acidimi anestesisiz mi anestesilimi yaptirdin.
Bnde 23 yasindayim.ya anlamdim gitti varya ne yapmaliyiz bilmiyorum.sogan kurunu bu ay deneyeyim diyorum suan klomenden dolayi kist oluştu. Dunde regli oldum insallah regliyle atarım.2 kere yaptirdim igne ve ilaci.dr sonuncu dedi 3uncuye.off off
Sogan kuru kiste flnda iyi geliyomus.nasil kullandin canım anlatirmisin ben yarim yamalak biliyorum

Amaan rahim filmini bi anlatiyorlar bi anlatiyorlar. Ben de dedim herhalde kesin bayilirim. Cok korkunc. Ya zaten rahmine bir sey yerlestiriyorlar onu hic hissetmiyorsun, o siviyi rahme verince adet sancisi gibi sancin oluyor. Ben findikzade radyomarda cektirdim. Onlarin ozel bir aleti var agriyi azaltiyor. 5 dakikada bitti gitti. Azcik kanaman olabiliyor o da normal. Hic oyle dediklerine bakma.
Ya sogan suyunu bir tane sogani kaynayan suyun icine attim 5 dakika kaynattim. Sabah aksam taze olarak ictim.
Boyle yani.
Ama hicbir ise yaramadi..

Dipnotuda dustun yani :)hic bi ise yaramadi diye.simdi soyle hamile kalmamis olabilirsin ama icindeki pislikleri diaeri çıkarmıştır. Sen bilmiyosundur.dr diyoki kadın icin yaratilmis bu diyo.bi deneyeyim en cok kistim icin iltihap icin deneyeyim diyorum.pismi tadi ya.

Valla bebdw korktum.ben devlette yaptirayim dedimde.valla sonra kalsin dedim bi sure daha kalsin bakalım. Belki kendiliginden olur.bi yandanda merk ediyorum tupler saglammi diye ama işte cok merakta iyi deilmis.bekleyeyim bi ne olacak.onune gelen senin bebek olacak diyo ama bilmiyorum olurda ne zmn olur

Yok tadi yok. Kotu bir tadi hic yok. Ama ben bitirdikten sonra 1 parca cikolata yiyordum.
Ya elbet yaramistir ama bilemiyorum ki inan.
Allahin yarattigi her seyde bir sifa vardir muhakkak.
bu arada rahim filmini cektirmeni tavsiye ederim. Bak mesela benim kuzenimin 4 yildir olmuyordu her seyi denedi, asilama bile yapti ama tutmadi. Rahim filmine gerek yok diyordu doktorlar. Simdi cektirdi megersem tupleri kapaliymis.
Tüpün acik mi degil mi bilsen ona gore tedavi yaparsin.
yani benim kuzenim bastan cektirseydi tuplerin tedavisini olurdu..
Kesinlikle cektir..

Hımm onun tedaviside var yani ahh ahh.iyi barim memlekete gidicem bu ay orda cektirwyim.cektiktwn sonra iliski serbesmi.o ay cocuk yapmaya calisabilnek fln servesttir insallah.kiz 2 ay sonra kocamdan ayri kalabilirim 2 sene kadar oyüzden biraz endise yapiyorum.eger ara vermem gerekiyosa bizim durum belli olduktan sonra cektireyim.2 ay 2 aydr rabbim nler verir neler canimix sagolsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…