hamilelik

dygmeb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
91
36
38
39
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım... bundan 1 hafta önce hamilelik testi yaptığımda c nin üzerinde koyu tek çizgi vardı.bugün yeniden yaptım c de ki koyu çizgi gene var ama t nin orda da çok net olmasa da çizgi var..hamile olabilir miyim lütfen cevap verin ...

geçen ayın 2 sinde olmuştum... normalde 21 günde oluyorum ama hava değişimi falan çok oldu bu ay.. o yüzden değişmiş olabilir...

göğüslerim ağrıyor..ama belim sırtımdaki batmalar fazla...ara ara başım dönüyor mide bulantım yok şu an...bir de bugn gaz başladı :( ya sende urum ne canım ??

Tebrikler. Burda silik çizgiyle erken gebelik öğrenen çok kişi var

Kızlar merhaba hamilelik için bir takım çalışmalar başladı ayın 10 unu beklıyorum ona göre test yapıcam. Bu arada hasta oldum ve ilaç kullanmak zorunda kaldım. Nurofen. Eğer gebelik varsa kullandığım ilaç bebeğime etki yapar mı çok merak ediyorum :(

merhaba, arkadaşlar,
merhaba, 2 agustos da kimyasal gebelik gecırdım. yerle bir oldum. m30 ağustosda beta yaptırdım.313,65 cık tı. çok şükür hamıle kalabıldım. 6 eylülde beta hcg testini tekrarladım. 1366 olmuş. doktor yükselme yavaş olmus 5000 de olması gerekır dedı. sizce durum nedır morelim yine cok bozuldu. acaba yine mi kimyasal gebelik geciriyorum.
lütfen bana cevap yazar mısınız?evde boya falan oldu, biraz yoruldum.tine r kokusu etkilemiş veya zarar vermişolabilir mi?
yalvarırım cevap verin.hamilelik belirtileride kayboldu,
kasıklarımda ağrıda var,
çok üzülüyorum.

Hayırlı olsun beta hcg değerin kaç çıktı canım
merhaba,
öncelikle hayırlı olsun allah kucagına saglıklı ve hayırlısı ile almayı nasip etsin.
peki kese göründümü ve ne zaman göründü,
beta hcg değerleri kaç olarak arttı.

mehabala lütfen bana yadmcı olun adetımın 3 günü klolmene basladım ve 24 agıstosta catlatma gnesı vuruldum 25 26 27 taıhlerı aasında doktorum ılıskı verdı 9 eylule kadar adet olmadysan gel ded fakat ben 7 eylulde gıtım beta hcg testı yapıldı ve 13,25 cıktı doktorum zamandan 2 gun once yapıldı 9 da gel tekrar yapalım dedı bugunde yaptıdım 17,66 yukselmıs doktoum az yukselmıs dedı cuma gene kan veıcem sizce neden bu sekıl az yukselıyordur dıs gebelık yada erken hamılelkoldugu ıcınmı bu sekılde delırıcem lutfen aydımcı olun doktorum olumlu yada olumsuz bı sey demedı

mehabala lütfen bana yadmcı olun adetımın 3 günü klolmene basladım ve 24 agıstosta catlatma gnesı vuruldum 25 26 27 taıhlerı aasında doktorum ılıskı verdı 9 eylule kadar adet olmadysan gel ded fakat ben 7 eylulde gıtım beta hcg testı yapıldı ve 13,25 cıktı doktorum zamandan 2 gun once yapıldı 9 da gel tekrar yapalım dedı bugunde yaptıdım 17,66 yukselmıs doktoum az yukselmıs dedı cuma gene kan veıcem sizce neden bu sekıl az yukselıyordur dıs gebelık yada erken hamılelkoldugu ıcınmı bu sekılde delırıcem lutfen aydımcı olun doktorum olumlu yada olumsuz bı sey demedı

Kimyasala benziyor, inşallah değildir ve sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Back
X