hamilelik

twins scorpion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.892
1.250
83
36
merhaba hanımlar 7 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum ama henüz yok.bu ay yumurtlama gününde birlikte olduk eşimle tabi test falan yapmadım bir program vardı adet günlerini falan kayıt ettiğim ordaki tarihe göre bu.beklenen adetime 2 gün var ama bende göğüslerde hassasiyet var önceden oluyor muydu hiç hatırlamıyorum birde hafif batma şeklinde kasıklarımda ağrı var.bugün eczaneden test alsam yarın yapsam çıkar mı? 12 gün olacak yumurtlama gününden sonra.beklemekten kafayı yemek üzereyim bana bir tavsiyede bulunun lütfen!!!!!

merhaba hanımlar 7 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum ama henüz yok.bu ay yumurtlama gününde birlikte olduk eşimle tabi test falan yapmadım bir program vardı adet günlerini falan kayıt ettiğim ordaki tarihe göre bu.beklenen adetime 2 gün var ama bende göğüslerde hassasiyet var önceden oluyor muydu hiç hatırlamıyorum birde hafif batma şeklinde kasıklarımda ağrı var.bugün eczaneden test alsam yarın yapsam çıkar mı? 12 gün olacak yumurtlama gününden sonra.beklemekten kafayı yemek üzereyim bana bir tavsiyede bulunun lütfen!!!!!
Tefonlardaki programlar dogru tarihi vermiyor genelde standart bir sistemle calisiyor cunku. Test bugünde yapsn varsa cikar ama idrarini 3~4 saat tutmalisin

2,5 yıldır korunmuyoruz eşimle
aşılama denedik 2 kez olmadı
günleri takip ettiğimi zamanlar da oldu takip etmediğimiz de

yıllardır 27-28 günde bir olan adetim ilk kez bu ay şaştı.
Normalde migren hastası olduğum için 1 gün önce yada adet oldugum gün tutardı.

SAT 13.01.2016
07.02.2016'da migrenim tuttu tüm gün. bu ya o gün yada 1-2 gün icinde adet olmalıydım anlamı taşıyordu benim için.
kaldıki 13.01.2015'e 28 ekleyince
9'unda hastalanmalıydım.
bugun tam 7 gün gecikme var görünüyor.
bugun hala adet olmadım. dün kanda baktırdım 1.20
ve sonrasında Dr.a gittim. 2 günlük gecikme icinmi geldin dedi. olabilir dedi. Nasıl o matematikle Doktor olduysa artık.

alttan muayene etti hiç bi sorun görünmüyor dedi
3 yumurtan var hatta
sanki norma bi dönemin yarısından biraz öncesinde gibisin dedi.
bu nedemekki?

sonuç yok
sonuç için napmalıyım bilmiorum.

Merhaba. İdrar testleri bazen çok erken sonuç verebilirken bazen de geç verebiliyor benim adetime bir kaç gün kala gölge gibi ikinci çizgi belirliyordu. İki uc test yaptım hep aynı sonuç hamileydim. Yedi ay çok uzun bir süre değil eğer bir probleminiz yoksa hiç bir ilaç kullanmamanizi sabretmenizi tavsiye ederim.

34 yaşındayım bu hafta doktora doktara gittim rahim ve yumurtalıklar iyi dedi regl ikinci günü gittim sol yumurtalıkla bi yumurta gördü benimde gördüğüm kadarıyla etkili değil, sağda iki tane gördü bunlar iyiymiş. yaşına göre az dedi. kan verdim eşimle de gideceğim. moralım çok bozuldu. benim yaşımda olup benim sürecimi yaşayanlardan cevap istiyorum.

Back
X