Merhaba arkadaşlar. Doğru yere mi konu açtım bilemiyorum ama bilen yada yaşayanlar varsa diye birşey sormak istiyorum. Ben 10 aylık evliyim. 5 ay çocuk istemedik. Sadece 2. Ayımda doğum kontrol hapı kullandım ama doktor tavsiyesi ile değil. Çocuk istemeye başlayalı da iltihap sonraki ayda prolaktin hormonumun (süt hormonu) yüksek çıktığı belirlendi. Bunlar engelmiş gebeliğe. Doğru düzgün 3 aydır bi sıkıntım yok hamdolsun. Etrafımdankilerden işte daha yeni evliyken d. Kontrol kullandığımın etkisi 6 ay kadar hormon düzenini bozar dediler. Birde bundan hariç evliliğinin ilk zamanı korunanların çocuğu geç oluyormuş. Bunları yaşayan duyan bilen varmı? Herşeyim normal sağlıklı bi sıkıntı yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
Merhaba arkadaşlar. Doğru yere mi konu açtım bilemiyorum ama bilen yada yaşayanlar varsa diye birşey sormak istiyorum. Ben 10 aylık evliyim. 5 ay çocuk istemedik. Sadece 2. Ayımda doğum kontrol hapı kullandım ama doktor tavsiyesi ile değil. Çocuk istemeye başlayalı da iltihap sonraki ayda prolaktin hormonumun (süt hormonu) yüksek çıktığı belirlendi. Bunlar engelmiş gebeliğe. Doğru düzgün 3 aydır bi sıkıntım yok hamdolsun. Etrafımdankilerden işte daha yeni evliyken d. Kontrol kullandığımın etkisi 6 ay kadar hormon düzenini bozar dediler. Birde bundan hariç evliliğinin ilk zamanı korunanların çocuğu geç oluyormuş. Bunları yaşayan duyan bilen varmı? Herşeyim normal sağlıklı bi sıkıntı yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
yeni nesil doğum kontrol hapları aldığın ilk hapla birlikte korumaya başlarMerhaba arkadaşlar. Doğru yere mi konu açtım bilemiyorum ama bilen yada yaşayanlar varsa diye birşey sormak istiyorum. Ben 10 aylık evliyim. 5 ay çocuk istemedik. Sadece 2. Ayımda doğum kontrol hapı kullandım ama doktor tavsiyesi ile değil. Çocuk istemeye başlayalı da iltihap sonraki ayda prolaktin hormonumun (süt hormonu) yüksek çıktığı belirlendi. Bunlar engelmiş gebeliğe. Doğru düzgün 3 aydır bi sıkıntım yok hamdolsun. Etrafımdankilerden işte daha yeni evliyken d. Kontrol kullandığımın etkisi 6 ay kadar hormon düzenini bozar dediler. Birde bundan hariç evliliğinin ilk zamanı korunanların çocuğu geç oluyormuş. Bunları yaşayan duyan bilen varmı? Herşeyim normal sağlıklı bi sıkıntı yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
6 yil skolay deilde bu adamin diger esinden 2 yasinda cocugu yokmu? Oteki karisi varkendemi iliskiniz devam ediyordu??? Ne acayip insanlar olduk biz boyle!!! Cocuk senin cocugun. Zaten bikere cana kiymissin bidaha kiyma bari.Kizlar mrb.araniza yeni katildim.belki ortami dogru degil ama lutfen yardimci olun.ben esimle imamnikahliyim ve 6 yildir beraberim.esim isi geregi 2 saatlik bir mesafede okumus kulturlu biri ve haftaici sehir disinda hafta sonu 2 gun ailesinin yaninda kaliyor.ben ailemide teperek ve ikna ederek sonundavesim burda yanliz kalmasindiyerek yanina tasindim.tabi beni evden baba evimden gelinlikle ve imam nikahiyla isteyerek cikardi.ben kizinizin yanindayim diyerek.esimin resmi nikahi digeresinde.birbirimize asik olduk.ve ben diger tarafin bunu ogrenmesini hic istemedim.ve hep saygili durdum.diger esine karsi.delice asiktik.halada oyleyiz belki...ilk 1 yilimizda istemeden hamile kalfim ilk gebeligimdi.anlayamadan aldirdim.sonra cok pisman oldum.cunku esim diger esinden bir cocuk yapti.ve suan kizi 2 yasinda ve bizim evimizede getiriyor kizini.ona annesi gibi bakmaya calisiyorum.ancak gelin gorunki esim benden cocuk istemiyor.beni cok sevdigini soylerjen cocuk yapamam olmaz dihor. Bukonuda ayriligi bile goze aliyor.ailemi herkesi karsoma alan biri olarak elim bos cebimde anilarimla donmek istemiyorum.ve esimide seviyorum.1 hafta once 2-3 haftalik hamile olfugumu ogrendim.once kendim emin olmak icin dr a gittim bunuda esime soyleyemedim.esim tesadufen dun dr fisini gordu ve herseyi ogrendi.daha dun gozume askla bakan adam bugun nefretle bakiyor ve cocugu istemiyorum.bakamam bak basinin caresine diyor cocugumu aldirmak istemiyorum 29 yasindayim.6 yil kolay degil neolur akil verin napiyim
PaRdon yeni anlayabildim. Haftasonu ailesinle hafta ici sizinleymis. Ya birde gelinligimle ciktim diyorsun utanmaz ahlaksiz. Sen cocugunu aldiriyorsun sonra diger esi hamile kaliyor. Ya bi kadin bi digerine bunu nasil yapar??? Bu kadarmi yoldan ciktiniz?? Imam nikahiymis birde pehhhhh okadar dindar olsan evli adamlarla olmaz onlarin yuvalarini yikmazdin. Yazik oteki kadina yazik.. insallah binbeterini yasarsiniz ne diyim.. yuva yikanin yuvasi olmaz derler insallah her zaman dogru cikar bu soz. Boylece sizin gibiler eksilir bari. Toplumu bozuyorsunuz. Yeminle karnindaki cocuga uzuldum be ahlaksiz.Kizlar mrb.araniza yeni katildim.belki ortami dogru degil ama lutfen yardimci olun.ben esimle imamnikahliyim ve 6 yildir beraberim.esim isi geregi 2 saatlik bir mesafede okumus kulturlu biri ve haftaici sehir disinda hafta sonu 2 gun ailesinin yaninda kaliyor.ben ailemide teperek ve ikna ederek sonundavesim burda yanliz kalmasindiyerek yanina tasindim.tabi beni evden baba evimden gelinlikle ve imam nikahiyla isteyerek cikardi.ben kizinizin yanindayim diyerek.esimin resmi nikahi digeresinde.birbirimize asik olduk.ve ben diger tarafin bunu ogrenmesini hic istemedim.ve hep saygili durdum.diger esine karsi.delice asiktik.halada oyleyiz belki...ilk 1 yilimizda istemeden hamile kalfim ilk gebeligimdi.anlayamadan aldirdim.sonra cok pisman oldum.cunku esim diger esinden bir cocuk yapti.ve suan kizi 2 yasinda ve bizim evimizede getiriyor kizini.ona annesi gibi bakmaya calisiyorum.ancak gelin gorunki esim benden cocuk istemiyor.beni cok sevdigini soylerjen cocuk yapamam olmaz dihor. Bukonuda ayriligi bile goze aliyor.ailemi herkesi karsoma alan biri olarak elim bos cebimde anilarimla donmek istemiyorum.ve esimide seviyorum.1 hafta once 2-3 haftalik hamile olfugumu ogrendim.once kendim emin olmak icin dr a gittim bunuda esime soyleyemedim.esim tesadufen dun dr fisini gordu ve herseyi ogrendi.daha dun gozume askla bakan adam bugun nefretle bakiyor ve cocugu istemiyorum.bakamam bak basinin caresine diyor cocugumu aldirmak istemiyorum 29 yasindayim.6 yil kolay degil neolur akil verin napiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?