hayırlı olsun canm şu an ağrılar normal telaş yapmaOf yaaaa bugun alttan muayene ile kese gorundu fakat karnmda bir agri oyle asiri deglde kesilmiyo yaaa
Gercekten.normalmi psikolojide olabilirmiki yaa offffhayırlı olsun canm şu an ağrılar normal telaş yapma
Sukur Allaha haklisinz ama.agrim var ve uzgnm..Hamile olduğuna dua et tatlım olamayanlar var,, okadarcık olur yani normal
psikolojik değil de normal yani olabiliyor hala bnm bile oluyor arada ben 2 3 haftadır biraz rahatmm o da ilk evreyi geride bırktık ondan şükret cnm haline ..Gercekten.normalmi psikolojide olabilirmiki yaa offff
Hmm hamd olsun Allaha bugunleride gordum ☺psikolojik değil de normal yani olabiliyor hala bnm bile oluyor arada ben 2 3 haftadır biraz rahatmm o da ilk evreyi geride bırktık ondan şükret cnm haline ..
Test yapin oladabilirsiniz gec yumurtlamada olabilir.Merhabalar 1 yıllık evliyim en son adet tarihime 2 gün kala birlikte olduk hasta olucam diye korunmadık fakat hasta olmadım bugün 10 gün oldu sanki hasta olucakmışım gibi belimde ve kasıklarımda bi ağrı söz konusu hatta özellikle sağ kasığımda batma oluyor acaba hamilemiyim lütfen biligilerinizi paylaşırmısınız
Sen olmasini istemiyosun olur diye korkuyorsun bu yüzden psikolojik baskı uyguluyosun ve bundan.dolayı adet goremiyosun.Test yaptım 10 gün oldu hala negatif
Bebek istiyorsanız seyrek ilişki yerine 2 günde 1 ilişki denemelisiniz. Ve evet şansınız var yumurtlama zamaniniza denk gelmiş olabilir...mrb benim adetime 6 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu hamile olma ihtimalim var mı
Ozmn olsun diye psikolojik baskidasiniz belkide tuttu... ilk asamalar o kadar kritikki dikkat gerekli...Ben aksine olmasını istiyorum hemde okadar çok istiyorumki hasta olmadığımda çok sevinmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?