Hamilelik

bote86

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
455
183
23
Of yaaaa bugun alttan muayene ile kese gorundu fakat karnmda bir agri oyle asiri deglde kesilmiyo yaaa

Gercekten.normalmi psikolojide olabilirmiki yaa offff
psikolojik değil de normal yani olabiliyor hala bnm bile oluyor arada ben 2 3 haftadır biraz rahatmm o da ilk evreyi geride bırktık ondan şükret cnm haline ..

Benimde sen zamanlarda çok Karnım agirirdi şimdi çok azaldı inşallah seninde öyle olur dert etme

Merhabalar 1 yıllık evliyim en son adet tarihime 2 gün kala birlikte olduk hasta olucam diye korunmadık fakat hasta olmadım bugün 10 gün oldu sanki hasta olucakmışım gibi belimde ve kasıklarımda bi ağrı söz konusu hatta özellikle sağ kasığımda batma oluyor acaba hamilemiyim lütfen biligilerinizi paylaşırmısınız

Konu sahibi endiselenmemelisin, ilk trimesterda sancilanmalar ve agrilar gorulur. Bu bebegin zarar gordugu anlamina gelmez.
Kalp atisini gormussun yani coktan rahime yerlesmis. Rahim cok kalin bir kas tabakasidir. Embriyo oraya gomulmus halde. Oyle vajinal muayeneyle zarar goremez yani. Doktor evinin kapisini calmis ama bebis banyoda takiliyo gibi dusun

Test yapin oladabilirsiniz gec yumurtlamada olabilir.

Ben aksine olmasını istiyorum hemde okadar çok istiyorumki hasta olmadığımda çok sevinmiştim

mrb benim adetime 6 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu hamile olma ihtimalim var mı

Bebek istiyorsanız seyrek ilişki yerine 2 günde 1 ilişki denemelisiniz. Ve evet şansınız var yumurtlama zamaniniza denk gelmiş olabilir...

Ben aksine olmasını istiyorum hemde okadar çok istiyorumki hasta olmadığımda çok sevinmiştim
Ozmn olsun diye psikolojik baskidasiniz belkide tuttu... ilk asamalar o kadar kritikki dikkat gerekli...
Herseyi yoluna.koyun.o.zmn hamile kalirsinz.insaallah....uyguladignz psiko baskı bebek oluşumunu engeller..

Ben malesef hamile değil işim bugün tekrar doktora gidip gözüktüm eğer geç döllenme yoksa folic asid verdi doktor kuşlanmaya bugün başladım iyi bişey tabiki ama çok kilo aldırırmıya kullanan varmı aramızda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…