hamilelik

saksu29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2016
13
2
1
33
Merhaba hanımlar..ben 35+4 hamileyi...ama burnumda uzun süredir kemik egriligi ve et buyumesi var..bi cok tedavi gordum ama duzelmedi..simdi cok rahatsiz ediyo beni..tup bebek transferi yapan doktorum sezeryanla dogum yapabilirsin dedi tıkanıklıgım oldugu icin..ama takibimi yapan doktorum normal dogum olur diyo..ben surekli agızdan nefes aliyorum ve hamilelik ilerledikce zorlasiyo..sizce normalmi yoksa sezeryan dogummu..basina boyle bisey gecen varmii

Burnunda tıkanıklık varsa asıl sezeryanle doğum yapman sıkıntı olur diye düşünüyorum anestezi alacaksin sonuçta. bence normal dogum yapmanin bi sakıncası olmaz..

Can'ım ben tamamen Karadeniz yapısına uygun bir buruna sahibim malesef . Hem eğrilik var hemde iç kemiklerin ikiside eğri birinden nefes alma oranım yok denilecek kadar az. Diğerinde beni yaşatıyor. Normal doğurdum çok şükür. Valla nerden Nasıl nefes aldım hatırlamıyorum . Aksiyon var sonuçta doğum yani :-) ama gayet sağlıklıydık Bebişimle Hamd olsun. Sıkıntı yapma. Normal doğum yaparken dizilerdeki gibi Burundan derin nefes alıp ağızdan vermiyoruZ. Normal nefes alıyorsun :-)

Back
X