Hamilelik

Hamile kalabilmek için ne yapılmalı?

selam.. benim de bu aralar uğraştığım kafa yorduğum konu bu :) bir doktorun tavsiyesiyle regl ilk günümü baz alarak 9 ila 19. günler arası gün aşırı birlikte olmamın doğru olacağını söyledi. ben de şu an bu periyotlara sadık kalmaya çalışıyorum. hayırlısı :)

adet tarihinizin ilk günüde itibaren 9-16 demişti bana da doktorum öncesinde cinsel perhiz demişti. uyduğum ilk ay başardık şükürler olsun...15.günde oldu. ve sola yattım ben kalkmadan sol tüpümden (hep solda görüldü kesesi çünkü:) ) oğlum oluyor bilmiyorum alakası var mı

Selam arkadaşlar bende 2. Hamileliği düşünüyorum heyecanlıyım hayirlisi:))

benim iki arkadaşımda inofolic kullanarak hamile kaldılar.
zaten genelde doktorlar folic asit veriyorlar hamile kalmadan önce ama bu ilacın bir etkiside dooğurganlığı arttırmakmış sanırım. Hergün düzenli kullandılar 2side 3. aylarında hamileydiler.
Bilmiyorum alakası varmı ama biraz araştırdığımda polikistik over sendromunada iyi geldiğini okudum.

Telefonuma yumurta ve adet takibi diye bir program var onu yükledim. play storeden indirdim kapagında çiçek resmi olan bir program... onunla birlikte yumurtlama günlerini takip ettik. adet bitiminde ilk birliktelikte hamile kaldım. İlişkiden sonra 1 saat yattım. 1 saat içinde ayaklarımı kaldırarak, bazen sağa bazen sola hafif kalçamı kaldırarak bacaklarımı karnıma çekerek yattım. Ayağımı sıcak tuttum. Bunları yaptım tabi benim elimden gelen bu. Taktir ALLAH(c.c)'ımın...
Bir de hamile kalmadan 2 ay evvel soğan kürü yapmıştım alakası var mı bilmem araştır istersen.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Bir de ben kafadan bebek fikrini attığım ay hamile olduğumu öğrendim stres çok engelliyor. Korunmayı bıraktığımın 5. ayında hamile kaldım şükür ALLAH(c.c)'ıma...
ALLAH(c.c)'ım isteyen herkese hayırlı bir şekilde sağlıklıca versin inşaALLAH(c.c)... Hepimiz sağlıklı olalım inşaALLAH(c.c)... (Aminnnn inşaALLAH(c.c)...)

merhaba,
Yeni üye oldum aranıza benim yumurtalıklar oluşuyor fakat çatlamamış doktora gittiğimde bunu söyledi 3 aydır çocuk istiyoruz. bu ay adet bitiminden sonra soğan kürüne başladım bi arkadaşımın tavsiyesiyle umarım faydasını görürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…