Hamilelikde bakim

Zumrutas

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
908
480
303
Merhaba canlar :)

Hamilelikde neye dikatt etdiniz? Fondoten bakim vs.
Bilemiyorum fondoten kulansammi kulanmasami bazilari zararli diyor cünkü.
Bugün kendime Clarins den bi fondoten aldim ama yinede tedirginim. Siz neler yapdiniz neye dikatt ediyorsunuz makyaj yapiormusunuz?

Tskleeer simdiden :KK200:

Merhaba canlar :)

Hamilelikde neye dikatt etdiniz? Fondoten bakim vs.
Bilemiyorum fondoten kulansammi kulanmasami bazilari zararli diyor cünkü.
Bugün kendime Clarins den bi fondoten aldim ama yinede tedirginim. Siz neler yapdiniz neye dikatt ediyorsunuz makyaj yapiormusunuz?

Tskleeer simdiden :KK200:
Ya canım biz hamileyiz hasta değil :) onu yapma bunu yeme şunu giyme sürme diye iyice psikopata bağladık zaten sen sana ve bebeğine zararlı olucak başlı şeyleri biliyosun ve artık yapmıyosun onun haricinde kasma bence zaten kusmalar ağrılar kilolar ödemler bir sürü sıkıntı çekerken kadınlıktan çıkıyoruz bari süsümüzü bırakmayalımda eşlerde iyice saldın diye kankaya bağlamasın :KK70:

Bence de bu kadar ince detaylara takılmayın. Genelde çok pimpirikli olan insanlar daha fazla problem yaşıyor. Rahat olmak gerek. Ben makyajımı yapıyorum. Doktorum da her daim bakımlı olmamı tavsiye etti. Normalde ne kullanıyorsam ona devam ediyorum.

Ya canım biz hamileyiz hasta değil :) onu yapma bunu yeme şunu giyme sürme diye iyice psikopata bağladık zaten sen sana ve bebeğine zararlı olucak başlı şeyleri biliyosun ve artık yapmıyosun onun haricinde kasma bence zaten kusmalar ağrılar kilolar ödemler bir sürü sıkıntı çekerken kadınlıktan çıkıyoruz bari süsümüzü bırakmayalımda eşlerde iyice saldın diye kankaya bağlamasın :KK70:

Bende öyle düsüniyorum canim ama yinede insan diyor göz göre göre zarar vermeyim o yüzden biraz tedirginim hamile degilken hergün fondoten kulanan birisiyim simdi yapmamakda baya mutsuz ediyor beni kendimi kötü hissediyorum :) sasdim kaldim yaa ne zormus bu hamilelik:anneadayı::KK76:

Ben makyajda yapıyorum ojede sürüyorum fön ağda parfüm hepsi hala aynı düzende devam ediyo hayatımda çok bişeyi değiştirmedim sadece daha sağlıklı düzenli beslenmeye çalışıyorum yürüyüş yapıyorum ev işinde çok ağır olmaksızın her işimi kendim yapıyorum 16 haftalık oldum hiç kilo almadım eski kıyafetlerimi giyiyorum hala zaten sigara alkol kullanmıyorum ne biliyim şuanlık bu kadar :)

Bence de bu kadar ince detaylara takılmayın. Genelde çok pimpirikli olan insanlar daha fazla problem yaşıyor. Rahat olmak gerek. Ben makyajımı yapıyorum. Doktorum da her daim bakımlı olmamı tavsiye etti. Normalde ne kullanıyorsam ona devam ediyorum.

Cevabin icin sagol canim icimi biraz rahatladin ne bilim tam kafayi yemis durumdayim sunu yapsam acaba bisey olurmu bunu yapsam bisey olurmu diye

Hamileyim diye herhangi bir değişiklik yapmamıştım hayatıma

sen onca yıl o kimyasalı birikmişsin zaten...etkilenecekse bebek yine etkilenir

Back
X