Sevgılı anneler 11 haftalık hamıleyım ve karnımda ınanılmaz kasıntı var arada bebe yagı suruyorum amma normalde kac aydan catlaga karsı krem kullanılmalı?ve ne kullandınız?
Sagol valla ya cevap ıcınMerhaba, ben 20. haftadan beri Lierac isimli kremi kullanıyorum, doktorum tavsiye etmişti. Daha öncesinde de sürekli göbek ve basen bölgem için nemlendirici kremler kullandım. Geçen hafta kontrol için gittiğimde doktorum hiç çatlağın oluşmamış çok iyi dedi. Genelde seninle aynı haftada olanların çok yoğun çatlağı oluyor dedi.
Popo bolgesınedemı uyguluyorsun.ben de 12-cı aya gecdım baslayım o zaman bakıma kasıntı cok rahatsız edıcı12. Haftadan itibaren lierac kullanmaya başladım. Günde bir kere lierac, bir kere de başka bir nemlendirici kullanıyorum. Yoksa deli gibi kuruyup kaşınıyorum. Bebe yağı, doa kakao yağı ve nivea krem diğer nemlendiricilerim. 16+4 üm ilk lierac ın sonuna geliyorum.
Popo bolgesınedemı uyguluyorsun.ben de 12-cı aya gecdım baslayım o zaman bakıma kasıntı cok rahatsız edıcı
Ay cok sevindim o kadar para veriyorum ise yaramasa cok üzülürüm.Merhaba, ben 20. haftadan beri Lierac isimli kremi kullanıyorum, doktorum tavsiye etmişti. Daha öncesinde de sürekli göbek ve basen bölgem için nemlendirici kremler kullandım. Geçen hafta kontrol için gittiğimde doktorum hiç çatlağın oluşmamış çok iyi dedi. Genelde seninle aynı haftada olanların çok yoğun çatlağı oluyor dedi.
bildiğim kadarıyla bu dönemden sonra daha hızlı kilo alıp genişleyeceğin için çatlak olma olasılığı hala devam ediyor. vucudunu nemsiz bırakmamak en iyisi. bebişin de rahatlar sen kremlendikçe :)bende 25 haftalık hamıleyım ultrasnda bebesımın gelısımı onde 27 haftalık gorunuyor... bende daha hıc catlak yok bu guzel bırsey :) acaba bundan sonra olma ıhtımalı var mı kı catlakların
çatlama olacak diye bi şey yok ama 4. aydan itibaren tedbir almakta fayda var. bnm 18. haftadan sonra karnım hızla büyümüştü. dikkatli olmak lazım :)6-7 haftadır bebek yağı ve badem yağı kullanıyorum. Çatlama kaçıncı haftalarda başlıyor bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
bildiğim kadarıyla bu dönemden sonra daha hızlı kilo alıp genişleyeceğin için çatlak olma olasılığı hala devam ediyor. vucudunu nemsiz bırakmamak en iyisi. bebişin de rahatlar sen kremlendikçe :)
hatta bebek olduktan sonra hızla kilo verileceği için de kullanıma devam etmek gerekiyormuş en azndan bir kaç ay daha. :)hadı ya ben olmaz dıye dusunuyodum oyle cok buyuk bır karnım da yok belkı catlak olmamasının bı nedenı de budur... en ıyısı kullanyım canım ıyı oldu dedıgn
hatta bebek olduktan sonra hızla kilo verileceği için de kullanıma devam etmek gerekiyormuş en azndan bir kaç ay daha. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?