Doğuma Hazırlık Hamilelikde catlayan vucudumuz icin onerdiginiz krem varmidir

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Semos

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2020
1.926
8.768
158
41
Merhaba kizlar hamilelik boyunca vucuttaki catlakliklari birazda olsa onleyen tanidiginiz bir krem varmi.
Badem yaginin cok iyi geldigini biliyorum yengemden hep ondan alir surerdi organik olanindan ama krem olarak biseler varmi acaba

Galiba kimse bise kullanmiyo bu durumda

Merhaba ben arkadaslarimdan bio oili cok duydum. Yorumlarini da okudum memnun kalmislar.
Kacinci aydan sonra kullanmaya baslanmali?
Bende 6+4 hamiliyem

Merhaba ben arkadaslarimdan bio oili cok duydum. Yorumlarini da okudum memnun kalmislar.
Bende 6+4 hamiliyem
Valla bende bilmiyorum oek fazla yengel hep hakiki bagdem yagi kullandi iki dogumdada catlagi yokda karninda tabi o sadece karnina surdu ama bebek yagi iyigeliyomus denildi

Ben mustela'nın çatlak kremini kullanıyorum 8.aya girdim sayılır hala çatlağım yok tavsiye ederim biraz pahalı ama işe yarıyor

Ben mustela'nın çatlak kremini kullanıyorum 8.aya girdim sayılır hala çatlağım yok tavsiye ederim biraz pahalı ama işe yarıyor
Tsklr eczaneden bende siparis veririm normal yerlerden aliniyomuki

Ben trend yoldan 130 TL ye aldım eczanede ne kadar bilmiyorum ama internette daha uygun diye biliyorum

Merhaba kizlar hamilelik boyunca vucuttaki catlakliklari birazda olsa onleyen tanidiginiz bir krem varmi.
Badem yaginin cok iyi geldigini biliyorum yengemden hep ondan alir surerdi organik olanindan ama krem olarak biseler varmi acaba
ben lierac çatlak önleyici kremini kullanıyorum. 28. haftadadyım şu anlık çatlak yok

Merhaba cildiniz müsaitse çatlak olmuyor zaten pahalı kremlere bence gerek yok. Genelde herkes hindistan cevizi yağı kullanıyor. 3. ayda bio oil kullandım 4. ayda bebek vazelini ile badem yağı 5 ve 6 da hindistan cevizi yağı şu an da bebek vazelinine geri döndüm. Her duştan sonra dalin bebek yağı kullanıyorum. Ha şunu da belirteyim hiçbirini düzenli kullanmadım. Haftada 1 ya da 2 kezdir. Çatlak durumu genetik biraz ve cilt yapısıyla ilgili.

Bende 6+4 hamiliyem
Bence 12.haftadan sonra başlayabilirsin. Ben 17.haftadan sonra başladım çünkü karnım büyümedi benim

Palmers kullanabilirsin. Ben onu kullanıyorum gayet memnunum. Fiyatı da uygun. Bio oil de kullandım ama hemen bitiyor bereketsiz bir urun hem de yağ. Palmers daha iyi sanki

Bana bi yakınım tavsiye etti sadece klasik bir vazelin al işini çok rahat görür dedi ilk başta çok inanmamıştım. Sonuçta o kadar krem vs bir çok şey varken. Sonra her kaşıntım olduğunda sadece vazelin sürdüm ve asla kaşımadım. Komple bacaklarıma kadar kullandim. Sonuç olarak bir tane bile çatlak oluşmadı bende kesinlikle tavsiye ediyorum klasik sade düz bir vazelin çok fazla iş görüyor

Vazelinin ıçeriği kötü ama. Temiz içerikli ürünler kullanmanızı tavsiye ederim.

Ben 8+2 bebek yagi sürüyorum çok zayıfım 44 kilo ile hamile kaldım göğüslerim şimdiden gergin

Merhaba, ben de 10 haftalık hamileyim. İlerleyen zamanlarda ne kullanabilirim diye araştırırken sinoz çatlak kremine rastladım. Ben badem yağı ve bu kremi kullanmayı düşünüyorum. Trendyolda 69 lira gibi bir fiyatı var şuanda. Ben henüz kullanmadım ama kullananlar memnunmuş.

Vazelinin ıçeriği kötü ama. Temiz içerikli ürünler kullanmanızı tavsiye ederim.
Ben 4 ay önce 2.doğumumu yaptım. İlk hamilelikte lierac kullandım hiçbir işe yaramadı. 2.de Erofel Çatlak Kremini keşfettim. Hatika bir ğrün. Hala eski çatlaklarıma kullanıyorum. Sıfır kimyasal, sadece yağlardan oluşuyor. Kesinlikle alın kullanın.kimyasal değdirmeyin vücudunuza. Erofel yeni sayılacak bir marka henüz çok tanınmıyor ama tek kelimeyle mükemmel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…