Valla bende bilmiyorum oek fazla yengel hep hakiki bagdem yagi kullandi iki dogumdada catlagi yokda karninda tabi o sadece karnina surdu ama bebek yagi iyigeliyomus denildiMerhaba ben arkadaslarimdan bio oili cok duydum. Yorumlarini da okudum memnun kalmislar.
Kacinci aydan sonra kullanmaya baslanmali?
Bende 6+4 hamiliyem
Tsklr eczaneden bende siparis veririm normal yerlerden aliniyomukiBen mustela'nın çatlak kremini kullanıyorum 8.aya girdim sayılır hala çatlağım yok tavsiye ederim biraz pahalı ama işe yarıyor
Trendyolda felan var eczane ile kiyaslayin fiyatiniiTsklr eczaneden bende siparis veririm normal yerlerden aliniyomuki
Turkiyede kalmadigim icin burdada aca eczanede bulurum netten bakinca eczaneler satiyolar sadece tsklr yinedeTrendyolda felan var eczane ile kiyaslayin fiyatinii
ben lierac çatlak önleyici kremini kullanıyorum. 28. haftadadyım şu anlık çatlak yokMerhaba kizlar hamilelik boyunca vucuttaki catlakliklari birazda olsa onleyen tanidiginiz bir krem varmi.
Badem yaginin cok iyi geldigini biliyorum yengemden hep ondan alir surerdi organik olanindan ama krem olarak biseler varmi acaba
Bence 12.haftadan sonra başlayabilirsin. Ben 17.haftadan sonra başladım çünkü karnım büyümedi benimMerhaba ben arkadaslarimdan bio oili cok duydum. Yorumlarini da okudum memnun kalmislar.
Kacinci aydan sonra kullanmaya baslanmali?
Bende 6+4 hamiliyem
Vazelinin ıçeriği kötü ama. Temiz içerikli ürünler kullanmanızı tavsiye ederim.Bana bi yakınım tavsiye etti sadece klasik bir vazelin al işini çok rahat görür dedi ilk başta çok inanmamıştım. Sonuçta o kadar krem vs bir çok şey varken. Sonra her kaşıntım olduğunda sadece vazelin sürdüm ve asla kaşımadım. Komple bacaklarıma kadar kullandim. Sonuç olarak bir tane bile çatlak oluşmadı bende kesinlikle tavsiye ediyorum klasik sade düz bir vazelin çok fazla iş görüyor
Ben 4 ay önce 2.doğumumu yaptım. İlk hamilelikte lierac kullandım hiçbir işe yaramadı. 2.de Erofel Çatlak Kremini keşfettim. Hatika bir ğrün. Hala eski çatlaklarıma kullanıyorum. Sıfır kimyasal, sadece yağlardan oluşuyor. Kesinlikle alın kullanın.kimyasal değdirmeyin vücudunuza. Erofel yeni sayılacak bir marka henüz çok tanınmıyor ama tek kelimeyle mükemmelVazelinin ıçeriği kötü ama. Temiz içerikli ürünler kullanmanızı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?